- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 37
Amin inşallah çok teşekkür ederimInsallah bi an once toparlar bebisin sag salim evinize cikarsiniz canim. Hic uzulme. Minikler cabuk toparlaniyor gucludur bebisin insallah ben inaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah çok teşekkür ederimInsallah bi an once toparlar bebisin sag salim evinize cikarsiniz canim. Hic uzulme. Minikler cabuk toparlaniyor gucludur bebisin insallah ben inaniyorum
Olabilir canım bazen şu az az idrarla bile gelebiliyormus mümkünse en kısa sürede Dr gidin yada eczanene testler satılıyor onlardan alıp bakınKızlar abimin kızı kötüymüş artık umut yok sabahtan beri ona canım sıtkın Bi yandan ağlıyorum kasılmalar oldukça su gibi akıntı geliyor ama bacaktan akacak kadar değil peçete var nemlendiriyor sadece böyle elde yapışkanımsı histe bırakıyor ama su olsa bu kadar az olur mu ya anlamazsam diye korkuyorum
Neyi var canım bebeğin. Rabbim şifalar versin. Sende bir görünsen doktoruna iyi olur.Kızlar abimin kızı kötüymüş artık umut yok sabahtan beri ona canım sıtkın Bi yandan ağlıyorum kasılmalar oldukça su gibi akıntı geliyor ama bacaktan akacak kadar değil peçete var nemlendiriyor sadece böyle elde yapışkanımsı histe bırakıyor ama su olsa bu kadar az olur mu ya anlamazsam diye korkuyorum
Sağlıkla doğmuş, hemen toparlanır merak etme annesi inşallah çabucak kavuşursunuz. Zor kısmı atlatmışsınızMerhaba arkadaşlar çarşamba günü normal muayene gitmistim kucuk bir sancim vardi ve benim minik kizim 20_25 gundur hep asagi dogru cok baski yapıyordu, belimdeki platinlerden dolayi normal dogum yapma riskini goze alamam dedi dr ve cati muayenesi yaptilar 4 cm aciklik varmis bu sekilde eve asla yollamam dedi ve acilen sezeryan doguma girdim minik kuzum erkenden geldi 35 haftaliktik ve kuvezde maalesef ciğerleri tam gelismedigi için inşallah sağlığına kavuşup gelecek minik kuzum lütfen dua edin arkadaşlar
Geçmiş olsun. İnşallah gününüzü tamamlarsınız 50 lerde sancı olunca birşey hissediyor musun, ay benim daha 50 ye bile çıkmadı. 20 lerde ntslerim :) 50 olunca da sancı sayılmıyor galibaKızlar ben çıkıyorum hastaneden şimdi sancılar 50 ye düştü serumdan sonra Drum bekleyelim dıo hayırlısıyla kucağımıza almak naip olsun inşallah
Yok canim yani anlatildigi gibi bebegin bi tarafa toplanip sert olmasi agri olmasi falan onlar yokCanım karnında sertleşmedemi yok?
39+1 oldum bende hala yok. Ne sertleşme ne birşey yalancı sancı, kasılma hiç mi gelmez arkadaş, gelmiyorYok canim yani anlatildigi gibi bebegin bi tarafa toplanip sert olmasi agri olmasi falan onlar yok
Ayy gercekten nasil ve ne sekilde gelicek merak ediyorum bende oyuzden .39+1 oldum bende hala yok. Ne sertleşme ne birşey yalancı sancı, kasılma hiç mi gelmez arkadaş, gelmiyor
Biz de emme ile uğraşıyoruz bugun 3.günümüz henüz sütüm gelmedi mecburen biberonla mama veriyoruz ama emme refleksi için gogusu agzına verip biberonla mama damlatıyoruz dünden beri emme refleksi için baya iyi oldu. Rezene çayı aldım bugun bir de hibiskus, sıcak su ile duş aldım bakalım insallah gelir. Deneyimli anneler sütlerinin ne zaman geldiğini nasıl geldiğini yazarlarsa süper olurKızlar amniyon suyumun fazlalığı erken doğum sancılarına sebep olmuştu ve 20 gündür evde yatıp ilaçlar kullanıyordum. Bu cuma doktorum doğuma karar verdi ve 36+0 da bebeğim dünyaya 2200 kilo olarak dünyaya geldi. Beklediğimizden de zayıf. Spinal sezeryan oldum. Doğum sonrası agrı kesici serumları az verdiler. Dolayısıyla biraz agrılı günler deneyimledim. Şimdi evdeyim ama bu sefer de emme ve süt mücadelem başladı benim de bir çoğumuz gibi. Nasıl gelecek bu süt bebiş emdiğinde gerçekten süt mü emiyor napıyor anlamıyorum. Kafam karıştı.
Bende de 37+2'de hiçbir şey yok. Ancak sanki sürekli tuvalet ihtiyacım var, aşağı doğru kasıklarda baskı var uzun yürüyüş yapamıyorum artık.39+1 oldum bende hala yok. Ne sertleşme ne birşey yalancı sancı, kasılma hiç mi gelmez arkadaş, gelmiyor
Benim ilk basta çok az geldi canım, idrar sızıntısı gib ama beyaz şeffaf , şüphelendim buyuk tuvaletim var gibi hissedince hastanenin acilime nolur nolmaz gidelim dedik tam girdiğimiz sırada birden arttı hastanenin lavabosuna gittim baya bi geldi idrar gibi fazlaydı bu sefer rengi hafif pembemsi oldu. Fark edilmeyecek bir sıvı değilKızlar abimin kızı kötüymüş artık umut yok sabahtan beri ona canım sıtkın Bi yandan ağlıyorum kasılmalar oldukça su gibi akıntı geliyor ama bacaktan akacak kadar değil peçete var nemlendiriyor sadece böyle elde yapışkanımsı histe bırakıyor ama su olsa bu kadar az olur mu ya anlamazsam diye korkuyorum
İlik nakli olmuştu geçen sene bu senede covid oldu ondan sonra düzelmediNeyi var canım bebeğin. Rabbim şifalar versin. Sende bir görünsen doktoruna iyi olur.
Benimde canım çok tatlıdır. Bir yerimi çizsem fena olurum. Sancı kasılma vs olsa mutlaka anlardım. Regl ağrısı da yok bende ya. Kaburga ağrısı, bel ağrısı, şişkinlik, ödem herşey var, birde baş ağrısı ve sürekli uyuma hali çıktı ama sancı falan yok.Ayy gercekten nasil ve ne sekilde gelicek merak ediyorum bende oyuzden .
Aci esigim mi yuksek anlamiyorum desem oda pek mumkun degil kas aldirirken bile sekilden sekle giren bir insanim .
Sen de regl agrisi gibi agrida mi yok ?
Ben dün yaptım uzun uzun yürüdüm. Eve bir geldim. İmdat diye bağıracaktım. Ne oturabildim ne yatabildim. Her yerim battı. Sabaha kadar şekilden şekle girdim. Ama baskı vs hissetmedim. Baskı varsa oda bir doğum belirtisi bence. Bende baskı mideme var bişey yiyemiyorum yesem de pişman oluyorum. Yukarı yukarı geliyor yediklerim. Bebeğim normal doğum pozisyonunda 32. Haftasında döndü. Bayağıdır yani o pozisyonda, doktorumda sancın çıkmıyor alttan muayene etmiyorum sancı çıkana kadar dedi. Bakalım napıcaz böyle :)Bende de 37+2'de hiçbir şey yok. Ancak sanki sürekli tuvalet ihtiyacım var, aşağı doğru kasıklarda baskı var uzun yürüyüş yapamıyorum artık.
Şeffaf ama içinde beyaz akıntı da var bebiş hareket edince geliyor az da ne kadar az geliyordu idrara sıkışık gibiyim sürekli salı kontrol var ama ne yapsam bilemedim daha önce de böyle şeyler oldu ama geçiyorduBenim ilk basta çok az geldi canım, idrar sızıntısı gib ama beyaz şeffaf , şüphelendim buyuk tuvaletim var gibi hissedince hastanenin acilime nolur nolmaz gidelim dedik tam girdiğimiz sırada birden arttı hastanenin lavabosuna gittim baya bi geldi idrar gibi fazlaydı bu sefer rengi hafif pembemsi oldu. Fark edilmeyecek bir sıvı değil
Ah kuzum kıyamam, Allah tan ümit kesilmez. Rabbim anne babasına bağışlasın. Çocuklar bebekler hiç hastalanmasa keşke.İlik nakli olmuştu geçen sene bu senede covid oldu ondan sonra düzelmedi
Keşke ama entübe olmasını bekliyorlarmışAh kuzum kıyamam, Allah tan ümit kesilmez. Rabbim anne babasına bağışlasın. Çocuklar bebekler hiç hastalanmasa keşke.
Beyaz akıntı yoktu,temiz şeffaf bir sıvıydı. hani bazen hapşırınca veya öksürünce azar azar kaçar ya ufak bi ıslaklık olue öyleydi kaçırdım sandım, çişim var gibi hissettim ama dediğim sonra arttı artması öyle saatlerce sürmedi sürekli sızıntı gibi olmadı hemen hemen o bir saat içinde birden arttı en son idrar yapar gibi fazla oldu, zaten o sırada acildeydimŞeffaf ama içinde beyaz akıntı da var bebiş hareket edince geliyor az da ne kadar az geliyordu idrara sıkışık gibiyim sürekli salı kontrol var ama ne yapsam bilemedim daha önce de böyle şeyler oldu ama geçiyordu
Yok canim yani anlatildigi gibi bebegin bi tarafa toplanip sert olmasi agri olmasi falan onlar yok