- 18 Mart 2021
- 3.327
- 3.395
- 83
- 33
Caanm damari falandir o deri ince diye ole goruyosundur yada dogum lekesi gbidir o tarz seyler zamanla yok olup gidiyo merk etmeKızlar doğduğundan beri kızımın sağ göz kapağı mor. Sağlık ocağında sorun yok dediler ama acaba doktoroda danışmam gerekir mi?
Bende seni merak etmiştim naptin diye. Canım normal hemen gelmiyor süt. Ben ilk Manuel pompa vardi sağıp kaşıkla veriyordum tabi sonra emzirmeye de çalışıyordum bu şekilde gelecek süt insaallah sık emzir biraz sağ öyle öyle gelecek ve bol su iç dinlen uyu banyo yap bunlar sütünü etkilerKizlar bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Biraz zor oldu surec benim icin. Su an cok buyuk sorunum var. Sutum damla damla arada geliyor ve cok yetersiz. Mamayla destekleyecegim mecburen onu saatlerce aglarken izlemeye dayanamiyorum. Tecrubelerinizi onerilerinizi aktarir misiniz lutfen?
Hayırlı olsun, Allah birbirinize bağışlasın. Süt ilk başta öyle gelir, sütüm yok demeyin. Mamayı hastaneden söylemedilerse, özel bir durum yoksa vermeyin. Bazen derin uyuyorlar, emmek zor geliyor bebeklere. Youtubedan elle sağım videolarına bakın, o şekilde çay kasigina sağıp 2-3 damla şeklinde verebilirsiniz. İlk bir kaç günkü kolostrum makineye gelmiyor pek, en güzeli elle sağmak.Kizlar bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Biraz zor oldu surec benim icin. Su an cok buyuk sorunum var. Sutum damla damla arada geliyor ve cok yetersiz. Mamayla destekleyecegim mecburen onu saatlerce aglarken izlemeye dayanamiyorum. Tecrubelerinizi onerilerinizi aktarir misiniz lutfen?
Doğurmayanlar tayfası bugün nasılsınız
Doğurmayanlar tayfası bugün nasılsınız
Ben 12kılo aldım ama suankı kılomu bılmıyorumKızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim
İyi çok şükür iş güç yapıyorum valla geleceği yok temizliğe vurdum kendimiDoğurmayanlar tayfası bugün nasılsınız
Benim de cumartesi kontrolüm bakalım bende merakla bekliyorum ne diyecek doktorumBugun kontrolum vardi. Sancim cikti acilmam var 2 cm cok sukur. Alttan acilmaya baktiktan sonra kanamam oldu. Doktor normal dedi. Pesinede sarı sumuksu bisey geldi nişanmis o galiba artik bebekim ne zaman gelir bekliyorum.
Sancıyı dört gözle bekleyecek zamanlara da geldik ya hahahaAynı tek parça duruyoruz sabah namazında kasığıma çok kötü ağrı girdi bayağı geçmedi ama şimdi bişey yok
Ayy çok sevindim şimdi ne durumdasın sancıyı sen hissediyor muydun hadi kolay bi doğum hikayesi dinleyelim inşallah sendenBugun kontrolum vardi. Sancim cikti acilmam var 2 cm cok sukur. Alttan acilmaya baktiktan sonra kanamam oldu. Doktor normal dedi. Pesinede sarı sumuksu bisey geldi nişanmis o galiba artik bebekim ne zaman gelir bekliyorum.
Doğum öncesi bi enerji gelirmiş ya vücuda ondan olmasın o temizlikİyi çok şükür iş güç yapıyorum valla geleceği yok temizliğe vurdum kendimi
Ya o bende 30. Haftadan itibaren vardi deli gibi enerjiktim ama şimdi bu son hafta baya yattım artık bi silkelenmem lazimdiDoğum öncesi bi enerji gelirmiş ya vücuda ondan olmasın o temizlik
Afiyet olsun hurma çok faydalı zaten 3er 5erEki Görüntüle 3071236
Ben de kahve keyfi yapıyorum yanında hurma yiyerekson haftalar için birsürü şey düşünmüştüm onları yapmadım bari hurma yiyelim
Ayy ne güzel valla sancın kaçlarda çıktı Bi de sen hissediyor musun sancın olduğunuBugun kontrolum vardi. Sancim cikti acilmam var 2 cm cok sukur. Alttan acilmaya baktiktan sonra kanamam oldu. Doktor normal dedi. Pesinede sarı sumuksu bisey geldi nişanmis o galiba artik bebekim ne zaman gelir bekliyorum.
Aynen ya Bi yerimiz ağrısın diye bekliyoruz resmenSancıyı dört gözle bekleyecek zamanlara da geldik ya hahaha
Sancınızı hissettiniz mi acabaBugun kontrolum vardi. Sancim cikti acilmam var 2 cm cok sukur. Alttan acilmaya baktiktan sonra kanamam oldu. Doktor normal dedi. Pesinede sarı sumuksu bisey geldi nişanmis o galiba artik bebekim ne zaman gelir bekliyorum.
Yok hayir oyle cok bisey hissetmiyorum. Karnim sertlasiyo gevsiyo hafif o arada ağri oluyo o kadar.Sancınızı hissettiniz mi acaba
Benim kızımda da var normal sanırım ya teni hasass diyeKızlar doğduğundan beri kızımın sağ göz kapağı mor. Sağlık ocağında sorun yok dediler ama acaba doktoroda danışmam gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?