2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok geçmiş olsun canım çok şükür aşılısın, bebişler öyle güçlü ki hiçbir şey olmaz Allahın izniyle sen moralini düşürme bol c vitamini al

Merhaba tekrardan 22agustos son adet günüm 28 Mayıs bebeğimin doğum tarihi görünüyor nasip olursa 6haftada kese gördük ve cinsiyeti erkek

Çok geçmiş olsun canım. Çok hafif şekilde sorunsuz atlatıcaksın inşallah Doğumgününde hasta biri varmıydı merak ettim, belirtisiz bir taşıyıcıdan mı geçti yoksa , hasta gibi olan kimse yokmuydu

Canım benim çok çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz, sıkıntısız, hafifçe geçer gider. Hem sen hem oğluş sağlıkla atlatın kuşum zaten aşın varmış umuyorum kolayca geçecek . Dualarım seninle, bizi habersiz bırakma

Moralim yerinde canım çok şükür bu zamana kadar güzel idare ettik olacağımız varmış ne yapalım sadece bebeğim için endişeleniyorum aşılarımı olduğumda da hamileydim bilmiyordum şimdi de covid oldum. İnşallah bebeğim etkilenmez.
Çok geçmiş olsun canım çok şükür aşılısın, bebişler öyle güçlü ki hiçbir şey olmaz Allahın izniyle sen moralini düşürme bol c vitamini al
canım benim çok sağol Sağ salim atlatacağız inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah Hasta hiç kimse yoktu bizde onu düşünüyoruz kimden geldi nasıl geldi anlamadık. Doğum gününden sonra hastalandı herkes. İlk defa görüştüğümüz kimse de yoktu kendi aramızda kutlamış olduk. 6 kişiden 4ümüz pozitif çıktı 2 kişi negatif. Sarılmaca öpüşmece de yok ama aynı ortamda bulunmak yetti.

Hadi ya çok korktucu belirtisiz taşycı vardı demek ki of aşı olduk rahatız diye bişey asla yok gerçekten. Okula giden çocuk varsa onlar da belirtisiz taşyıcı olablyolarmş hepimizi korusun Allah ne diyim

Ah canıım çok sağol amin inşallah kolayca geçip gidecek
Hadi ya çok korktucu belirtisiz taşycı vardı demek ki of aşı olduk rahatız diye bişey asla yok gerçekten. Okula giden çocuk varsa onlar da belirtisiz taşyıcı olablyolarmş hepimizi korusun Allah ne diyim
çocuklarda 2 tanecik birşeyleri yoktu hatta biri doğum gününden sonra kusma salgınına yakalandı serum falan taktılar covid olabileceğinden hiç bahsetmediler.
Zaten rahat değildik ama kendi kendimize olduğumuz için maskesizdik tabii dedemin duasına bile gitmedim kalabalıklara girmemek için ne yapalım olacağı varmış diyoruz bebişlerin hatrına rabbim korusun bütün hamişleri

Öyle canım öyle amin inşallah

Kızlar bir şey sorcam bugün fark ettim memelerimin ikisinde de ödem gibi bir durum olmuş oldukça iriler zaten ama yapısal olarak çok farklılar kahverengi yer ve onun etrafında 2 parmak kadar yer böyle tutup sıktığında deri değil de deri iyice kalınlaşmış gibi geliyor parmağın arasına nasıl anlatacağımı bilemedim ama korktum normal mi bilemedim

Valla ultrasonda goruyoruz kasilmam hic gecmiyo. Dr umun yalancisiyim ben benim hissettigim o.
Her adet sancısı kasılma olmayabilir diyelim o zaman benim de oldu çünkü bazen de mini mini sertleşme oldu hatta kasılma gözükmedi canım. Bebek sana dinlen diye mesaj veriyo dedi Senin kasılman da geçer bi an önce inşş magnezyum iyi gelirr

Insallah ya. Cok moralim bozuluyo boyle surekli yatmak zorunda kalinca. Bugun bi babymalla gittik esimle yarim saat yurumemisimdir heralde cok fazla agrim oldu hemen eve gittik yattim. Bebegin hareketlerinide cok hissetmiyorum seyrek olarak hissediyorum o yuzden endiseliyim biraz. Insallah bi an once guclu guclu hissedelim tepikleride icimiz rahatlasin ya

İlaçla desteklesen canım magnezyumu muzla sodayla falan belki biraz daha iyi olurr. Gerçi onlar içerde sağlıklı olsunlar da varsın biz yatalım boşver hiç canını sıkma 18. Haftadaysan çok az kalmış güçlü güçlü hissetmenee 20 den sonra her şey çok daha netmiş öyle diyorrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…