- 27 Ağustos 2019
- 702
- 371
- 103
- 35
Alarmı kapatmışım.Benim bebeğim çok uyuyor emzirmeye sor kaldırıyorum .Doktor normal dedi.Senin bebeğin kendiliğinden mi uyanıyorAlarm kuruyoruz ama hep alarmdan önce kendi kalkiyo beni emince saat başı kalkiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alarmı kapatmışım.Benim bebeğim çok uyuyor emzirmeye sor kaldırıyorum .Doktor normal dedi.Senin bebeğin kendiliğinden mi uyanıyorAlarm kuruyoruz ama hep alarmdan önce kendi kalkiyo beni emince saat başı kalkiyo
Devam etmediğine göre değildir inşallah..tamamen bitmez merak etme..sen yine de bildir içinde kalmasınTamam doktorla da goruseyim Ama bosalinca bitmiyor di mi, devm ediyor. Yani su an devam etmedigine gore ya devam edecektir ya da suyum degildir o heralde. Endiselnmeye gerek yoktur insallah
Acıkınca kendi uyanıyor ama ağlamıyor mirildaniyo ikiniyo gidip bakmazsan anca öyle agliyo sakin bı bebek bizinkide hala bıraksam 4 saatten fazla uyur özellikle gündüzleri..kırkından sonra degsiir diyolar bakalım bugünleri aramayalim da bende öyle bı kere kapatmistim 4 5 saat uyumusuz ama bişey olmaz bı kereden uzulmeAlarmı kapatmışım.Benim bebeğim çok uyuyor emzirmeye sor kaldırıyorum .Doktor normal dedi.Senin bebeğin kendiliğinden mi uyanıyor
Benim de cuma günü tansiyonum yüksek çıkınca pazartesi tekrar çağırdı doktor şükür normale dönmüştü. Tansiyon yükselince daha sık takip etmek istiyorlar çok güzel büyümüş bebiş maşallahSelam arkadaşlar. Muayeneye gittim. Sancım çıkmadı. Bebek hareketleri de azdı. Yarımşar saat aralıklarla 3 kez nts ye girdim. Tatlı yemekten fena oldum artık. Doppler ultrason a girdim. Her gittiğim de giriyorum zaten. Suyum falan yeterliymiş. Bebiş bayağı kilo aldı. 2 haftada 2.800 den 3.680 e çıkmış. Daha fazla almadan doğursam keşke. Artık 2 günde bir muayeneye gelmen lazım dedi. Tansiyonum da yükseliyor bu aralar ondan kaynaklı sanırım hala yukarıda doğum kanalına girmemiş kızım. Bayramı da geçiricem ben bu gidişle
Evet haftasına göre zayıftı. Doğmayınca kilo almaya başladı. Normal doğum birde ilk doğumum olunca çokta kilo alsın istemem, 3 kg iyiydi aslında neyse 4 e çıkmasa bari. 42. Haftaya kadar yolu var diyor doktorum. Alttan muayene falan etmiyormuş müdahale yok yani. Kendi isteyince gelecekmiş elbet :) A Atalanteda bende herniki numarada var ama marka slepy değil. Aralarında pek fark yok 1 ve 2 nin. Yada ben anlayamadım. Aynı gibi geldi banaBenim de cuma günü tansiyonum yüksek çıkınca pazartesi tekrar çağırdı doktor şükür normale dönmüştü. Tansiyon yükselince daha sık takip etmek istiyorlar çok güzel büyümüş bebiş maşallah
Aman ya baktik 2 no buyuk geldi gider alir esim hemen napalim yani 1 noyu gormedim ama 2 no minnacik gercekten el kadar yok bileEvet haftasına göre zayıftı. Doğmayınca kilo almaya başladı. Normal doğum birde ilk doğumum olunca çokta kilo alsın istemem, 3 kg iyiydi aslında neyse 4 e çıkmasa bari. 42. Haftaya kadar yolu var diyor doktorum. Alttan muayene falan etmiyormuş müdahale yok yani. Kendi isteyince gelecekmiş elbet :) A Atalanteda bende herniki numarada var ama marka slepy değil. Aralarında pek fark yok 1 ve 2 nin. Yada ben anlayamadım. Aynı gibi geldi bana
Bizim 3 kiloyu geçti hala 1 numara kullaniyrm 4 kilo olsada kullanılır bence..bize küçük gorunuyo ama bebikler o kaa küçük ki gene de senin tosun daha iri olursa bilemem..küçük deneme paketleri oluyo ya ondan mı alsan 1 tane acepKizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.
Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.
Bebisi dogan anneler bi yaziverse 1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz
Kiz 2 noyla 1 no arasinda cok fark yok diyolar ama sende var mi 2 no bi baksanBizim 3 kiloyu geçti hala 1 numara kullaniyrm 4 kilo olsada kullanılır bence..bize küçük gorunuyo ama bebikler o kaa küçük ki gene de senin tosun daha iri olursa bilemem..küçük deneme paketleri oluyo ya ondan mı alsan 1 tane acep
Var bı tık büyük..genelde cırt tarafları büyük oluyo..demrk istediğim 1 numara sandığın kadar küçük değil yinede ihtiyaç halinde alirsiniz ya iki dakikalık isKiz 2 noyla 1 no arasinda cok fark yok diyolar ama sende var mi 2 no bi baksan
Aman artik dogunca buyuk gelirse babasi gitsin alsin yaa napayim
Bence doktorun doğru olanı yapıyor bebeğin isteyince gelecektir benim gördüğüm müdahalesiz kendi sancısıyla gelen bebekler daha huzurlu sanki. Bu hafta içinde birden gelebilirdeKızlaar ben doktor mu değişeyim artık çok mu geç napsam. Bu doktorum suni sancıya karşı, alttan muayene etmiyor. Bebek strese girmesin doğal akışına bırakalım diye. Ama ben strese girdim ntsde sancım 20 lerde 50 bile olmadıııı. Kasılma sertleşme falan da yok. Ben nasıl doğurucam ya bu doktorla, of.
Merdiven inip çıkma ve squat öneriyorlar doğumu tetiklemek için..onları da onermedi mi Dr unKızlaar ben doktor mu değişeyim artık çok mu geç napsam. Bu doktorum suni sancıya karşı, alttan muayene etmiyor. Bebek strese girmesin doğal akışına bırakalım diye. Ama ben strese girdim ntsde sancım 20 lerde 50 bile olmadıııı. Kasılma sertleşme falan da yok. Ben nasıl doğurucam ya bu doktorla, of.
Bi baskı ne bileyim adet ağrısı gibi birşey olsa beklerim zaten. Ama onlarda yok hiç doğurmayacakmışım gibi. Midem, kuyruk sokumum mafoldu artık. Çok ağır hissediyorum kendimi. İnşallah hafif hafif doğum kanalına girse kızım doğum belirtileri olsa rahatlıycam bu hafta gelir inşallah sürpriz yapar.Bence doktorun doğru olanı yapıyor bebeğin isteyince gelecektir benim gördüğüm müdahalesiz kendi sancısıyla gelen bebekler daha huzurlu sanki. Bu hafta içinde birden gelebilirde
Tabii hareket et yürü vs bunlar faydalı, ama kanıtlanmış etkileri yok diyor. Genelde hareketliyim hurmada yiyorum gerçekten faydası olmadı :) geçen yürüdüm bayağı 2 saat kadar, sabaha kadar yatamadım her yerim battı kaburgalarım belim. Bin pişman oldum o kadar yürüdüğüme.Merdiven inip çıkma ve squat öneriyorlar doğumu tetiklemek için..onları da onermedi mi Dr un
Benim doktorum ahududu yapragi cayi ve adacayi onermisti 1 er fincan. Istersen bi arastir canim. Benimde 6 mayısa sezaryen gunum var ama bende kendi gelsin istiyorum bayram oncesi. Gelip gecici agrilarim var ,beklemek zor valla yaaKızlaar ben doktor mu değişeyim artık çok mu geç napsam. Bu doktorum suni sancıya karşı, alttan muayene etmiyor. Bebek strese girmesin doğal akışına bırakalım diye. Ama ben strese girdim ntsde sancım 20 lerde 50 bile olmadıııı. Kasılma sertleşme falan da yok. Ben nasıl doğurucam ya bu doktorla, of.
Birden gelir canım merak etmeeebenim de hiçbir şey yoktu zaman bile vardı hatırlıyorsan her şey bir anda olduen güzeli akışa bırakmakBi baskı ne bileyim adet ağrısı gibi birşey olsa beklerim zaten. Ama onlarda yok hiç doğurmayacakmışım gibi. Midem, kuyruk sokumum mafoldu artık. Çok ağır hissediyorum kendimi. İnşallah hafif hafif doğum kanalına girse kızım doğum belirtileri olsa rahatlıycam bu hafta gelir inşallah sürpriz yapar.
Benim kızım da 4 kiloya yakın doğmuştu ve ben de sleepy 1 numara almıştım ama baya küçüktü evet primaya filan oranla kalıbı dar. Elinizde olanları kullanırsınız ama 1 numara almayı bırakın bence deKizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.
Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.
Bebisi dogan anneler bi yaziverse 1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz
Al benden de o kadar. Doktor hic ise karışmıyor. Bende de en ufak bi belirti yok. Napicam boyle bilmiyorumKızlaar ben doktor mu değişeyim artık çok mu geç napsam. Bu doktorum suni sancıya karşı, alttan muayene etmiyor. Bebek strese girmesin doğal akışına bırakalım diye. Ama ben strese girdim ntsde sancım 20 lerde 50 bile olmadıııı. Kasılma sertleşme falan da yok. Ben nasıl doğurucam ya bu doktorla, of.
Ben bugun hic hareket hissetmedim. Doktorumu aradim, gel dedi. Ama doktorum 1 bucuk saat mesafede. Ilcedeki hastaneye acilden gittim. Nst cektiler , sorun yok hareket eder diyip gonderdiler bakalimBebeğin hareketini bugün çok az hissettim, çok da emin değilim. 37+3 de sizce normal midir. Doktor hareket azalırsa haber ver demişti. Ne yapsam bilemedim. Acilden gitsem bakarlar mı acaba.