D vit seviyen neydi bilmiyorum canım ama bağışıklık sistemi için en önemli şeylerden biri doktorum oyuzden baştan beri kullandırııyor D3K2 şeklinde. Aşında varmış inşallah kolayca atlatırsınızEvet 2 doz biontech olmuştum canım. Doktorumla görüştük bende ilaçları içmeyeceğim hamile olduğum için. Sonucuma göre yeniden görüşüceğiz c vitamini takviyesi vericekmiş. D vitamininden bahsetmedi canım kullanmıyordum onu da sorarım o zaman çok sağol
18+4 te yaptı bana doktorum ,erken değilBen pazartesi gidicem 19+3 olucak erkenmi acaba
Kızlar bizim toplu yamuluş ekibinin 2si negatif çıkmış 2si pozitifbende de bugün tat biraz var gibi ama koku gitti. Burnum tıkalı diye düşünmüştüm ama pozitifleri duyunca test verdik büyük ihtimal bende pozitifim sabaha ancak çıkar dediler. Bu zamana kadar test bile vermeden geldik. Aşı gibi covidde gebeliğime denk geldi çok üzgünüm
18+4 te yaptı bana doktorum ,erken değil
Ben de atlattım 13.haftadaydım iki doz Sinovac vardı benim ikincisini de ta temmuzda olmuştum panik yapmayın bebekler çok güçlü onlara hiçbir şey olmuyor Allah’ın izniyle inanın daha ağır atlattığım gripler oldu sonrasında da ayrıntılı kalbine beynine gelişimine baktı doktorum sağlıklı her şey yolunda dedi şimdi dönüyor içimdeKızlar bizim toplu yamuluş ekibinin 2si negatif çıkmış 2si pozitifbende de bugün tat biraz var gibi ama koku gitti. Burnum tıkalı diye düşünmüştüm ama pozitifleri duyunca test verdik büyük ihtimal bende pozitifim sabaha ancak çıkar dediler. Bu zamana kadar test bile vermeden geldik. Aşı gibi covidde gebeliğime denk geldi çok üzgünüm
Panikli şeyleri severimPanik ben dün hemen doktorumu aradım erteleyelim dedi ayın 27 sine sıra buldum o zamanda 21+3 olucaz
Panikli şeyleri severimhadi bakalım güzel sonuçlarr güzel fotiler alalım inşallah miniklerimizden
Ben 19 art 0 da gidexegim salı günü inşallah erken mi diye sordum ama 19 dan itibaren öneriyoruz zaten dediler.Ben pazartesi gidicem 19+3 olucak erkenmi acaba
Canım yeni gördüm. Sonucun nasıl inşallah negatiftir ama pozitif olsa da iyi düşünmek hafif atlatmanın yarısı demek. Ona göreKızlar bizim toplu yamuluş ekibinin 2si negatif çıkmış 2si pozitifbende de bugün tat biraz var gibi ama koku gitti. Burnum tıkalı diye düşünmüştüm ama pozitifleri duyunca test verdik büyük ihtimal bende pozitifim sabaha ancak çıkar dediler. Bu zamana kadar test bile vermeden geldik. Aşı gibi covidde gebeliğime denk
Canım ya üzülme aşılısın sonuçta grip gibi atlatırsın çevremde atlatan gebeler oldu bebekler etkilenmiyor onu düşünme.. inş yoktur sonuç çıkınca haberdar et bizi
D vit seviyen neydi bilmiyorum canım ama bağışıklık sistemi için en önemli şeylerden biri doktorum oyuzden baştan beri kullandırııyor D3K2 şeklinde. Aşında varmış inşallah kolayca atlatırsınız
Canim Insallah sonucun negatif gelir çok çok geçmiş olsun acil şifalar
Canım kızlar çok teşekkür ederim
Ben de atlattım 13.haftadaydım iki doz Sinovac vardı benim ikincisini de ta temmuzda olmuştum panik yapmayın bebekler çok güçlü onlara hiçbir şey olmuyor Allah’ın izniyle inanın daha ağır atlattığım gripler oldu sonrasında da ayrıntılı kalbine beynine gelişimine baktı doktorum sağlıklı her şey yolunda dedi şimdi dönüyor içimdebana kan sulandırıcı vermişti pıhtı atması durumuna karşı Corasprin kullandım uzun süre bir de vitaminler gene doktorunuza danışırsınız tabi en iyisini onlar bilir keşke başımıza gelmese böyle şeyler ama geliyor işte hayat
Canım kızlar çok teşekkür ederimCanım yeni gördüm. Sonucun nasıl inşallah negatiftir ama pozitif olsa da iyi düşünmek hafif atlatmanın yarısı demek. Ona göre
Canım kızlar çok teşekkür ederimCovid testim maalesef pozitif eşim negatif. Bu zamana kadar kendimizi koruyabildik ama oğlumla beraber bunu da yaşamamız gerekiyormuş inşallah hiç sorunsuz atlatırız geçer gider. Allah miniklerimizi korusun
Ben 19 art 0 da gidexegim salı günü inşallah erken mi diye sordum ama 19 dan itibaren öneriyoruz zaten dediler.
Ah canım benim çok geçmiş olsunCanım kızlar çok teşekkür ederimCovid testim maalesef pozitif eşim negatif. Bu zamana kadar kendimizi koruyabildik ama oğlumla beraber bunu da yaşamamız gerekiyormuş inşallah hiç sorunsuz atlatırız geçer gider. Allah miniklerimizi korusun
İnşallah canım dün bilmeden içmiştim sarımsaklı limonlu iyi gelsin diye doktorumada sorup her gün içmeye çalışacağım. Sarımsaklı yoğurtlarla destekleyeceğim. Başım ağrıyor şimdilik sadece, sorunsuz atlatacağız inşallah çok sağolAh canım benim çok geçmiş olsunUmuyorumki çok hafif atlatıcaksın Bir çok arkadaşımız geçirdi hiçbi sorun olmadı şükür, bi de aşılısın zaten hiç hiç sorun olmicak inşallah. Çok dikkat et kendine bol bol c vitamini al hatta içebiliyosan en güzeli kelle paça falan çok güzel toparlıyor vücudu. Bizi habersiz bırakma
Canım kızlar çok teşekkür ederimCovid testim maalesef pozitif eşim negatif. Bu zamana kadar kendimizi koruyabildik ama oğlumla beraber bunu da yaşamamız gerekiyormuş inşallah hiç sorunsuz atlatırız geçer gider. Allah miniklerimizi korusun
Ben de 20 de gidecektim normalde ama doktorum 1 2 haftalık eğitimde olacak. O yüzden daha da çok beklemeyim dedim :)Canim aslında bakiliyomus ama daha belirgin görmek için az daha zaman lazım oyuzden erteledim ben 21+3 olunca nasipse ayın 27 de gidicem
Ben de 20 de gidecektim normalde ama doktorum 1 2 haftalık eğitimde olacak. O yüzden daha da çok beklemeyim dedim :)