2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hayırlı olsun canım. Ya bu öyle bir süreç ki ağrısı olan ağrım var diye korkuyor olmayan niye yok sorun mu var diye düşünüyor. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor, herkes farklı şekilde yaşıyor bu gebelik sürecini. Gönlümüzü ferah tutalım. İnşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize

İnşallah canım rabbim nasip etsin Göğüslerim öğrendiğim geçen hafta ağrımıyordu normalde adette de ağrımaz bu hafta acayip hassaslık var be şiştiler bi onu görüp iyidir bebişin diyorum

İnsaAllah duyarsınız kalp atışlarını..
Ultrason baktı ama göremedik henüz çok küçük dedi ilaç yazdı 15 gün sonra gel dedi. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, keseyi de görmedim
Diğer doktor da muhtemelen aynı şeyi söyleyecektir ama içim rahat etsin dersen hiç bişey kaybetmezsin

Bende de 4-5 haftalarda göğüslerimde çok ağrı olmuştu asla dokunamıyordum. Ama şuan o da geçti. Mide bulantısı, ağrı, batma hiç bir belirti yok ultrasonda kendi gözümle görmesem şüphe ederim

Kalp atışının beta ile ilgisi yok canım. 6. Haftada bazen duyulabiliyor ama gemelgenel olarak 7. De duyuyorlar çocukluk. Keseden tahmini olarak haftasını söylerler ama net olmaz

Doktorlar genel olarak ilk 3 ay ilişki önermiyorlar. Riske atmasan daha iyi olur.

Bendede yok canım 4+5 ım acaba hissetmemiz normal mi çok nadir arada adet sancısı oluyo gibi sonra geçiyor

Diğer doktor da muhtemelen aynı şeyi söyleyecektir ama içim rahat etsin dersen hiç bişey kaybetmezsin
Kalp atışının beta ile ilgisi yok canım. 6. Haftada bazen duyulabiliyor ama gemelgenel olarak 7. De duyuyorlar çocukluk. Keseden tahmini olarak haftasını söylerler ama net olmaz
Sırf içim rahat etsin diye gideceğim 1 hafta daha beklemek çok zor. İki düşüğüm var tedirgin oluyorum cevaplarınız için teşekkür ederim

Öyle yapıcam canım zaten doktora desem oda ilişkiye ara dicek büyük ihtimalle sizler neler yapıyorsunuz doktor herangi bir yasak koydu mu sizede?
Ben doktoruma hiç sormadım bu konuyu . Kendi sorun değil dese de ben istemiyorum çünkü ilk aylar :) onun dışındaki diğer yasakları bugün sorcaz bakalım her şey yolundaysa

Evet maalesef çok korkuyordum ama başkasına yaptırmaya daha çok korkuyorum şu an. :)
Bende çok korkuyorum, iğneyi göbek bölgesine kendim yapıyorum ama deri altı kanamalar ve morarmalar olmuş. Koluma yapmak istiyorum yapamam diye de çekiniyorum nasıl geçecek 9 ay böyle

Oksapar iğne bende kullaniyorum kan sulandırıcı iğne,pıhtılaşma testi istedi doktor sonuca göre coraspirin devam edebilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…