- 14 Ağustos 2021
- 283
- 219
- 27
Gözükmeyebilir benimki 9 mayıs gözüküyormuşAy masallah inşallah sağlıkla ilerler benimde 20 mayıs gözüküyor doğum daha gözükmez dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözükmeyebilir benimki 9 mayıs gözüküyormuşAy masallah inşallah sağlıkla ilerler benimde 20 mayıs gözüküyor doğum daha gözükmez dimi
Geçen ay bende de olmuştu dut kurusu kaynatıp içtim 10 gün geçti çok şükür ama hamile değildim doktoruna danışarak içebilirsin izin verirse hap vs içmek istemezsenKızlar tahlillerim sonuçlanmış idrar yolu enfeksiyonu çıktı Dr saşe vermiş tek seferlik inşallah iyi gelir de geçirir ya idrar yolu enfeksiyonu sıkıntılara yol açabiliyormuş
Bana antibiyotik başladı iye için bismillahtan bir sürü şey geldi yavrumun başınaKızlar tahlillerim sonuçlanmış idrar yolu enfeksiyonu çıktı Dr saşe vermiş tek seferlik inşallah iyi gelir de geçirir ya idrar yolu enfeksiyonu sıkıntılara yol açabiliyormuş
Tek seferlik bir ilaç yazdı doktorum bakalım deneyeyim geçer inşallah geçmezse onu da danışrım doktoruma teşekkürlerGeçen ay bende de olmuştu dut kurusu kaynatıp içtim 10 gün geçti çok şükür ama hamile değildim doktoruna danışarak içebilirsin izin verirse hap vs içmek istemezsen
İnşallah sıkıntı olmadan atlatırızBana antibiyotik başladı iye için bismillahtan bir sürü şey geldi yavrumun başına
Evet biz de duyduk :) ay cok sukur yaEvet karından ultrasonla duyduk gittiniz mi Dr randevusu na
Ayyy çok sevindim senin adına hayırlı olsun saglicakla kucaginiza alırsınız inşBugün minigimi gördüm kalp atışını duyduk kızlar. Rabbim hepinize yaşatsın.. sağlıkla gelsinler inşallah. Ne güzel bir duygu ☺
Ay bende şimdi girip seni sorucaktım 4te randevun vardı nasıl geçti diye. Maşallah diyelim kuzuyaBugün minigimi gördüm kalp atışını duyduk kızlar. Rabbim hepinize yaşatsın.. sağlıkla gelsinler inşallah. Ne güzel bir duygu ☺
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinKızlar merhaba
09.09/ 21 beta hcg
13.09/ 277 beta hcg
Tahmini doğum tarihi 25 mayıs
Şu an 4+1'im
Yumurta rezervim azdı iki doktor tüp bebek dedi ben en sonunda doktorumu buldum o umut verdi bana, kendiliğinden olur dedi ve bunu demesinin üzerinden 1 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. Hem şaşkınlık hem mutluluk hem de önceki doktorların gebe kalamazsın demelerinin getirdiği psikolojik düşünceler; ya düşük yaparsam ya bir şeyler ters giderse diye bu liste uzaaar gider böyle... Şu an regl haftamın içindeyim 3 gün gecikme ile. Regl sancılarım var, korkmadan yapamıyorum var mı böyle sancı yaşayanlarınız. Bugün ilk defa doktora görüneceğim. Burdaki bütün anne adaylarını da tebrik ediyorum, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Ben kullanıyorum genetik pıhtılaşma tam sınırda dedi çok hafif varmış.coraspirin kullanıyorumKan sulandırıcı iğne ve ve hap kullanan var mı
Gözünüz aydın olsunEvet karından ultrasonla duyduk gittiniz mi Dr randevusu na
Hiç sorma ya Rabbim seni bebişini korusunBana antibiyotik başladı iye için bismillahtan bir sürü şey geldi yavrumun başına
Kızlar progestan iğne vuruluyorum günde 2 ampul doktorum morluklar için ve iğne yerinin yangısı için arnica jel verdi bana iyi geliyor zaten arnica montana bitkisinden yapılıyormuş siz de kullanabilirsiniz Eki Görüntüle 2917273
Tüp bebek Dr Antibiyotikten korkma kullanmazsan daha büyük sıkıntı olur demiştiBana antibiyotik başladı iye için bismillahtan bir sürü şey geldi yavrumun başına
İç iç ama ilerde dikkat edicez.Evet her kahve icmek istediğimde henuz benden beslenmiyor diyorum ahahs bugün unuttum içmeyi
Çok Sağol canım:) 6+2 de duyduk bu arada liste için:)Ay bende şimdi girip seni sorucaktım 4te randevun vardı nasıl geçti diye. Maşallah diyelim kuzuya
OkÇok Sağol canım:) 6+2 de duyduk bu arada liste için:)
Merhaba Benide eklerseniz sevinirim