- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
- 333
Aynen kakanı yapar gibi bir hissiyat.Simdi Kusura bakmayin cirkin bi ifadeyle sorucam ama bu buyuk tuvalet geliyor gibi olmaktan kasit ne? Hani tuvaleitmiz gelir bagirsak sancisi cekeriz ya, o sekilde bir agri anlaminda mi? Yani agri yönünden mi tuvalete benzetiyoruz? Yoksa Kakamiz gelir de asagi baskılar hani, cikarma ihtiyaci duyariz ya, oyle bi baski açısından mi benzetiyoruz
Bana lavman yapılmıştı. Ama hazne tam boşalmadığını farkettim ebelere söyledim. Ben wcye gitmek istiyorum diye. Ama izin vermediler sancı sıklaştığı için riske atamayız gelirse masada yaparsın sıkıntı yok dendi. Afedersiniz aynen de öyle olduBebek için ıkınırken kakada çıktı doktor hemen sildi sanırım. Bebekten hemen önce yapmış oldum o ıkınmaya bebek çıktı çünkü akabinde.Kızlar bende doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum bi doğum videosuna denk geldim de doğum sırasında makattan büyük tuvalet geliyor çocuğa da bulaşıyor yani ıkınırken oramızı tutabiliyormuyuz. Yada doğumdan önce başka bişey yapıyorlar mı. Anneme sordum lağma yapıyorlardı eskiden dedi ama bilmiyormuş oda Kusura bakmayın biraz pis bişey sordum ama
Biberonun ucu yenidoğan olucak biliyosunuz dime.Bende Bugun 8 gun oldu dogum yapali bebegime pompa ile sagip veriyorum Ama hep bogazina kacio sut cok korkuyorum soluk borusuna kacacak diye