2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar yarın doktora gidecektim ama kendi doktorum izne ayrılmış pazartesi gelecekmiş. Acaba yarın kese için başka doktora gidip kalp atışı için kendi doktoruma mı gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem?

Bende çok korkuyorum, iğneyi göbek bölgesine kendim yapıyorum ama deri altı kanamalar ve morarmalar olmuş. Koluma yapmak istiyorum yapamam diye de çekiniyorum nasıl geçecek 9 ay böyle
Ben de şu ana kadar göbekten yaptım hep. Morarma var her gün farklı tarafa yapıyorum bir taraf morarırken diğer tarafın morluk geçiyor. Biraz zor bir süreç olacak ama sağlıkla gelsinle4 de. Dayanırız elbet . Ben kola karın iyice büyüyünce diye düşünüyorum. Ora da moraracak çünkü

Kızlar yarın doktora gidecektim ama kendi doktorum izne ayrılmış pazartesi gelecekmiş. Acaba yarın kese için başka doktora gidip kalp atışı için kendi doktoruma mı gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem?
Bence agrin kanaman falan yoksa kendi doktorunu bekle . Bu süreçte can sıkan doktor çok oluyor hiç gerek yok

Ben kullanıyorum enox iğne ayrıca progestan göbek mosmor oldu siz kendinizmi yapiyorsunuz
Progestan enox ve coraspin kullaniyorum bende . Evet göbeğe kendim yapıyorum mor yeşil ne renk varsa mevcut şu an Allah yardımcımız olsun

Doğrudur haklısınız Allah yardımcımız olsun

Progestan enox ve coraspin kullaniyorum bende . Evet göbeğe kendim yapıyorum mor yeşil ne renk varsa mevcut şu an Allah yardımcımız olsun
Amin katlanırız yeterki sonu güzel olsun pazartesi sağlık ocağına gitmeye basliyicam ben morluklarım azalana kadar

Kızlar gebelik sürecinde nasıl besleniyorsunuz 47 kilo ile hamile kaldım bebek benden beslenemiyor mu acaba da gelişmedi diye de düşünüyorum kalp atışı daha duyamayınca

Kızlar gebelik sürecinde nasıl besleniyorsunuz 47 kilo ile hamile kaldım bebek benden beslenemiyor mu acaba da gelişmedi diye de düşünüyorum kalp atışı daha duyamayınca
Canım ilk 3 ay senden beslenmiyor ki bebek. Kandan besleniyor. Hiç böyle şeylerle canını sıkıp stres yapma. Önemli olan sağlıkla içinde var olması. Geriden gelsin bir şey olmaz allahın izniyle.

Kızlar progestan iğne vuruluyorum günde 2 ampul doktorum morluklar için ve iğne yerinin yangısı için arnica jel verdi bana iyi geliyor zaten arnica montana bitkisinden yapılıyormuş siz de kullanabilirsiniz

Canım bende 47 kiloyum aynı endişe bendede var elimden geldiğince kahvaltıyı yumurta zeytin salatalık vs güzel yapmaya çalışıyorum ekstra pekmez ve doğal tahin aldım günlük bide bal bunları kaşıklıyorum günlük 1 dis sarımsak yemeye çalışıyorum hasta olmamak için inşallah gelişiyordur bebisler

İnş cnm bende öğün arası yoğurt meyve süt ceviz bal tüketmeye başladım inş gelişiyordur bebişleriniz

Bütün bunlar ben de fazla fazla yiyorum ama 75 kilodayım
İnş cnm bende öğün arası yoğurt meyve süt ceviz bal tüketmeye başladım inş gelişiyordur bebişleriniz
Kızlar, bebekler yediklerinizden beslenmiyor :) siz tabii ki yediğinize dikkat edin ama kendiniz için dikkat edin. Unutmayın ki bebekler en büyük parazitlerdir ve içinizde kaldıkları süre boyunca tüm depolarınızı ihtiyaçları doğrultusunda sömüreceklerdir. Vitamin, folic asit vb takviyeler de bunun için. Zayıf olmanız bebeğinizi besleyemediğiniz anlamına gelmez ki zaten bebekler şu an mercimek kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…