2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Burda yazılanları okuduktan sonra sağlık ocağını aradım bugün beni tetanoz aşısı için aramadınız dedim 22.haftada izleme ile birlikte yapmak için aramadıklarını söylediler 30 Aralık sabah gelin her ikisini de yapalım dediler kendi kadın doğum doktoruma sordum boğmaca aşısı ile birlikte yapılan bir aşı varmış asıl onu yaptırmanızı tavsiye ederim dedi ama küçük bir ildeyim o sanırım burda yok hem o aşı bebeği de koruyormuş tetanoz için bir tane olsan yeter dedi ama birini olup diğerini nasıl olmayacağım olduktan sonra birkaç gün bebek hareket etmiyor deniyor ondan da korkuyorum aslında ama bilime de güvenmek gerekiyor diyorum bir yandan bir de ebenin izleme dediği ne ultrason ile mi bakacaklar ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum

Ay cok üzüldüm yaa allah hepinize sabirlar versin başiniz sagolsun ne diyecegimi bilemedim mekani cennet olsun meleğin buyuk acı allah dayanma gucu versin sizlere 😔
Canimm basiniz sagolsun.. insallah bir an once kuzenin sagligina kavusur. Sen iyi olmaya çalış elden bir sey gelmez ki ne yapabileceksin.. elden tek dua etmek gelir ve bizlerde dualarimizla yaninizda olacagiz insallah
Ah canımm gerçekten çok üzüldümm, Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲 Allah kimseyii evlat acısıylaa sınamasınnn içim acıdı😔inşallah kuzeniniz biran evvel sağlığına kavuşur,başınız sağolsun..
Basin sagolsun kuzum cok uzuldum. Kuzenin insallah saglikla cikar hastaneden. Dualarimdasin.
Canım Allah rahmetiyle muamele etsin başınız sağolsun. İnşallah kuzenin en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Çok zor, çok üzüldüm. Allah sabırlar versin dayanma gücü versin
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin Larissa.Allah kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻Ne büyük bir kayıp ne büyük bir acı.Allah kuzenini ailesine bağışlasın
Çok teşekkür ederim valla sağolun eksik olmayın🙏🏼 Kuzenim daha iyi iç kanaması vardı ama kesilmiş bugün ya da yarın ameliyata alıcaklarmış durumuna göre. Oğlunun da bugün cenazesi oldu melek oldu.. hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Allahım hiçkimseye yaşatmasın. Hepiniz kendinize çok ama çok dikkat edin

Çok teşekkür ederim valla sağolun eksik olmayın🙏🏼 Kuzenim daha iyi iç kanaması vardı ama kesilmiş bugün ya da yarın ameliyata alıcaklarmış durumuna göre. Oğlunun da bugün cenazesi oldu melek oldu.. hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Allahım hiçkimseye yaşatmasın. Hepiniz kendinize çok ama çok dikkat edin
Bu aralar cok sik giremiyorum simdi gordum basiniz saolsun. Sozlerin sustugi bi yerdeyiz ne denir bilmiyorum. Allah once kuzeninize saglik sifa sonra melegin anne ve babasina ve sizlere sabir versin 😞

kızlar sabah kuzenim oğlunu okula götürürken onunla birlikte kaza geçirmiş. Oğlu malesef olay yerinde vefat etmiş kuzenimin durumu da belirsiz yarın ameliyata alınabilicekmiş muhtemelen. Hamileyim ve elimden hiçbi şey gelmiyo ne cenazeye gidebiliyorum ne hastaneye. Anlatıp hiçbirinizi üzmek istemezdim özür dilerim ama dualarınıza ihtiyacımız var. Çok üzgünüm..
Yaaa Allah rahmet eylesin çok üzüldüm sabırlar diliyorum,kuzenine de şifa diliyorum Allah yardımcısı olsun:KK43:

kızlar sabah kuzenim oğlunu okula götürürken onunla birlikte kaza geçirmiş. Oğlu malesef olay yerinde vefat etmiş kuzenimin durumu da belirsiz yarın ameliyata alınabilicekmiş muhtemelen. Hamileyim ve elimden hiçbi şey gelmiyo ne cenazeye gidebiliyorum ne hastaneye. Anlatıp hiçbirinizi üzmek istemezdim özür dilerim ama dualarınıza ihtiyacımız var. Çok üzgünüm..
Allah sabırlar versin başınız sağolsun 😔

Bu aralar cok sik giremiyorum simdi gordum basiniz saolsun. Sozlerin sustugi bi yerdeyiz ne denir bilmiyorum. Allah once kuzeninize saglik sifa sonra melegin anne ve babasina ve sizlere sabir versin 😞
Yaaa Allah rahmet eylesin çok üzüldüm sabırlar diliyorum,kuzenine de şifa diliyorum Allah yardımcısı olsun:KK43:
Allah sabırlar versin başınız sağolsun 😔
Çok sağolun kızlar eksik olmayın amin 🙏🏼

Kızlar benim dünden beri sol kasık taraflarında anlık sancılar girip çıkıyor saniyelik oluyor, o sancı yokken de sanki kasıklarım tutulmuş gibi hafif bir ağrı var. Yaşayan var mı bu durumu, endişelenmeye başladım biraz 🥺

Allah anne babaya bol sabır versin başınız sağolsun

Kızlar benim dünden beri sol kasık taraflarında anlık sancılar girip çıkıyor saniyelik oluyor, o sancı yokken de sanki kasıklarım tutulmuş gibi hafif bir ağrı var. Yaşayan var mı bu durumu, endişelenmeye başladım biraz 🥺

Benimde öyle ayağa kalkarken oluyor aşırı bir tutulma kasılma artık herneyse aniden yavaşlamak ve karnımı tutmak zorunda kalıyorum bazen bilmiyorum nedir😔

Çok üzüldüm 😞.Başınız sağ olsun.Rabbim annesine sabırlar versin

Benimde öyle ayağa kalkarken oluyor aşırı bir tutulma kasılma artık herneyse aniden yavaşlamak ve karnımı tutmak zorunda kalıyorum bazen bilmiyorum nedir😔
Benim de 3 gündür böyle rahim büyüdüğü için bağlar geirliyormuş ondan olabiliyormuş bu haftalarda bizimkisi de umarım ondandır 🙏🏻

Çok üzgünüm.. allah sabır versin .. Çok etkileniyorum bu durumlara ama ne gelir ki elden.. başınız sağolsun canım..

Ilk renkli ultrason girdik bugün. Ya kızlar.. Her kontrol daha bi güzel değil miii. Parmağını emiyor. Gözünü ovuyor. Gülümserken gördük.. hepsi çok güzel duygular.. ben bugün fenalardayımm🥰🙏🙏
Ya çok güzel maşallah darısı başımıza😍 bu arada karından bakılıyor değil mi detaylı ultrason benim de 10 gün sonraya randevum merak ettim onu

Allah anne babaya bol sabır versin başınız sağolsun
Çok üzüldüm 😞.Başınız sağ olsun.Rabbim annesine sabırlar versin
Çok üzgünüm.. allah sabır versin .. Çok etkileniyorum bu durumlara ama ne gelir ki elden.. başınız sağolsun canım..
Çok sağolun kızlar eksik olmayın 🙏🏼
Ben de bebeğim için daha iyi olmaya çalışıyorum sizin güzel haberleriniz de motivasyon oluyor 🌸

Ah canım benim çok üzüldüm.. Ne denir ki.. çok çok üzgünüm.

Ya çok güzel maşallah darısı başımıza😍 bu arada karından bakılıyor değil mi detaylı ultrason benim de 10 gün sonraya randevum merak ettim onu
Evet canım karından bakıyorlar aynı şekilde. Uzun sürüyor tüm organ ölcümlerini yaptıkları için:) renkli ultrason işte mutlaka . Hepsi vermiyor çünkü:)

X