• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin
Yaaa çok şaşırdım. İnanmıyorum aniden mi oldu. Sende kızına kavuşuyorsunnn. Muhtemelen kavuşmuşsundur. Allah analı babalı büyütsün canım ❤️❤️

Sanki grupta bir biz kaldık :) benim de bugün 37. Hafta başladı. 11-13 Mayıs gözüküyor beklenen tarih. Gruptaki arkadaşların deneyimi sebebiyle her an doğuracakmışım gibi geliyor :)
Ben de kaldımmmm. Lawyerle günümüz aynı bak ondada hiçbir şey yok diyordum, sabah oda doğurdu. Son 10 günüm bende ne sancı ne bir şey 🤷

Ben de kaldımmmm. Lawyerle günümüz aynı bak ondada hiçbir şey yok diyordum, sabah oda doğurdu. Son 10 günüm bende ne sancı ne bir şey 🤷
temsili olarak mayıs anneleri biz olalım bari :) ben daha bugün resmi izne ayrılıyorum. evde kendime ayıracağım bir hafta olsun istiyorum :) bir yandan da doktorun kısmi olarak bayram tatili yapma ihtimali var, o yüzden 11 mayıs olursa daha iyi olur benim için.

temsili olarak mayıs anneleri biz olalım bari :) ben daha bugün resmi izne ayrılıyorum. evde kendime ayıracağım bir hafta olsun istiyorum :) bir yandan da doktorun kısmi olarak bayram tatili yapma ihtimali var, o yüzden 11 mayıs olursa daha iyi olur benim için.
Sezeryan mı ki seninde. Ben 32. Haftadan ayrıldım. Doğumdan sonra bir süre ara vericem zaten. Bebiş 1 yaşa gelene kadar. Özel sektörde çalışıyordum. Ben normal doğum yapıcam da ondan hiç belli değil 2 Mayıs 41. Hafta oluyor bende. Bu aralar gelse fena olmaz :)

Sezeryan mı ki seninde. Ben 32. Haftadan ayrıldım. Doğumdan sonra bir süre ara vericem zaten. Bebiş 1 yaşa gelene kadar. Özel sektörde çalışıyordum. Ben normal doğum yapıcam da ondan hiç belli değil 2 Mayıs 41. Hafta oluyor bende. Bu aralar gelse fena olmaz :)

benim normal doğum gözüküyor şu an için. uygun bir aday olduğum söylendi, bebek de uzun zamandır normal doğum için hazır pozisyonda :)
37. haftada ayrılıyorum izine, resmi iznimi kullanıp sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyorum altı ay kadar.
benim 40. haftam 11 mayıs gözüküyor bakalım hayırlısı :)

Yeni giriyorum siteye çok mesaj birikmiş okuyamayacağım ama sanırım Dilekbltylmz1 Dilekbltylmz1 doğum yapmış gözün aydın olsun canım iyisinizdir inşallah?

gulrecelim gulrecelim Ay anca alışıyor bünyem ya tek ilgileniyorum yoruldum yani ne yalan söyleyeyim kafamı yasladığım yerde uyuyuveriyordum 🤭 dün iftar için eşim bir yemek istedi canı çekmiş ama gaz yapıcı bir yemek ve benim hiç aklıma bile gelmedi gaz maz gayet onla birlikte gömdüm 😆 oldu olacak kuru fasulye yeseydim çocuğu iyice bomba etseydim yani tövbe estağfurullah 😅😅 akşamdan beri kafamın içinde uykulaaarr haram olduuu 🎶 çalıyor 😄 ne uyuyor ne yiyor doğru düzgün gaz yüzünden gaz damlası verdim bakalım halledicez inşallah bee 😬

Yeni giriyorum siteye çok mesaj birikmiş okuyamayacağım ama sanırım Dilekbltylmz1 Dilekbltylmz1 doğum yapmış gözün aydın olsun canım iyisinizdir inşallah?

gulrecelim gulrecelim Ay anca alışıyor bünyem ya tek ilgileniyorum yoruldum yani ne yalan söyleyeyim kafamı yasladığım yerde uyuyuveriyordum 🤭 dün iftar için eşim bir yemek istedi canı çekmiş ama gaz yapıcı bir yemek ve benim hiç aklıma bile gelmedi gaz maz gayet onla birlikte gömdüm 😆 oldu olacak kuru fasulye yeseydim çocuğu iyice bomba etseydim yani tövbe estağfurullah 😅😅 akşamdan beri kafamın içinde uykulaaarr haram olduuu 🎶 çalıyor 😄 ne uyuyor ne yiyor doğru düzgün gaz yüzünden gaz damlası verdim bakalım halledicez inşallah bee 😬
Ne çok emoji kullanmışım be sinirlerim bozuldu galiba 😂
L Lawyer0134 inşallah kolaylıkla atlatırsınız süreci sen de bebiş de çabucak toparlarsınız Rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr (rabbim kolaylaştır zorlaştırma rabbim hayırla sonuçlandır) amin 🤲🏻

Sağolasın canım iyiyiz..sütümuz geldi lakin meme bağımlısı oldu benimki 😔 sürekli emmek istiyo meme agizindan çıkınca uyaniyo..besigine koyunca agizni açıp duruyo ellerini sokuyor ağzına sanki hiç emmemis gibi 🥴 bazen mama veriyorum acaba aç mı diye bu sefer kusuyo..kısır döngü gibi nasıl alistircam bilmiyrm..süt gelmiyo diye tuttum hep meme de şimdide ayiramiyrm özellikle geceleri yapiyo 🥺

Benimde bugun işte son günüm 🤭 haftasonu icin de temizlik toparlama genel kontrolleri yapicam 😁

38+ larda inan 1 gecede oluşuyor. Bende hiç yoktu. Sabahına baktım alt karnım da bir sürü ufak kırmızı çatlaklar var. Hatta ne güzel karnım hiç çatlamadan doğururum artık bu saatten sonra diyordum 🤷
kırmızı damar gibi mi görünüyor? bi günde oluyormuş diyorlar hep bende takipteyim :anneadayı:
Bildigim kadariyla kırmızı damar gibi oluyor , ama benim ilk dogumda gobegin ileri dogru cok gitmisti gobek deligim cok acılmıstı derisi incelmisti. Catlak olmadi sanıyordum cunku kirmizilik yoktu. Dogumdan sonra karın inip toparlaninca beyaz beyaz 3 4 cizgi gozukuyordu ama cok ince. Simdi yine gobegim cok sivri govek deligmin orda kızımdan kalan beyazliklar parlak olarak belli oluyor .
çatladğnı doğumdan sonra anlayanlarda oluyormuş. bi de göbeğimi göremediğim için arada endişe ediyorum :D

Doktorumun acil bi işi çıkmış sehir disindaymis. Aradı, bugun sakın evden cikma, yürüme, bisey yapma, otur dinlen sdece dedi. Tut, sakın dogurma, yarin zaten gorusucez dedi 🤣 Ayy cok gerildim. Hicbir belirtim yok ama su an mesela çişim var gitmeye korkuyorum 🤣

bana salı günü dr. hiç bir emare yok dedi :) bir bakmışız ben 42. haftayı zorlayan oluyorum :KK70:
haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım. arkadaşlarım da karnın düşmedi, doğum uzak diyorlar. ilk çocuk olunca deneyimim yok :)
Bizim tarihlerde aynı belirtilerde ne karnım düştü ne de sancım mancı tepikleyip duruyor benim ki 😄 biz sonlara kalcaz belli 😄

benimki de hareketli çok :KK70: hani son aylar yeri azalıyordu. bizim bebiş de sizin bebiş ölçülerinde aynı kilo ve boy :) hayırlısı olsun bizim için.
Gece başlıyor birde tam yatacağım zaman o topalak kafasını mesaneme mesaneme sokuşturuyor tuvalete gitmekten uyuyamıyorum🤭 bakalım bizim 28nde kontrol ve çatı muayenesi var hadi doğuma demesinden korkuyorum 😄

Kızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin
rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hayırlı haberlerle inşallah

Gruba yetişemiyorum maşallah kızlar doğuran doğurana.. mayıs anası olalım derken nisan anası oluyoruz..
Sağlıkla huzurla gelsin minik bebişler..
Doğum yapan Arkadaşlar ALLAH analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla 🤲

Back