2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim ilk randevum haftaya 7+2 de olacak burda betayı bile takip etmiyorlar evde test yaptıysan tamam inşallah gittiğimde kalp atışını da duymuş olurum ilk iki hafta sürekli kasık ağrım olmuştu şimdi yok. Ama 10 gündür de felaket mide bulantım var. 3 yaşında oğlum var çok hareketli sürekli üzerime zıplıyor yapmaması gerektiğini söylüyorum ama anlatamıyorum sürekli benden ilgi bekliyor haklı olarak.. benimse hep uykum var ilk hamileliği olan arkadaşlar tadını çıkarın derim. Bu arada uzun oldu ama hiçbir belirtisi olmayanlarında korkmasına gerek yok ilk hamileliğim çok rahat geçmişti ne bulantı ne ağrı.. İnşallah bu kez cinsiyeti farklıdır o yüzden belirtiler de farklıdır diyorum

Kanadada bi arkadaşım var o da ayda yılda bi duyup görebiliyodu bebeği. Belki de doğru olan odur ya, biz burda sürekli teyakkuzdayız. Benim şimdilik aynı gidiyo gibi. İlk bebem kız, seninki?

Ben hala susam tanesi

Doktorum çok zayıfsın 15 kilo alabilirsin istediği ye diyince ben

Kanadada bi arkadaşım var o da ayda yılda bi duyup görebiliyodu bebeği. Belki de doğru olan odur ya, biz burda sürekli teyakkuzdayız. Benim şimdilik aynı gidiyo gibi. İlk bebem kız, seninki?
Erken gitmek daha çok sıkıntı kese oluştu mı bebek var mı vs.. ilki erkek inşallah ikinci kız olur tabi önce sağlıklı olsun ama gönül farklı istiyor

Selam hanımlar bende nasip olursa size katılıcam 9 günlük adet geçikmemle evde yaptığım testle pozitif gördüm kan testi yeni verdim öncesinde doktor ultrasonla karnımda baktı göremedi bişey sata göre 5 hafta 2 günlük oluyor sanırım acaba görmemesi keseyi normal midir

Erken gitmek daha çok sıkıntı kese oluştu mı bebek var mı vs.. ilki erkek inşallah ikinci kız olur tabi önce sağlıklı olsun ama gönül farklı istiyor
Bende onun için bekliyorum çok evhamliyim kafayı yerim sanırım beklemek daha iyi sanırım kanama olmadıktan sonra problem olmaz dimi beklemek

Evet her kahve icmek istediğimde henuz benden beslenmiyor diyorum ahahs bugün unuttum içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…