• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benim bebeğim şuan 37 hafta görünüyor ama doktor baş çapının 40. Hafta da olduğunu söyledi çok ilerde beni perinatoloji doktoruna gönderdi perinatoloji de detaylı bakıp yapısal Ola bilir dedi ama ben yine de çok korkuyorum
Benim bebeğiminde kafası hep 3-4 hafta önde çıkıyordu perinatolojiye hiç yönlendirilmedim. Doktorum hep akıllı olcak dedi başka bir şey demedi😅 Çok şükür bir sorunumuz yok. İçinizi ferah tutun büyük ihtimal sizinde normaldir.

KelebekkB KelebekkB bende kendimi korkutmamaya çalışıyorum bebeğe de zarar vermemek için ama ister istemez içim sıkılıyor böyle birseyi önde birseyi geride çıkınca :KK43:
Tabikii canim insan korkmaz mi hep yuregimi pir pir giriyoruz o ultrasonlara . Ama perinatolog a guven sen Allahin izniyle bir sorun yoktur insallah 🙏

Kimyon en güzel gaz çıkarıcı, yanınızda kayisi hoşafı yapabilecek birisi varsa onun suyuna bolca kimyon koyun benimde 36 saat çıkmadı gaz arkadaşım yapıp getirmiş 1-2 saat içinde çıkardım
Sağolun bol bol yürüdüm çok şükür çıktı. Şimdi de sezaryen sonrası dikiş ağrısı baş ağrısı gibi dertlerle uğraşıyorum zor zanaat analık ne yapalım bitmiyor dert 🥲

Kızlar %15 sarılık değeri nasıl. Yüksek mi oluyor normal mi acaba. Eşim heyecandan soramamış. Sadece yarın tekrar kan vermeye geleceksiniz demişler
Yüzde olarak bilmiyrm ama bizinki en son 12 idi yatirmadilar.. sonra gittiğimizde vücuduna baktı sarılık geçmek üzere dedi..tam değer sorsaymisizniz iyimis..bol bol emzir ben öyle yaptım şimdi meme bağımlısı oldu meme de uyuyo mama da yiyo ama meme illa ağızda olacak..yalancı memeyide istemiyo bildiğin eliyle vuruyo atiyo agizindan..bugün sagmayi denedim sütüm bildiğin su rengi yok ve az 😒

Kızlar %15 sarılık değeri nasıl. Yüksek mi oluyor normal mi acaba. Eşim heyecandan soramamış. Sadece yarın tekrar kan vermeye geleceksiniz demişler
17_18 de işin vermeye başlıyorlar sarılık eğer beslenmeden kaynakliysa bol bol emziren düşmesi için sütünüz azsa mama takviye edin İsterseniz

Bana da Dr ve hemşireler her istediğinde verme yoksa uykudan verim alamaz hem sana hem bebeğe eziyet olur dedi 2_3 saatte bir 30_40 dk doyurmak için yeterli daha fazlası için uğraşma dedi ,ee sürekli isterse diyelim 1 saat sonra acıktı istedi ne yapayım dedim ozaman sütun yetersiz geliyor demekki beslenme saatine mama ekle dedi sürekli emzirmek süt birikimini de engeller dedi
Aaa bunları bilmiyordum çok ilginç

Kızlar benim bebeğim şuan 37 hafta görünüyor ama doktor baş çapının 40. Hafta da olduğunu söyledi çok ilerde beni perinatoloji doktoruna gönderdi perinatoloji de detaylı bakıp yapısal Ola bilir dedi ama ben yine de çok korkuyorum
Benim bebeğim içinde kafası 4 hafta ilerde dediler, son kontrolümde cihaz ölçüm yapmadı ileri olduğu için. sizinle aynı yollardan geçtim. Doğum yaptım. Kafa çevresi 36 cm, hiçte büyük durmuyor. İçinizi ferah tutmaya çalışın, siz de sıkıntısız atlatırsınız inşallah

Bugün kontrolümüz vardı. Sarılık değeri 16,5 çıktı. Yarın sabah tekrar çağırdılar, inşallah düşer. Sol memeyi emmemesine de gebelikteki duruşundan dolayıdır dedi.

Sağolun bol bol yürüdüm çok şükür çıktı. Şimdi de sezaryen sonrası dikiş ağrısı baş ağrısı gibi dertlerle uğraşıyorum zor zanaat analık ne yapalım bitmiyor dert 🥲
Epidural oldum ben. Sezodan snra bi doz daha verdiler kataterden sonra ağrı kesiciye ihtiyaç duymadım evde de bir iki gün parol içtim ağrım olmadı🙏🏻 İnşallah sizinde geçer. Kahve bitter çikolata iyi geliyor diyorlar.

Back