Tahmin edebiliyorum her kafadan bir ses,soru ve o kafa yorgunluğuOff evett her şeyi soruyolar ya bu nereye kalkıp kendisi yapası geliyo insanınbi de kenarda oturunca da vakit geçmiyo sanki. Bi bitseydi de kurtulsaydım
Aynen canım ama bi yerleşseydik valla çok yorucuymuş nakliyeciyi takip et yerleştiren akrabaları takip et tarif et oy oy
Bebik de yoruldu şu taşınma işi yüzünden muayne heyecanımı yaşayamıyorum gün sayamadım bak
Kızlarrr taşınmayla geçiyor haftasonuu artık pilim tamamen bittibi el atın be
Yok yok arkadaş hamileyken taşınılmaz bi daha tövbeee
Herşey yolunda cok sağolunn yarın kontorülm var hala yatıyorum yanlız..yani 15 gündür evdeyim sdece yatarak .. (wc ve yemek yeme) hariç iş yasak dedi doktor inşallah kanama alanı tamamen geçmiştir.. gercekten normal hayatımıda özledimMerhaba sizi merak ettim. Lekelenmeniz ne durumda, her şey yolunda mı?talena
Teşekkür ederim inşallah öyledir içim daha rahat gerçi ilk üç ay gibi ağrılı olmuyormuş ve daha dinç oluyormuşuz.Ben de aynı şeyi yaşadım. Sıfır belirti . Hamile olduğunu unutuyorum bazen. 2 gün önce gittim gayet iyiydi maşallah. 2. Trimestr güzelliği rahatlığı diyelim. Sıkmayalım canımızı hiç
Yolunda olmasına sevindimHerşey yolunda cok sağolunn yarın kontorülm var hala yatıyorum yanlız..yani 15 gündür evdeyim sdece yatarak .. (wc ve yemek yeme) hariç iş yasak dedi doktor inşallah kanama alanı tamamen geçmiştir.. gercekten normal hayatımıda özledim
Ahh çok tatlısınızzz maşallahhMerhaba teyzeler bugün ben ilk doğum günü partime gittimbugünün anısına 18+4 fotoğrafımızı buraya bırakıyoruz
Yaaaa teyzesi yesinnnMerhaba teyzeler bugün ben ilk doğum günü partime gittimbugünün anısına 18+4 fotoğrafımızı buraya bırakıyoruz
ne güzel çıkmış karnınızMerhaba teyzeler bugün ben ilk doğum günü partime gittimbugünün anısına 18+4 fotoğrafımızı buraya bırakıyoruz
Ya sanki bu hafta birden çıktıne güzel çıkmış karnınızoğluşla gezmeler
Herkes farklı zamanlarda oluyor sanırım. Aile hekimliğinde benimle ilgilenen hemşire 16.haftada ilk doz 1 ay sonra 2.doz yaptırmam gerektiğini söylemişti ama doktoruma sorduğumda tetanoz aşısını önermedi. O yüzden ben olmayacağım. Sizde tam zamanını öğrenmek için önce doktorunuzla görüşün bence.Canım kızlar. Bu aile hekimliği tetanoz aşısı yapıyormuş ya. Kaçıncı haftalarda oluyor o biliyor musunuz. Ona göre covid asımı yaptircam da
Canım kızlar. Bu aile hekimliği tetanoz aşısı yapıyormuş ya. Kaçıncı haftalarda oluyor o biliyor musunuz. Ona göre covid asımı yaptircam da
19+6 da gidicem ben 3 ocaktaCanım kızlar. Bu aile hekimliği tetanoz aşısı yapıyormuş ya. Kaçıncı haftalarda oluyor o biliyor musunuz. Ona göre covid asımı yaptircam da
Bana 24. Ve 28.haftalarda yapalım doktoruna da danış dedi doktoruma da sordum o da uygun dedi tarihlere. 17+2 de biontech oldunCanım kızlar. Bu aile hekimliği tetanoz aşısı yapıyormuş ya. Kaçıncı haftalarda oluyor o biliyor musunuz. Ona göre covid asımı yaptircam da
20.haftda çağırdı..15 i gibi gidicem bendeCanım kızlar. Bu aile hekimliği tetanoz aşısı yapıyormuş ya. Kaçıncı haftalarda oluyor o biliyor musunuz. Ona göre covid asımı yaptircam da
Yaaaa küçük bıdıkkkKızlar biz bugün kısmen yüzünü gördükk henüz çok küçük olduğu için net anlaşılmıyo. Bide videodan ekran görüntüsü olduğu için kalitesi kötü çıkmış ama yinede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2965394
Eki Görüntüle 2965395
Bide kollarını oynatışı vardı ki çıldırmak işten değilYaaaa küçük bıdıkkkresmen burnu belli oluyor ahh yaa içim gidiyor