- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
Kızlar dünden beri çok hastayım halsizlik, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı, baş ağrısı, vücut kırgınlığı mahvoldumdoktora gittik antibiyotik verdi minicik yavruşum nelere maruz kalcak hastaneye gitmişken içimiz rahat etsin diye oğluşumuzu da gördük kendi doktorumuz değildi ama buda ilgilendi. Herşeyi normal gözüküyor dedi 300 gram olmuş. İlaçları 1 hafta kullanacağım sonra kontrol var inşallah sorunsuz atlatırız geçer gider
Ay neler neler yiyorum içiyorum ama yok sağol canımGeçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın bol bol meyve ye
Çok geçmiş olsun canım ben de bir ara soğuk algınlığı atlattım hamileyken psikolojisi farklı oluyormuş gerçekten ama içini ferah tut bebiş etkilenmez sen vitaminini eksik etme bi de bal zencefil birkaç damla limon karışımı yap ye (günde 1 tatlı kaşığı) macun şeklinde ben öyle çok faydasını gördüm ki inşallah sana da iyi gelir hemen iyileşirsinAy neler neler yiyorum içiyorum ama yok sağol canım
Hahahaha o da ayrı bi dert ciddenVallahi cok sanslisiniz alip ne yaapcaksiniz bebiskolarin gelisimi iyi guzel masallah ben 5 kilo aldimda ne oldu hepsi kendime geldi
Oh oh maşallahAiiy inşallah sağol canım evet 4 saat oldu kolumda ağrı da yok henüz maaşallah diyim yarına yamulmayım da
Ben ilk doz sinovac ta 1gün hasta yatmıştım
Çok geçmiş olsun canımKızlar dünden beri çok hastayım halsizlik, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı, baş ağrısı, vücut kırgınlığı mahvoldumdoktora gittik antibiyotik verdi minicik yavruşum nelere maruz kalcak hastaneye gitmişken içimiz rahat etsin diye oğluşumuzu da gördük kendi doktorumuz değildi ama buda ilgilendi. Herşeyi normal gözüküyor dedi 300 gram olmuş. İlaçları 1 hafta kullanacağım sonra kontrol var inşallah sorunsuz atlatırız geçer gider
Oh oh maşallahben de bion ilk dozda baş ağrısı mide bulantısı falan yaşamıştım kolum da taş gibiydi 2. Dozdan çekiniyodum o yüzden ama 0 yan etki oldu. Bize arada güncelleme yap inşş sorunsuz atlatıcaksın
Canım benim çok sağol inşallahÇok geçmiş olsun canım ben de bir ara soğuk algınlığı atlattım hamileyken psikolojisi farklı oluyormuş gerçekten ama içini ferah tut bebiş etkilenmez sen vitaminini eksik etme bi de bal zencefil birkaç damla limon karışımı yap ye (günde 1 tatlı kaşığı) macun şeklinde ben öyle çok faydasını gördüm ki inşallah sana da iyi gelir hemen iyileşirsin
Gittiğimiz doğum gününden sanırımHahahaha o da ayrı bi dert ciddenşu dengeyi bulmak çok zorrr bebişlerimiz sağlıklı olsun da yeterr
Oh oh maşallahben de bion ilk dozda baş ağrısı mide bulantısı falan yaşamıştım kolum da taş gibiydi 2. Dozdan çekiniyodum o yüzden ama 0 yan etki oldu. Bize arada güncelleme yap inşş sorunsuz atlatıcaksın
Çok geçmiş olsun canımnerden kaptın acaba yaa tühhh. Muhtemelen ona zararı olmicak bi şeydir doktorunun da yazdığı, kullanmasan daha kötü öyle düşün İnşallah çabucak atlatırsın kuzum bi karışım görmüştüm bal limonn karabiber biraz da zencefil rendesi bi kavanoza yapılıp hergün 1 kaşık. Zencefilin zararı yoksa deneyebilirsin şifa olsun
Biz aldık 23 aralıkta randevumuz 21+1 oluyoruz. Doktorumun kendi muayenehanesine gidiyordum anlaştığı perinatolog oraya geliyormuş yine oraya gideceğim yani.İyi geceler arkadaşlar
Benim aklıma takılan ayrıntılı ultrason için randewu aldınız mı
Aldıysanız özelmi dewletmi
Geçmiş olsun canım o kütük kolu biliyorum çok zor ama inşallah onunla kalsınAğrıdan kolunun üstüne yatamadı dersinizzzerken konuşmuşum oy bu neee kalkmıyo kol kütükkk
Ben daha ası bile olmadım korkuyorum olmayaGeçmiş olsun canım o kütük kolu biliyorum çok zor ama inşallah onunla kalsınBenim 2.doz çok ağır geçmişti hamileliğimin 6.haftasına denk gelmişti kol kütük, istifra, bildiğin hastaydım hiç halim yoktu. Hamileliğe denk geldiği için mi öyle oldu bilemiyorum ama 4-5 gün çok zordu.
Geçmiş olsun canım o kütük kolu biliyorum çok zor ama inşallah onunla kalsınBenim 2.doz çok ağır geçmişti hamileliğimin 6.haftasına denk gelmişti kol kütük, istifra, bildiğin hastaydım hiç halim yoktu. Hamileliğe denk geldiği için mi öyle oldu bilemiyorum ama 4-5 gün çok zordu.
Burda çoğu arkadaşımız oldu hiç sorun yaşamadılar çok şükür aşı olmaya korkmaktansa aşısız hasta olmaya daha çok korkardım benBen daha ası bile olmadım korkuyorum olmaya
Canım burun tıkanıklığı çok kötü gerçekten geceleri uyutmuyor. Ben dün gece rahat uyudum çok şükür. Hem başucuma kesilmiş soğan koyuyorum hemde dün doktor sterimar sprey yazdı deniz tuzuymuş hamileler sadece onu kullanabiliyormuş. İstersen sende dene günde 3 defa 2şer fıs kullanabiliyorsun.Aşırı bir rinit durumum var kızlar ya varmı böyle yaşayan normalde de alerjiğimdir mevsimsel vs ama şuan geçmiyor resmen mahvoldum günlerdir burun tıkanıklığı hapşırık günde 100 keregebelik riniti bile varmış sanırım benimkiyle birleşince tavan yaptı şuan nefes alamıyorum hele yatınca geceleri kabus
Orası öyle ama ne bileyim insan ister istemez bi önyargılı oluyor aşıya karşıBurda çoğu arkadaşımız oldu hiç sorun yaşamadılar çok şükür aşı olmaya korkmaktansa aşısız hasta olmaya daha çok korkardım ben
Canım burun tıkanıklığı çok kötü gerçekten geceleri uyutmuyor. Ben dün gece rahat uyudum çok şükür. Hem başucuma kesilmiş soğan koyuyorum hemde dün doktor sterimar sprey yazdı deniz tuzuymuş hamileler sadece onu kullanabiliyormuş. İstersen sende dene günde 3 defa 2şer fıs kullanabiliyorsun.
Off tam bi faciaCanım benim çok sağol inşallahbir kaç ay önce bende geçirmiştim ama bu sefer ki çok farklı daha ağır allahtan oğluşumu hissedebiliyorum artık o biraz içimi rahatlatıyor. Ilık su, bal limon yapıp içiyorum birde bol limonlu ıhlamur. Zencefilliyi hep okudum ama hiç yapmadım bugün onuda deneyeyim canım sağol
Gittiğimiz doğum gününden sanırımkendi aramızda 2 çocukla birlikte 11 kişiydik yarımız hasta birde hasta olanlar kayınvalidem, görümcem, eşimin dayısının eşi falan toplu yamuluş kimsenin kimseye 1 kase çorba vermeye hali yok. Bugün eşim zencefil alcak onuda deneyeceğim canım sağol