2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar tahlillerim sonuçlanmış idrar yolu enfeksiyonu çıktı Dr saşe vermiş tek seferlik inşallah iyi gelir de geçirir ya idrar yolu enfeksiyonu sıkıntılara yol açabiliyormuş
Geçen ay bende de olmuştu dut kurusu kaynatıp içtim 10 gün geçti çok şükür ama hamile değildim doktoruna danışarak içebilirsin izin verirse hap vs içmek istemezsen

Geçen ay bende de olmuştu dut kurusu kaynatıp içtim 10 gün geçti çok şükür ama hamile değildim doktoruna danışarak içebilirsin izin verirse hap vs içmek istemezsen
Tek seferlik bir ilaç yazdı doktorum bakalım deneyeyim geçer inşallah geçmezse onu da danışrım doktoruma teşekkürler 🙂

Bugün minigimi gördüm kalp atışını duyduk kızlar. Rabbim hepinize yaşatsın.. sağlıkla gelsinler inşallah. Ne güzel bir duygu ☺🥰
Ayyy çok sevindim senin adına 😍hayırlı olsun saglicakla kucaginiza alırsınız inş
Darısı hepimizin basina benim randevumda pazartesi

Kızlar merhaba 🙋🏼‍♀️
09.09/ 21 beta hcg
13.09/ 277 beta hcg
Tahmini doğum tarihi 25 mayıs
Şu an 4+1'im
Yumurta rezervim azdı iki doktor tüp bebek dedi ben en sonunda doktorumu buldum o umut verdi bana, kendiliğinden olur dedi ve bunu demesinin üzerinden 1 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. Hem şaşkınlık hem mutluluk hem de önceki doktorların gebe kalamazsın demelerinin getirdiği psikolojik düşünceler; ya düşük yaparsam ya bir şeyler ters giderse diye bu liste uzaaar gider böyle... Şu an regl haftamın içindeyim 3 gün gecikme ile. Regl sancılarım var, korkmadan yapamıyorum var mı böyle sancı yaşayanlarınız. Bugün ilk defa doktora görüneceğim. Burdaki bütün anne adaylarını da tebrik ediyorum, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız😊🙏🏻
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin

Kan sulandırıcı iğne ve ve hap kullanan var mıo_O
Ben kullanıyorum genetik pıhtılaşma tam sınırda dedi çok hafif varmış.coraspirin kullanıyorum
Evet karından ultrasonla duyduk 🥰 gittiniz mi Dr randevusu na 😍
Gözünüz aydın olsun

Ben de inşaAllah Pazartesi günü kesemizi görmeye gideceğim.kocam o kadar heyecanlı ki hala inanamıyor.bebişimiz iyi mi yaşıyor mu diye dün zorla beta baktırdı🤣.yav diyorum istediğini biliyordum da bu kadar çok istediğini bilmiyordum dedim😃

Kızlar benim karnım 4 aylik hamile gibi oldu sizlerde nasıl bide kilolu hamile kaldım
Memlekete git gel 4kilo aldim oldum 87 tup bebek tedavisinde hemsire igneler seni sisirecek biraz kilo alacaksin dedi ve oldu şuan 91kiloyum boy 1.60 😑😑

X