2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İyi geceler arkadaşlar
Benim aklıma takılan ayrıntılı ultrason için randewu aldınız mı
Aldıysanız özelmi dewletmi
Doktorum perinatoloji doktoru Ali Ekiz’i önerdi. İst Ataköyde. 22+3 de gideceğim yüzü daha net olsun diye biraz da güzel bi anı kalsın umarım sağlık açısından da bi sorun yoktur Devleti hiç bilmiyorum prosedür nasıl işler, sanırım önce normal kadın doğum doktoruna muayne olmanız gerekebilirr o sevkediyo olabilirr

Ben pazartesi gidicem 19+3 olucak erkenmi acaba

Ben pazartesi gidicem 19+3 olucak erkenmi acaba
Bana da doktorum bu ay sonu için tarih aralığı yazmıştı 21+ Oluyorum perinatoloji doktorunun asistanı da 22 lerde öneriyoruz, yüz daha belirgin oluyor size de güzel hatıra kalır falan diyince ben direk onu dinledim tam benim düşüncelerimi söyledi çünkü bence 19 larda erken değildir organlar oluşmuş oluyor sonuçta

Yap bakalım canım biraz rahatlatır inşallah
Tam facia tam ah minicik canlarıyla nasıl da biz burdayız diyorlar ama ben artık elimi koyunca da hissediyorum denk gelirse gözlede görülüyor

Bende dewleti hiç bilmiyorum o yüzden sordum cnm bu durumda da devlete gitmk riskli zaten
Gittigim hastaneden randewu alıp yaptırcm artık yüzyıl hastanesi

Bizede söylenen 18 22 haftalar arasi yapiliyomus Umarim erken değildir bizde net görürüz

Bende dewleti hiç bilmiyorum o yüzden sordum cnm bu durumda da devlete gitmk riskli zaten
Gittigim hastaneden randewu alıp yaptırcm artık yüzyıl hastanesi
Önemli olan perinatoloji doktoru olması Bazen radyolojiye yönlendiriyorlarmış ona dikkat edersiniz.

Önemli olan perinatoloji doktoru olması Bazen radyolojiye yönlendiriyorlarmış ona dikkat edersiniz.
Radyoloji de yapabilir demişti benim doktorum perinatoloji de benim olduğum ilde yok maalesef Ankara’ya gitmem gerekiyor perinatoloji için burda bir özel hastane var orda da radyoloji uzmanı yapıyormuş ama bu konuda bilgi sahibi değilim illa perinatoloji doktoru mu yapmalı ayrıntılı ultrasonu

Radyologlarda bakabiliyor ama normal kadın doğum doktorlarının bakabildiği kadar. Bu işin asıl uzmanı perinatologlar Bence mümkünse perinatoloji doktoruna gidin mutlaka.

Yani balon sisiriyo gibi mi bilemedim. Ya benimki baya adet agrisina benziyo. Bugun baya yattim gercekten. Yattikca rahatlatiyo gercekten.
Canım adet ağrısı gibi ağrı kasılma değil diye biliyorum Dr. kağan kocatepe mi ne YouTube o açıklamıştı

Ay neler neler yiyorum içiyorum ama yok sağol canım
Bende atlattım canım 1 hafta antibiyotik kullandım çok şükür geçti içini ferah tut verdikleri antibiyotikler kategroi B hiç bir zararı yok bebeklerimize inşallah.

Kızlar bizim toplu yamuluş ekibinin 2si negatif çıkmış 2si pozitif bende de bugün tat biraz var gibi ama koku gitti. Burnum tıkalı diye düşünmüştüm ama pozitifleri duyunca test verdik büyük ihtimal bende pozitifim sabaha ancak çıkar dediler. Bu zamana kadar test bile vermeden geldik. Aşı gibi covidde gebeliğime denk geldi çok üzgünüm

Bende atlattım canım 1 hafta antibiyotik kullandım çok şükür geçti içini ferah tut verdikleri antibiyotikler kategroi B hiç bir zararı yok bebeklerimize inşallah.
Canım ben belki de covid olmuşum o zaman antibiyotiği bırakmam gerekiyormuş. Hangisi daha iyi bilemedim. Allah yavrularımızı korusun

Bnide gruba alabilirsiniz
Merhaba tabloda yer alan bilgileri yazarsanız ekleyeyim
Ayyy şaka gibii 2 doz biontechliydin dimi canım? En azından eğer pozitifsen de hafif atlatacağını umuyorum Çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkarsınız sen yine de sık sık kontrol ett bende devlet hastanesine vermiştim 3 gibi gece 12-1 arası çıkmıştı sonuç

Canım ben belki de covid olmuşum o zaman antibiyotiği bırakmam gerekiyormuş. Hangisi daha iyi bilemedim. Allah yavrularımızı korusun
Ayy oyle mi canım benim cok gecmis olsun rabbim yardımcınız olsun . Aşın var mıydi ?

Ben de covid atlatmıştım hamilelikte önce ilac içmedik yaşadığım ülkede ilac verilmiyordu covid icin.
C vitamini cok onemli 1000 mg ester ya da liposamal formu ve d vitamini eger kullanmıyorsan hemen başla canim

evet canım 2.dozu eylülde olmuştum. 2 gün önce gece sabahı zor ettim dünde vücudum ağrıyordu bırak ayağa kalkmayı sağa sola dönmek bile çok zordu. Bugün burun tıkanıklığı ve baş ağrım var. Eşimde hiç birşey yok o negatif büyük ihtimal. Ben hastayım diye beraber yatmıyorduk zaten. Bu akşam 9 buçuk gibi verdik 6-7 saatte çıkıyor dediler bakalım. Bebeğim hiç etkilenmez inşallah

Ayy oyle mi canım benim cok gecmis olsun rabbim yardımcınız olsun . Aşın var mıydi ?
Ben de covid atlatmıştım hamilelikte önce ilac içmedik yaşadığım ülkede ilac verilmiyordu covid icin.
C vitamini cok onemli 1000 mg ester ya da liposamal formu ve d vitamini eger kullanmıyorsan hemen başla canim
Evet 2 doz biontech olmuştum canım. Doktorumla görüştük bende ilaçları içmeyeceğim hamile olduğum için. Sonucuma göre yeniden görüşüceğiz c vitamini takviyesi vericekmiş. D vitamininden bahsetmedi canım kullanmıyordum onu da sorarım o zaman çok sağol

Canım ya üzülme aşılısın sonuçta grip gibi atlatırsın çevremde atlatan gebeler oldu bebekler etkilenmiyor onu düşünme.. inş yoktur sonuç çıkınca haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…