Hayırlı olsun canım. Ya bu öyle bir süreç ki ağrısı olan ağrım var diye korkuyor olmayan niye yok sorun mu var diye düşünüyor. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor, herkes farklı şekilde yaşıyor bu gebelik sürecini. Gönlümüzü ferah tutalım. İnşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimizeYaa kızlar demişsiniz ya ağrı olması bebeğin daha da yerleştiğini gösteriyor diye ben de bayadır ağrı yok günde 1 kere batma oluyor o da geçiyor pazartesi ilk ultrasona gidicem biraz endişelendim böyle ağrı sancısı olmayan da var mı
İnşallah canım rabbim nasip etsinHayırlı olsun canım. Ya bu öyle bir süreç ki ağrısı olan ağrım var diye korkuyor olmayan niye yok sorun mu var diye düşünüyor. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor, herkes farklı şekilde yaşıyor bu gebelik sürecini. Gönlümüzü ferah tutalım. İnşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize
Amin amin insaAllahSizin de hayırlı olsun inşallah yakın zamanda hem keseyi görürüz hem kalp atışlarını duyarız
Diğer doktor da muhtemelen aynı şeyi söyleyecektir ama içim rahat etsin dersen hiç bişey kaybetmezsinİnsaAllah duyarsınız kalp atışlarını..
Ultrason baktı ama göremedik henüz çok küçük dedi ilaç yazdı 15 gün sonra gel dedi. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, keseyi de görmedim
Bende de 4-5 haftalarda göğüslerimde çok ağrı olmuştu asla dokunamıyordum. Ama şuan o da geçti. Mide bulantısı, ağrı, batma hiç bir belirti yok ultrasonda kendi gözümle görmesem şüphe ederimYaa kızlar demişsiniz ya ağrı olması bebeğin daha da yerleştiğini gösteriyor diye ben de bayadır ağrı yok günde 1 kere batma oluyor o da geçiyor pazartesi ilk ultrasona gidicem biraz endişelendim böyle ağrı sancısı olmayan da var mı
Kalp atışının beta ile ilgisi yok canım. 6. Haftada bazen duyulabiliyor ama gemelgenel olarak 7. De duyuyorlar çocukluk. Keseden tahmini olarak haftasını söylerler ama net olmazMerhaba çiçekler, ya bir şey soracağım.
6.09.2021 beta 117.
10.09.2021 beta 1133.
Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi . Ama ben beklemek istemiyorum diye yarına farklı bir doktora randevu aldım. Sizce kalp atışlarını duyar mıyız yoksa yalnızca kese mi gözükür
Adetlerim düzensizdi pko var bende doktorum geç döllenme olduğunu söyledi, en azından kaç haftalık olduğunu öğrenmek istiyorum
Doktorlar genel olarak ilk 3 ay ilişki önermiyorlar. Riske atmasan daha iyi olur.Kızlar merhaba bende 27 yaşındayım ve ilk gebeliğim inşallah :) şuan 4+5 gözüküyorum henüz doktora gitmedim kese ve kalp atışı için beklemek istiyorum.. Bugün ilişkiden hemen sonra lekelenme oldu akıntı pembeye kahve rengine çaldı korkmalıyım ilişkiden ötürü olduğunu anladım ama eşimide panikletmek istemiyorum bişey olur mu kırmızıya dönme ihtimali var mı
Hayırlı olsunn :) ultrasondan mı duydunuz. Bende 4 de gideceğim bugün . 6 +2 inşallah duyarız:)Kızlar doktorun yanından çıktım şimdi kalp atışını duyduk çok şükür 6+3 de
Güzel haberlerini bekliyorum tatlımHayırlı olsunn :) ultrasondan mı duydunuz. Bende 4 de gideceğim bugün . 6 +2 inşallah duyarız:)
Ah inşallah canım.Güzel haberlerini bekliyorum tatlımbence duyucaksın
Bendede yok canım 4+5 ım acaba hissetmemiz normal mi çok nadir arada adet sancısı oluyo gibi sonra geçiyorYaa kızlar demişsiniz ya ağrı olması bebeğin daha da yerleştiğini gösteriyor diye ben de bayadır ağrı yok günde 1 kere batma oluyor o da geçiyor pazartesi ilk ultrasona gidicem biraz endişelendim böyle ağrı sancısı olmayan da var mı
Öyle yapıcam canım zaten doktora desem oda ilişkiye ara dicek büyük ihtimalle sizler neler yapıyorsunuz doktor herangi bir yasak koydu mu sizede?Doktorlar genel olarak ilk 3 ay ilişki önermiyorlar. Riske atmasan daha iyi olur.
Diğer doktor da muhtemelen aynı şeyi söyleyecektir ama içim rahat etsin dersen hiç bişey kaybetmezsin
Sırf içim rahat etsin diye gideceğim 1 hafta daha beklemek çok zor. İki düşüğüm var tedirgin oluyorumKalp atışının beta ile ilgisi yok canım. 6. Haftada bazen duyulabiliyor ama gemelgenel olarak 7. De duyuyorlar çocukluk. Keseden tahmini olarak haftasını söylerler ama net olmaz
Ben doktoruma hiç sormadım bu konuyu . Kendi sorun değil dese de ben istemiyorum çünkü ilk aylar :) onun dışındaki diğer yasakları bugün sorcaz bakalım her şey yolundaysaÖyle yapıcam canım zaten doktora desem oda ilişkiye ara dicek büyük ihtimalle sizler neler yapıyorsunuz doktor herangi bir yasak koydu mu sizede?
Ben iğne kullanıyorumKan sulandırıcı iğne ve ve hap kullanan var mı
İğneyi kendin mi yapıyorsun?Ben iğne kullanıyorum
Evet maalesef çok korkuyordum ama başkasına yaptırmaya daha çok korkuyorum şu an. :)İğneyi kendin mi yapıyorsun?
Bende çok korkuyorum, iğneyi göbek bölgesine kendim yapıyorum ama deri altı kanamalar ve morarmalar olmuş. Koluma yapmak istiyorum yapamam diye de çekiniyorum nasıl geçecek 9 ay böyleEvet maalesef çok korkuyordum ama başkasına yaptırmaya daha çok korkuyorum şu an. :)