- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
AA ne hoş. Hayırlı olsun bebeğin. Ben kovid oldum kontrollerime gidemiyorum malesef sen neler yaptın :)Aynıyız hemen hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA ne hoş. Hayırlı olsun bebeğin. Ben kovid oldum kontrollerime gidemiyorum malesef sen neler yaptın :)Aynıyız hemen hemen
Ben kullanıyorum enox iğne ayrıca progestan göbek mosmor oldu siz kendinizmi yapiyorsunuzKan sulandırıcı iğne ve ve hap kullanan var mı
Ben de şu ana kadar göbekten yaptım hep. Morarma var her gün farklı tarafa yapıyorum bir taraf morarırken diğer tarafın morluk geçiyor. Biraz zor bir süreç olacak ama sağlıkla gelsinle4 de. Dayanırız elbet . Ben kola karın iyice büyüyünce diye düşünüyorum. Ora da moraracak çünküBende çok korkuyorum, iğneyi göbek bölgesine kendim yapıyorum ama deri altı kanamalar ve morarmalar olmuş. Koluma yapmak istiyorum yapamam diye de çekiniyorum nasıl geçecek 9 ay böyle
Bence agrin kanaman falan yoksa kendi doktorunu bekle . Bu süreçte can sıkan doktor çok oluyor hiç gerek yokKızlar yarın doktora gidecektim ama kendi doktorum izne ayrılmış pazartesi gelecekmiş. Acaba yarın kese için başka doktora gidip kalp atışı için kendi doktoruma mı gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem?
Progestan enox ve coraspin kullaniyorum bende . Evet göbeğe kendim yapıyorum mor yeşil ne renk varsa mevcut şu an Allah yardımcımız olsunBen kullanıyorum enox iğne ayrıca progestan göbek mosmor oldu siz kendinizmi yapiyorsunuz
Doğrudur haklısınız Allah yardımcımız olsunBen de şu ana kadar göbekten yaptım hep. Morarma var her gün farklı tarafa yapıyorum bir taraf morarırken diğer tarafın morluk geçiyor. Biraz zor bir süreç olacak ama sağlıkla gelsinle4 de. Dayanırız elbet . Ben kola karın iyice büyüyünce diye düşünüyorum. Ora da moraracak çünkü
Ara ara ağrım oluyor karnımda ve belim de ama kanamam yok, galiba pazartesiyi bekleyeceğimBence agrin kanaman falan yoksa kendi doktorunu bekle . Bu süreçte can sıkan doktor çok oluyor hiç gerek yok
Amin katlanırız yeterki sonu güzel olsun pazartesi sağlık ocağına gitmeye basliyicam ben morluklarım azalana kadarProgestan enox ve coraspin kullaniyorum bende . Evet göbeğe kendim yapıyorum mor yeşil ne renk varsa mevcut şu an Allah yardımcımız olsun
bence acele etme :) önemli olan kalp atışı çünkü.Kızlar yarın doktora gidecektim ama kendi doktorum izne ayrılmış pazartesi gelecekmiş. Acaba yarın kese için başka doktora gidip kalp atışı için kendi doktoruma mı gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem?
O ağrılar normal. Ilk zaman belirtisi:)Ara ara ağrım oluyor karnımda ve belim de ama kanamam yok, galiba pazartesiyi bekleyeceğim
Canım ilk 3 ay senden beslenmiyor ki bebek. Kandan besleniyor. Hiç böyle şeylerle canını sıkıp stres yapma. Önemli olan sağlıkla içinde var olması. Geriden gelsin bir şey olmaz allahın izniyle.Kızlar gebelik sürecinde nasıl besleniyorsunuz 47 kilo ile hamile kaldım bebek benden beslenemiyor mu acaba da gelişmedi diye de düşünüyorum kalp atışı daha duyamayınca
bence acele etme :) önemli olan kalp atışı çünkü.
O zaman pazartesiye kadar sabredeyim :)O ağrılar normal. Ilk zaman belirtisi:)
sabret, bebişin de içinde büyüsün :)O zaman pazartesiye kadar sabredeyim :)
Canım bende 47 kiloyum aynı endişe bendede var elimden geldiğince kahvaltıyı yumurta zeytin salatalık vs güzel yapmaya çalışıyorum ekstra pekmez ve doğal tahin aldım günlük bide bal bunları kaşıklıyorum günlük 1 dis sarımsak yemeye çalışıyorum hasta olmamak için inşallah gelişiyordur bebislerKızlar gebelik sürecinde nasıl besleniyorsunuz 47 kilo ile hamile kaldım bebek benden beslenemiyor mu acaba da gelişmedi diye de düşünüyorum kalp atışı daha duyamayınca
İnş cnm bende öğün arası yoğurt meyve süt ceviz bal tüketmeye başladım inş gelişiyordur bebişlerinizCanım bende 47 kiloyum aynı endişe bendede var elimden geldiğince kahvaltıyı yumurta zeytin salatalık vs güzel yapmaya çalışıyorum ekstra pekmez ve doğal tahin aldım günlük bide bal bunları kaşıklıyorum günlük 1 dis sarımsak yemeye çalışıyorum hasta olmamak için inşallah gelişiyordur bebisler
Bütün bunlar ben de fazla fazla yiyorum ama 75 kilodayımİnş cnm bende öğün arası yoğurt meyve süt ceviz bal tüketmeye başladım inş gelişiyordur bebişleriniz
Canım bende 47 kiloyum aynı endişe bendede var elimden geldiğince kahvaltıyı yumurta zeytin salatalık vs güzel yapmaya çalışıyorum ekstra pekmez ve doğal tahin aldım günlük bide bal bunları kaşıklıyorum günlük 1 dis sarımsak yemeye çalışıyorum hasta olmamak için inşallah gelişiyordur bebisler
Bütün bunlar ben de fazla fazla yiyorum ama 75 kilodayım
Kızlar, bebekler yediklerinizden beslenmiyor :) siz tabii ki yediğinize dikkat edin ama kendiniz için dikkat edin. Unutmayın ki bebekler en büyük parazitlerdir ve içinizde kaldıkları süre boyunca tüm depolarınızı ihtiyaçları doğrultusunda sömüreceklerdir. Vitamin, folic asit vb takviyeler de bunun için. Zayıf olmanız bebeğinizi besleyemediğiniz anlamına gelmez ki zaten bebekler şu an mercimek kadar :)İnş cnm bende öğün arası yoğurt meyve süt ceviz bal tüketmeye başladım inş gelişiyordur bebişleriniz