- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
Kanadada bi arkadaşım var o da ayda yılda bi duyup görebiliyodu bebeği. Belki de doğru olan odur ya, biz burda sürekli teyakkuzdayız. Benim şimdilik aynı gidiyo gibi. İlk bebem kız, seninki?Benim ilk randevum haftaya 7+2 de olacak burda betayı bile takip etmiyorlar evde test yaptıysan tamam inşallah gittiğimde kalp atışını da duymuş olurumilk iki hafta sürekli kasık ağrım olmuştu şimdi yok. Ama 10 gündür de felaket mide bulantım var. 3 yaşında oğlum var çok hareketli sürekli üzerime zıplıyor yapmaması gerektiğini söylüyorum ama anlatamıyorum sürekli benden ilgi bekliyor haklı olarak.. benimse hep uykum var ilk hamileliği olan arkadaşlar tadını çıkarın derim. Bu arada uzun oldu ama hiçbir belirtisi olmayanlarında korkmasına gerek yok ilk hamileliğim çok rahat geçmişti ne bulantı ne ağrı.. İnşallah bu kez cinsiyeti farklıdır o yüzden belirtiler de farklıdır diyorum
Ben hala susam tanesiKızlar, bebekler yediklerinizden beslenmiyor :) siz tabii ki yediğinize dikkat edin ama kendiniz için dikkat edin. Unutmayın ki bebekler en büyük parazitlerdir ve içinizde kaldıkları süre boyunca tüm depolarınızı ihtiyaçları doğrultusunda sömüreceklerdir. Vitamin, folic asit vb takviyeler de bunun için. Zayıf olmanız bebeğinizi besleyemediğiniz anlamına gelmez ki zaten bebekler şu an mercimek kadar :)
İşte miniminicikler :) siz kendinize iyi bakın, kendinizi koruyun yeter :)Ben hala susam tanesi
Doktorum çok zayıfsın 15 kilo alabilirsin istediği ye diyince benKızlar, bebekler yediklerinizden beslenmiyor :) siz tabii ki yediğinize dikkat edin ama kendiniz için dikkat edin. Unutmayın ki bebekler en büyük parazitlerdir ve içinizde kaldıkları süre boyunca tüm depolarınızı ihtiyaçları doğrultusunda sömüreceklerdir. Vitamin, folic asit vb takviyeler de bunun için. Zayıf olmanız bebeğinizi besleyemediğiniz anlamına gelmez ki zaten bebekler şu an mercimek kadar :)
Evet karından ultrasonla duydukHayırlı olsunn :) ultrasondan mı duydunuz. Bende 4 de gideceğim bugün . 6 +2 inşallah duyarız:)
EvetKarından mı
Keseniz kaç mm de idi?
Kese 19 mm, bebek 6 mmKeseniz kaç mm de idi?
Bende 10 gün önce 13 mm de göremedim karından boştu. 4 gün sonra gideceğim bakalım sonuç ne olacakKese 19 mm, bebek 6 mmgeçen pzt kese 6mmdi
Ben iki kilo almışım yediklerine dikkat et dedi doktorum ama aksine iştahım açıldıİnş cnm bende öğün arası yoğurt meyve süt ceviz bal tüketmeye başladım inş gelişiyordur bebişleriniz
13 mm de gözükmüyormuş sanırım normalde inşallah gittiğiniz zaman görürsünüz bu seferBende 10 gün önce 13 mm de göremedim karından boştu. 4 gün sonra gideceğim bakalım sonuç ne olacak
İnş dua edin kendinize bana ve tüm bekleyenlere13 mm de gözükmüyormuş sanırım normalde inşallah gittiğiniz zaman görürsünüz bu sefer
İnşallah, hep dua ediyorum ve hastalarımdan da dua istiyorumİnş dua edin kendinize bana ve tüm bekleyenlere
Erken gitmek daha çok sıkıntı kese oluştu mı bebek var mı vs.. ilki erkek inşallah ikinci kız olur tabi önce sağlıklı olsun ama gönül farklı istiyorKanadada bi arkadaşım var o da ayda yılda bi duyup görebiliyodu bebeği. Belki de doğru olan odur ya, biz burda sürekli teyakkuzdayız. Benim şimdilik aynı gidiyo gibi. İlk bebem kız, seninki?
Ay masallah inşallah sağlıkla ilerler benimde 20 mayıs gözüküyor doğum daha gözükmez dimiEvet karından ultrasonla duydukgittiniz mi Dr randevusu na
Bende onun için bekliyorum çok evhamliyim kafayı yerim sanırım beklemek daha iyi sanırım kanama olmadıktan sonra problem olmaz dimi beklemekErken gitmek daha çok sıkıntı kese oluştu mı bebek var mı vs.. ilki erkek inşallah ikinci kız olur tabi önce sağlıklı olsun ama gönül farklı istiyor
Olmaz inşallah zaten problem varsa kendini belli ediyor kanama vs ile beklemek en iyisi bence.Bende onun için bekliyorum çok evhamliyim kafayı yerim sanırım beklemek daha iyi sanırım kanama olmadıktan sonra problem olmaz dimi beklemek
Evet her kahve icmek istediğimde henuz benden beslenmiyor diyorum ahahs bugün unuttum içmeyiKızlar, bebekler yediklerinizden beslenmiyor :) siz tabii ki yediğinize dikkat edin ama kendiniz için dikkat edin. Unutmayın ki bebekler en büyük parazitlerdir ve içinizde kaldıkları süre boyunca tüm depolarınızı ihtiyaçları doğrultusunda sömüreceklerdir. Vitamin, folic asit vb takviyeler de bunun için. Zayıf olmanız bebeğinizi besleyemediğiniz anlamına gelmez ki zaten bebekler şu an mercimek kadar :)