Çok geçmiş olsun canım çok şükür aşılısın, bebişler öyle güçlü ki hiçbir şey olmaz Allahın izniyle sen moralini düşürme bol c vitamini alCanım kızlar çok teşekkür ederimCovid testim maalesef pozitif eşim negatif. Bu zamana kadar kendimizi koruyabildik ama oğlumla beraber bunu da yaşamamız gerekiyormuş inşallah hiç sorunsuz atlatırız geçer gider. Allah miniklerimizi korusun
Panik ben dün hemen doktorumu aradım erteleyelim dedi ayın 27 sine sıra buldum o zamanda 21+3 olucaz
Benim doktorum aynı zamanda perinatolog, muayene diye gittim,bütün organları görebiliyorum detaylı için uygun bugün yapıcam dedi.18+4 tü.Ben 19 art 0 da gidexegim salı günü inşallah erken mi diye sordum ama 19 dan itibaren öneriyoruz zaten dediler.
Çok geçmiş olsun canım. Çok hafif şekilde sorunsuz atlatıcaksın inşallahCanım kızlar çok teşekkür ederimCovid testim maalesef pozitif eşim negatif. Bu zamana kadar kendimizi koruyabildik ama oğlumla beraber bunu da yaşamamız gerekiyormuş inşallah hiç sorunsuz atlatırız geçer gider. Allah miniklerimizi korusun
Canım kızlar çok teşekkür ederimCovid testim maalesef pozitif eşim negatif. Bu zamana kadar kendimizi koruyabildik ama oğlumla beraber bunu da yaşamamız gerekiyormuş inşallah hiç sorunsuz atlatırız geçer gider. Allah miniklerimizi korusun
Moralim yerinde canım çok şükür bu zamana kadar güzel idare ettik olacağımız varmış ne yapalım sadece bebeğim için endişeleniyorum aşılarımı olduğumda da hamileydim bilmiyordum şimdi de covid oldum. İnşallah bebeğim etkilenmez.Canım bak moral de çok önemli sakın düşğrme moralini pozitif ol grip oldum yiyip içip geçecek gibi düşün öyle de olacak inşallah herkes geçirecek bu mereti kaçışımız yok çember iyice daraldı
canım benim çok sağolÇok geçmiş olsun canım çok şükür aşılısın, bebişler öyle güçlü ki hiçbir şey olmaz Allahın izniyle sen moralini düşürme bol c vitamini al
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun canım. Çok hafif şekilde sorunsuz atlatıcaksın inşallahDoğumgününde hasta biri varmıydı merak ettim, belirtisiz bir taşıyıcıdan mı geçti yoksa , hasta gibi olan kimse yokmuydu
Hadi ya çok korktucu belirtisiz taşycı vardı demek kiMoralim yerinde canım çok şükür bu zamana kadar güzel idare ettik olacağımız varmış ne yapalım sadece bebeğim için endişeleniyorum aşılarımı olduğumda da hamileydim bilmiyordum şimdi de covid oldum. İnşallah bebeğim etkilenmez.
canım benim çok sağolSağ salim atlatacağız inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahHasta hiç kimse yoktu bizde onu düşünüyoruz kimden geldi nasıl geldi anlamadık. Doğum gününden sonra hastalandı herkes. İlk defa görüştüğümüz kimse de yoktu kendi aramızda kutlamış olduk. 6 kişiden 4ümüz pozitif çıktı 2 kişi negatif. Sarılmaca öpüşmece de yok ama aynı ortamda bulunmak yetti.
Benimki de perinatolog. Farklı bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. demek ki uygunmuş. Siz yüzünü yakından görebildiniz mi :)Benim doktorum aynı zamanda perinatolog, muayene diye gittim,bütün organları görebiliyorum detaylı için uygun bugün yapıcam dedi.18+4 tü.
Eliyle yüzünü kapattı arada sırada açtı bikAç saniye görebildik:) yani18de de 23 te de gitsek inatla yüzünü kapatırsa göremiyoruz ,şans birazBenimki de perinatolog. Farklı bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum. demek ki uygunmuş. Siz yüzünü yakından görebildiniz mi :)
Aynen öyle bebislerin keyfine bağlıEliyle yüzünü kapattı arada sırada açtı bikAç saniye görebildik:) yani18de de 23 te de gitsek inatla yüzünü kapatırsa göremiyoruz ,şans biraz
Ah canıım çok sağolCanım benim çok çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz, sıkıntısız, hafifçe geçer gider. Hem sen hem oğluş sağlıkla atlatın kuşum zaten aşın varmış umuyorum kolayca geçecek . Dualarım seninle, bizi habersiz bırakma
çocuklarda 2 tanecik birşeyleri yoktu hatta biri doğum gününden sonra kusma salgınına yakalandı serum falan taktılar covid olabileceğinden hiç bahsetmediler.Hadi ya çok korktucu belirtisiz taşycı vardı demek kiof aşı olduk rahatız diye bişey asla yok gerçekten. Okula giden çocuk varsa onlar da belirtisiz taşyıcı olablyolarmş hepimizi korusun Allah ne diyim
Öyle canım öyle amin inşallahAh canıım çok sağolamin inşallah kolayca geçip gidecek
çocuklarda 2 tanecik birşeyleri yoktu hatta biri doğum gününden sonra kusma salgınına yakalandı serum falan taktılar covid olabileceğinden hiç bahsetmediler.
Zaten rahat değildik ama kendi kendimize olduğumuz için maskesizdik tabiidedemin duasına bile gitmedim kalabalıklara girmemek için ne yapalım olacağı varmış diyoruz bebişlerin hatrına rabbim korusun bütün hamişleri
Valla ultrasonda goruyoruz kasilmam hic gecmiyo. Dr umun yalancisiyim benCanım adet ağrısı gibi ağrı kasılma değil diye biliyorum Dr. kağan kocatepe mi ne YouTube o açıklamıştı
Her adet sancısı kasılma olmayabilir diyelim o zamanValla ultrasonda goruyoruz kasilmam hic gecmiyo. Dr umun yalancisiyim benbenim hissettigim o.
Insallah ya. Cok moralim bozuluyo boyle surekli yatmak zorunda kalinca. Bugun bi babymalla gittik esimle yarim saat yurumemisimdir heralde cok fazla agrim oldu hemen eve gittik yattim. Bebegin hareketlerinide cok hissetmiyorum seyrek olarak hissediyorum o yuzden endiseliyim biraz. Insallah bi an once guclu guclu hissedelim tepikleride icimiz rahatlasin yaHer adet sancısı kasılma olmayabilir diyelim o zamanbenim de oldu çünkü bazen de mini mini sertleşme oldu hatta kasılma gözükmedi canım. Bebek sana dinlen diye mesaj veriyo dedi Senin kasılman da geçer bi an önce inşş magnezyum iyi gelirr
İlaçla desteklesen canım magnezyumu muzla sodayla falan belki biraz daha iyi olurr. Gerçi onlar içerde sağlıklı olsunlar da varsın biz yatalım boşver hiç canını sıkmaInsallah ya. Cok moralim bozuluyo boyle surekli yatmak zorunda kalinca. Bugun bi babymalla gittik esimle yarim saat yurumemisimdir heralde cok fazla agrim oldu hemen eve gittik yattim. Bebegin hareketlerinide cok hissetmiyorum seyrek olarak hissediyorum o yuzden endiseliyim biraz. Insallah bi an once guclu guclu hissedelim tepikleride icimiz rahatlasin ya