Arkadaşlar öyle böyle derken bebiş üç haftalık oldu ancak her gün yeni güncellemeler yükleniyor
bir sorum var, sürekli memede olmak istiyor, uykusu çok az. Karnı tok olduğundan eminim, altı temiz ama uyumuyor ancak meme ile sakinlesiyor. Sizde böyle durumlar var mı acaba. Tek meme emiyor yirmi dk, yarım saat sonra gaz çıkartmaya çalışmaca, alt değişimi ve yatağına koyuyoruz. Uykulu dahi olsa hemen kalkıyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz. Gaz da bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, onu da anlayamiyorum. gazdan ağlıyor desem, gaz sancisi olan bebek memede tamamen ağlamayı keser mi? Evdekiler evde kucakta dolaştirm yapıyorlardi, hemşireye sordum öyle bir ihtiyacı yok dedi yani aktivite gibi. Gene de gün içinde on dk dışarıda güneş aldiriyoruz, gün aşırı banyo yapıyor. Oyuncaklarıyla olduğu kadar vakit geçiriyor. Ancak uykusu bu şekilde, ben de bittim. Gece özellikle neredeyse dört saat uğraşıyorum, bir kaç saat uyuyor. Gün içinde de öyle ahım şahim uyumuyor. Yenidoğan 16-18 saat uyur yazıyor da biz on saati zor görürüz.