• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar oglumun poposu asiri pisik oldu ya ne yapsam gecmiyo bir turlu
Geciyo gibi oluyo ertesi gun yine ayni
Bezini sık sık degistiriyorum pisik kremleri kullaniyorum ama yok
Cok kotu ya
Farkli bi yontem bilen warmi
Behantol hametol
Bunlari kullaniyorum bu arada
Banamisin demiyo surekli yikiyorum en son su ile temizliyorum 😔
Has zeytinyağı başka bişey deneme

Aynisini yasiyoruz biz de, ben sutum az olduğundan mama ve meme gdiyorum bieaz once mamasini yedi karnı yok alti temiz burnunu falan temizledik simdi hemen meme ariyo ama bu sefer cok geliyo kusuyo, meme vermeden de asla sakinlesmiyo mecbur veriyorum. Boyle bana cok sıkıntı olmaya basladi cidden agliyorum habire. Dun gece toplasan 3 saat anca uyumustur kesik kesik, bizimkiler yenidoganliktan ciktilar mi naptilar anlamadim 😂
İlk 1 hafta bizde böyleydik ayaklarını geri çeke çeke ağlıyordu gece asla uykuya dalamıyordu gazını çıkarıyordum ama sadece memede susuyordu doktora söyledim gaz damlası verdi sap simplex bana 15 damla verebilirsin dedi ama ben günde 2 kere 5er damla veriyorum hem ağızdan hem alttan daha rahat gaz çıkarır oldu ve çok şükür gece uykusu uyuyoruz 2 2.5 saatte bir kalkıyoruz

Ben de çok zor bir gece geçirdim dün. Artık gece olmasın istiyorum. Dün panik atak geçirecek gibi oldum dört saat mücadele sonunda. Sanırım çok emmesinden sekerim de düştü, cami falan açtırdım eşime bayılacak noktaya geldim. Tahammülüm de çok azaldi tabi uykusuzluk ile birleşince. Tüm uykular inşallah bu gece onların olur.
Inan ben de oyle yalnız degilsin gece fobisi basladi bende de resmen gece olmasin istiyorum. Cok zorlaniyorum gercekten Allah yardimcimiz olsun insallah uyurlar artik 🙏🙏

Aynn ya bende ayni dertten muzdaribim surekli memedeyiz
Ben dedigim gibi maflorr kullanali biraz azaldi buyuk tuwaleti
Sende alabilirsin
Bizde biogaia almıştık hem gaz için hem de probiyotikli olduğu için sindirim sistemi düzelir bağırsakları düzenlenir dedi dr ama bunu da deneyeceğim

Senin belirtiler arttı gibi bak 1-2 güne doğum olur bence😍 inşallah girmişlerdir artık yaa benimki de uğraşıp duruyor yerlerini bulsunlar artık rahatlayalım biz de biraz
Seninki de mi girmemiş ben hiç sormadım bugün yalancı sancılar geliyor sürekli valla doğurmaktan korkuyorum diğer doğumum aklıma geliyor

Seninki de mi girmemiş ben hiç sormadım bugün yalancı sancılar geliyor sürekli valla doğurmaktan korkuyorum diğer doğumum aklıma geliyor
Ben de soramadım hızlı hızlı baktı gönderdi zaten fırsat bulamıyorum sormaya senin düşük değil miydi önceki benim de 2 düşüğüm var da

Cok kotu ya
Behantol hametol
Emovate krem ve tyrosyd krem ben ikisini ayni anda kullanuyordum oglumda ama pisigi cok kotu durumdaydi gecmiyordu eser miktarda kortizon var iclerinde ben bi zararini gormedim 10 ayda suratina kullanmsdik alerjisinden kaynakli tercih sizin tabiki ama aninda cozum şıp diye keser

Arkadaşlar öyle böyle derken bebiş üç haftalık oldu ancak her gün yeni güncellemeler yükleniyor 🤭 bir sorum var, sürekli memede olmak istiyor, uykusu çok az. Karnı tok olduğundan eminim, altı temiz ama uyumuyor ancak meme ile sakinlesiyor. Sizde böyle durumlar var mı acaba. Tek meme emiyor yirmi dk, yarım saat sonra gaz çıkartmaya çalışmaca, alt değişimi ve yatağına koyuyoruz. Uykulu dahi olsa hemen kalkıyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz. Gaz da bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, onu da anlayamiyorum. gazdan ağlıyor desem, gaz sancisi olan bebek memede tamamen ağlamayı keser mi? Evdekiler evde kucakta dolaştirm yapıyorlardi, hemşireye sordum öyle bir ihtiyacı yok dedi yani aktivite gibi. Gene de gün içinde on dk dışarıda güneş aldiriyoruz, gün aşırı banyo yapıyor. Oyuncaklarıyla olduğu kadar vakit geçiriyor. Ancak uykusu bu şekilde, ben de bittim. Gece özellikle neredeyse dört saat uğraşıyorum, bir kaç saat uyuyor. Gün içinde de öyle ahım şahim uyumuyor. Yenidoğan 16-18 saat uyur yazıyor da biz on saati zor görürüz.
Aaa bu benim oğlan 🥴Eşime bu çocuk olmamış yapamamışız diyorum. Büyük insan kadar bile uyumuyor yenidoğanı geçtim. Sürekli emmek istiyor. Alkolikler gibi emip emip kusuyor sonra😅Eşime diyorum sağlam içici oğlun (tövbe tövbe 😁) Eşim bakmak ilgilenmek istiyor ama eşimden nefret edercesine ağlıyo ona gidince. Eşimde memem yok diye böyle yapıyır diyo😅Umarım düzelirler ☹️
Aynisini yasiyoruz biz de, ben sutum az olduğundan mama ve meme gdiyorum bieaz once mamasini yedi karnı yok alti temiz burnunu falan temizledik simdi hemen meme ariyo ama bu sefer cok geliyo kusuyo, meme vermeden de asla sakinlesmiyo mecbur veriyorum. Boyle bana cok sıkıntı olmaya basladi cidden agliyorum habire. Dun gece toplasan 3 saat anca uyumustur kesik kesik, bizimkiler yenidoganliktan ciktilar mi naptilar anlamadim 😂
Al bi tane daha. Grubun şanssızları biziz sanırım ☹️

Emovate krem ve tyrosyd krem ben ikisini ayni anda kullanuyordum oglumda ama pisigi cok kotu durumdaydi gecmiyordu eser miktarda kortizon var iclerinde ben bi zararini gormedim 10 ayda suratina kullanmsdik alerjisinden kaynakli tercih sizin tabiki ama aninda cozum şıp diye keser
Tyrosyd merhemi evde wst cnm
Tek onu sursem fayda eder mi acaba trawazol kullandim bende dun ama gecer gibi oluyo geri tekrar syni sekilde ertesi gun tazeleniyo
Birde ilginctirki gobegi dusene kadar yikamadik ozaman hic birsey yoktu
Yikandigi an basladi sampuandanmi cildin koruyucu tabakadi yikaninca gitti ondan mi bilemedim kac gundur cekiyoruz

Tyrosyd merhemi evde wst cnm
Tek onu sursem fayda eder mi acaba trawazol kullandim bende dun ama gecer gibi oluyo geri tekrar syni sekilde ertesi gun tazeleniyo
Birde ilginctirki gobegi dusene kadar yikamadik ozaman hic birsey yoktu
Yikandigi an basladi sampuandanmi cildin koruyucu tabakadi yikaninca gitti ondan mi bilemedim kac gundur cekiyoruz
Mama kullaniyormu kakada tahris edebiliyor bazen evet tyrosy dde tek basina yarar yine cok asiri degilse sdce tyrosyd suruyodum ama coksa emovate de istiyordu cocuk aci cekecegne surun bence sabaha söner gider bn neler aldim denedim hicbiri kar etmemisti bunlar şıp diye duzeltiyor surun gunde 2 3 defa dueuma gore gecer hemen tamamen gecmeden kesmeyin tekrarliyor

Kızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin 🤲🏻
Doğumun gerçekleşmiştir artık herhalde. İnşallah ikiniz de çok iyisinizdir. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Cok kotu ya
Behantol hametol
Temizlerken çok tahriş etmemeye çalışın. Ciltleri çol hassas. Tampon hareketleriyle temizleme pamuğuyla kurulayın. Tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra altını biraz açık bırakın hava alsın. Hava sıcak olduğu için terleme yapıyor muhtemelen o da zorluyordur. Bunlarla da olmazsa bez değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben Mustela kullanıyordum her bez değişiminde. Hiç pişik sorunu olmamıştı. Şu anda sürekli tekrar eden bir kızarıklık var. Doktor Travazol verdi ama iki gün kullandık daha da kötüye gidince bıraktık. Zaten uzun süreli kullanımı iyi değil. İçeriğine çok güvenmesem de Sudocrem kullanıyorum şu an

Back