Benimde 2 haftadır hep sertleşiyordu kasılma olduğunu bilmiyordum nst de kasılma olarak çıkıyormuş bugün baya uzun sürüyor sertleşmesi inşallah bişeyler oluyordurBenim uzun zamandır sertleşiyor ama bebiş yapıyor hep taş gibi, kanala girmiş olsa barii
Ne gibi birsey olacak ki canım 40. Haftaya kadar normal zaten hatta 41 42 bi sorun çıkmazsa tabi onu da doktorun der. Bizde bekliyoruz ne zaman gelmek isterlerse artikKızlar 39+3 haftalık hamileyim. Çocuk aşırı oynayınca akşamları kasıklarım ağırıyor geçiyor hemen. Hiç doğacak gibi de değil… kafa yerleşmiş, 1 parmak açılma var demişti 1 hafta önce çatı muayenesin de. Ama hala gelen giden yokçok sabırsızım. Sezeryan olmak istemiyorum. Ama beklemekte istemiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye.
Sanırım korkuyorum 41. Haftalarda pisleye biliyor bebek.Ne gibi birsey olacak ki canım 40. Haftaya kadar normal zaten hatta 41 42 bi sorun çıkmazsa tabi onu da doktorun der. Bizde bekliyoruz ne zaman gelmek isterlerse artik
Hahah inşallahBenimde 2 haftadır hep sertleşiyordu kasılma olduğunu bilmiyordum nst de kasılma olarak çıkıyormuş bugün baya uzun sürüyor sertleşmesi inşallah bişeyler oluyordur
Ben de 39 um bugün tam ama normal doğum bekleyenler olarak süreç uzayabiliyor böyle burda 40 ları görenlerimiz var beklemedeyiz canım hiç korkma bebişler kendileri karar veriyor gelme zamanlarınaKızlar 39+3 haftalık hamileyim. Çocuk aşırı oynayınca akşamları kasıklarım ağırıyor geçiyor hemen. Hiç doğacak gibi de değil… kafa yerleşmiş, 1 parmak açılma var demişti 1 hafta önce çatı muayenesin de. Ama hala gelen giden yokçok sabırsızım. Sezeryan olmak istemiyorum. Ama beklemekte istemiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye.
Ay bu arada benimki de aşırı hareketli hem gündüz hem de akşam ekstra. Bu kadar canımın acıyacağını hiç düşünmemiştim son 1 aydır hep böyleKızlar 39+3 haftalık hamileyim. Çocuk aşırı oynayınca akşamları kasıklarım ağırıyor geçiyor hemen. Hiç doğacak gibi de değil… kafa yerleşmiş, 1 parmak açılma var demişti 1 hafta önce çatı muayenesin de. Ama hala gelen giden yokçok sabırsızım. Sezeryan olmak istemiyorum. Ama beklemekte istemiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye.
Öyle bir durum söz konusu değil bebek herzaman bunu yapabilir haftasıyla ilgisi 42 den sonra geçerli 41. Haftada değil.Sanırım korkuyorum 41. Haftalarda pisleye biliyor bebek.
Evet demi aşağı bastırırken özellikle aşırı ağrıyordu artık daha az acıyor ya da alıştomAy bu arada benimki de aşırı hareketli hem gündüz hem de akşam ekstra. Bu kadar canımın acıyacağını hiç düşünmemiştim son 1 aydır hep böyle
Valla elini falan hep aşağıda hissediyorum ama hiç kanala girdiğini sanmıyorum benimkinin poposunu dikiyor yukarıya doğru ittiriyor kafa olduğu yerde duruyor yavrum yanlış yere ittiriyorsun diyorum dinlemiyorİnşallah boşa sancı çekmeyiz sonu güzel olur iyi düşünelim bu kadar karnımı alt tarafımı deldikten sonra gelirken de kendini güzel ittir diyorum kızıma
Aynı hafta aynı gündeyiz canım senin en azından kanala yerleşmiş bende o da yok maalesef zaten bir kaç gün sonra suni sancı önerisi verirler bizlereKızlar 39+3 haftalık hamileyim. Çocuk aşırı oynayınca akşamları kasıklarım ağırıyor geçiyor hemen. Hiç doğacak gibi de değil… kafa yerleşmiş, 1 parmak açılma var demişti 1 hafta önce çatı muayenesin de. Ama hala gelen giden yokçok sabırsızım. Sezeryan olmak istemiyorum. Ama beklemekte istemiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye.
Benimki o kadar hareketli değil ya hareket etse de acıtmıyor Bi de içerde titreşim oluyor ne yapıyorsa sizde de oluyor muAy bu arada benimki de aşırı hareketli hem gündüz hem de akşam ekstra. Bu kadar canımın acıyacağını hiç düşünmemiştim son 1 aydır hep böyle
Evet canım titreşmeyi bende hissediyorum ne yapıyor diye merak ediyorumBenimki o kadar hareketli değil ya hareket etse de acıtmıyor Bi de içerde titreşim oluyor ne yapıyorsa sizde de oluyor mu
2 eliyle boks yaparak dönüyor herhalde benim bağırsaklar çok kötü ya dünden beri durmadı aşırı derecede gaz var çıkmıyor daEvet canım titreşmeyi bende hissediyorum ne yapıyor diye merak ediyorum
Yarın randevum var bakalım ne diyecek merak içerisindeyim. Haftaya gel sıni verelim der. Bebekte kilo alıyor nasıl olacak bilmiyorumAynı hafta aynı gündeyiz canım senin en azından kanala yerleşmiş bende o da yok maalesef zaten bir kaç gün sonra suni sancı önerisi verirler bizlere
Malesef geçerli örnekleri çok . En yakın kuzenimin .bu yüzden tabi extra düşünceliyimÖyle bir durum söz konusu değil bebek herzaman bunu yapabilir haftasıyla ilgisi 42 den sonra geçerli 41. Haftada değil.
Gün aşırı suyun berraklığı kontrol ediliyor. Ben 40 haftadan sonra hergün gidiyordum. Allah korusun birşey olursa anında müdahale ediyorlar. Stres yapmayın.Sanırım korkuyorum 41. Haftalarda pisleye biliyor bebek.
Sağlıkla, bir avazda gelsin bebiş. Allah kolaylık versinSuyumm geldi kızlarr dua edin
Bende şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum gaz sancısından ölüyorumYarın randevum var bakalım ne diyecek merak içerisindeyim. Haftaya gel sıni verelim der. Bebekte kilo alıyor nasıl olacak bilmiyorum
Ayy beklenen mesaj hadi hayırlısıyla kucağına alırsın İnş canım sende bize dua etSuyumm geldi kızlarr dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?