2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bugün kontrolüm vardı, iki gündür kasılma ağrı karışımı birşeyler vardı. Bugün doktora sordum. Yorulmuştursun, ayakta fazla kalmıştırsın, ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum dedi. Bugün tam 18+0daydım 220 grammış bebeğim

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın bol bol meyve ye

Kızlar ya. Ben inanılmaz kilo aldım şu ana kadar 6 kilo sorarsanız öyle çok da yemiyorum. 2 Ama öğün araya meyve süt yoğurt ama. Aldo basını gidiyor kilo durmuyor. Benim gibi olan var mı aranızda. Stres yaptım iyice . Bir de bel agrım bi haftadır çok kötü. Beimde ve kalçada agri oluyor tutuluyor gibi. Normal mi sıkıntılı mi bilemedim . Doktora gidince soracağım ama belki yaşayan vardır

Ay neler neler yiyorum içiyorum ama yok sağol canım
Çok geçmiş olsun canım ben de bir ara soğuk algınlığı atlattım hamileyken psikolojisi farklı oluyormuş gerçekten ama içini ferah tut bebiş etkilenmez sen vitaminini eksik etme bi de bal zencefil birkaç damla limon karışımı yap ye (günde 1 tatlı kaşığı) macun şeklinde ben öyle çok faydasını gördüm ki inşallah sana da iyi gelir hemen iyileşirsin

Vallahi cok sanslisiniz alip ne yaapcaksiniz bebiskolarin gelisimi iyi guzel masallah ben 5 kilo aldimda ne oldu hepsi kendime geldi
Hahahaha o da ayrı bi dert cidden şu dengeyi bulmak çok zorrr bebişlerimiz sağlıklı olsun da yeterr
Aiiy inşallah sağol canım evet 4 saat oldu kolumda ağrı da yok henüz maaşallah diyim yarına yamulmayım da
Ben ilk doz sinovac ta 1gün hasta yatmıştım
Oh oh maşallah ben de bion ilk dozda baş ağrısı mide bulantısı falan yaşamıştım kolum da taş gibiydi 2. Dozdan çekiniyodum o yüzden ama 0 yan etki oldu. Bize arada güncelleme yap inşş sorunsuz atlatıcaksın
Çok geçmiş olsun canım nerden kaptın acaba yaa tühhh. Muhtemelen ona zararı olmicak bi şeydir doktorunun da yazdığı, kullanmasan daha kötü öyle düşün İnşallah çabucak atlatırsın kuzum bi karışım görmüştüm bal limonn karabiber biraz da zencefil rendesi bi kavanoza yapılıp hergün 1 kaşık. Zencefilin zararı yoksa deneyebilirsin şifa olsun

Arkadaşlar merhaba. Benim iki kızım var burda hatırlayaniniz vardır belki 3.ye bilinçsiz hamileydim korunurken kaldım yani. Burda ultrason görüntüsü paylaşmıştım cinsiyet için merka edenler vardı 17 haftalık oldum özele gittim öyle erkek olduğunu öğrendim devlet söylemedi zaten merak edenlere dönüş yapayım dedim

İyi geceler arkadaşlar
Benim aklıma takılan ayrıntılı ultrason için randewu aldınız mı
Aldıysanız özelmi dewletmi

Ağrıdan kolunun üstüne yatamadı dersinizzz erken konuşmuşum oy bu neee kalkmıyo kol kütükkk

Canım benim çok sağol inşallah bir kaç ay önce bende geçirmiştim ama bu sefer ki çok farklı daha ağır allahtan oğluşumu hissedebiliyorum artık o biraz içimi rahatlatıyor. Ilık su, bal limon yapıp içiyorum birde bol limonlu ıhlamur. Zencefilliyi hep okudum ama hiç yapmadım bugün onuda deneyeyim canım sağol
Gittiğimiz doğum gününden sanırım kendi aramızda 2 çocukla birlikte 11 kişiydik yarımız hasta birde hasta olanlar kayınvalidem, görümcem, eşimin dayısının eşi falan toplu yamuluş kimsenin kimseye 1 kase çorba vermeye hali yok. Bugün eşim zencefil alcak onuda deneyeceğim canım sağol

İyi geceler arkadaşlar
Benim aklıma takılan ayrıntılı ultrason için randewu aldınız mı
Aldıysanız özelmi dewletmi
Biz aldık 23 aralıkta randevumuz 21+1 oluyoruz. Doktorumun kendi muayenehanesine gidiyordum anlaştığı perinatolog oraya geliyormuş yine oraya gideceğim yani.

Ağrıdan kolunun üstüne yatamadı dersinizzz erken konuşmuşum oy bu neee kalkmıyo kol kütükkk
Geçmiş olsun canım o kütük kolu biliyorum çok zor ama inşallah onunla kalsın Benim 2.doz çok ağır geçmişti hamileliğimin 6.haftasına denk gelmişti kol kütük, istifra, bildiğin hastaydım hiç halim yoktu. Hamileliğe denk geldiği için mi öyle oldu bilemiyorum ama 4-5 gün çok zordu.

Ben daha ası bile olmadım korkuyorum olmaya

Hadi yaa iyi ozaman ses etmiyim hiç dediğin gibi bununla geçmiş olsun başka bişeyim yok İkinci doz daha ağırmış ama hep öyle duydum bide
İlk zamanlar gebelikte bağışıklık baya düşüyor ağır geçirmen normal grip bile zor geçiyor uzatmalı herşeyimiz

Aşırı bir rinit durumum var kızlar ya varmı böyle yaşayan normalde de alerjiğimdir mevsimsel vs ama şuan geçmiyor resmen mahvoldum günlerdir burun tıkanıklığı hapşırık günde 100 kere gebelik riniti bile varmış sanırım benimkiyle birleşince tavan yaptı şuan nefes alamıyorum hele yatınca geceleri kabus

Canım burun tıkanıklığı çok kötü gerçekten geceleri uyutmuyor. Ben dün gece rahat uyudum çok şükür. Hem başucuma kesilmiş soğan koyuyorum hemde dün doktor sterimar sprey yazdı deniz tuzuymuş hamileler sadece onu kullanabiliyormuş. İstersen sende dene günde 3 defa 2şer fıs kullanabiliyorsun.

Burda çoğu arkadaşımız oldu hiç sorun yaşamadılar çok şükür aşı olmaya korkmaktansa aşısız hasta olmaya daha çok korkardım ben
Orası öyle ama ne bileyim insan ister istemez bi önyargılı oluyor aşıya karşı
Eşimde baskı yapıyor ol artık asını dıye
Bide şöyle bişey war aşı olmasına ramen ülkenin geneli ne ölüm nede vaka azaldı bu ölenlerin arasında aşı olanlar war muhtemelen buda düşündürüyor beni

Sorma bende çok çekiyorum bu ara dayanılmaz oldu.. sterimar daha önce kullandım beni kesmemişti beni iliadin vb paklıyor maalesef de onlarda sakıncalı şuan. Elimde varken Nasacort sıktım o da bana kısın demedi.. Tuzlu su yapayım bende hiç yoktan iyidir

Off tam bi facia bebik hareketlerini ben de çok net hissediyorum artık pıt pıttan daha güçlü yaa çok değişik bi his değil mi çookk onlar sandığımızdan daha güçlü annesii içini ferah tut en geç 1 haftaya hiçbi şeyin kalmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…