Sevgili lizz, mesajın için çok teşekkürler
sizin gibi bu yollardan geçmiş anneleri ben de sarıp sarmalak istiyorum artık. Gerçekten en önemlisi anlayış.. şu an sütüm olsun kisvesi altında getirilen yiyecek ve içecekler, çocuğa ve bana hediyeler yerine keşke içimi acıtan bu lafları işitmemiş olsaydım ve anlayış görseydim bu bana yeterdi. Ne yazık ki bu süreçte diğer içimi acıtan şey saygı ve sevgi besledigim insanların bu basit yüzlerini görmek oldu. Lohusasin alingansin denebilir ancak hem sizin hem benim isittigimiz laflari normal zamanda doğum yapmamış herhangi birine söyleseniz heralde o kimse de tepki koyardı. Biz hem duygu sağanagi içerisinde hem uykusuz hem yeni anne telaşında olanların ayrıca kırılması heralde öngörülemez olmamalı. Hala ve hala KV bana her gün bebeğin gözleri ile ilgili yorum yapıyor örnek olarak. Bebeğimin gözü lacivert şu an ama biliyoruz ki her an değişebilir. Nazi dönemi Almanyası gibi her gün göz muhabbetimiz var. Kendi göz rengim ela, oğlumun gözü ela, benim annemin ela diye sayıyor kv (asla kendisi ve eşimin gözü ela değil sadece güneşte biraz fark ediyor), sonra da küçümsercesine seninki kahve değil mi diyor ,
oysa kendisininki de kahverengi. Bir de her gün her gün aynı muhabbet.. yani bir de şükürsüzlük de var.. sağlıklı doğmuş, varsın olsun kahverengi.
Mutlaka size yazmak isterim, çok sevgiler, umarım bebeğinizle sağlıklı ve mutlu günleriniz olur