2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
ay olur mu öyle şey. tüp bebekte elbetteki daha hassas olunuyordur ama ben öğrendiğim günden beri hayatıma aynı şekilde devam ediyorm. işe gidiyorm geliyorm, ani bişey yapmam gerekirse dikkat ederek yapıyorum. aynı şeyleri yiyorm. böyle her hareketi düşünürsek bana geçmez.
Ya çok teşekkür ederim, bir önceki böyle kürtaj olunca iyice tedirgin oldum🥶

Peki kızlar bu değer konusunda ne dersiniz? Tam 4 katı yükselmemiş ama sonuçta artmış. 15 gün sonra kese görmeye çağırdı tüp bebek doktorum.

Peki kızlar bu değer konusunda ne dersiniz? Tam 4 katı yükselmemiş ama sonuçta artmış. 15 gün sonra kese görmeye çağırdı tüp bebek doktorum.
günlük % 60 artış normal. max 48 saatte iki katına çıkıyorsa normal sayılıyor. herkesin aynı hızla artmıyor gördüğüm kadarıyla. ama stres herkese zarar verir ilk ona dikkat etmek lazım :)

2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özelden 👍Bol bebişli bir topic olsun 🤗

HAMİŞYAŞBEKLENEN DOĞUMKAÇINCI ÇOCUKKESE GÖRMEKALP ATIŞICİNSİYET
Fatos3458 Fatos3458 3818.04.20223.4+36+6💗
@shtc2901.05.20221.5+1
@LARİSSA1232912.05.20221.4+2
D Dh120910 2910.05.20221.5+1
@Pinky932808.05.20221.4+3
@psikolojikdelipdr2513.05.20221.
@Portakalimsi2502.05.20221.5+16+4💗
@gundem942701.05.20221.4+07+1 💗
@imasleeper25 01.05.20221.5+36+1💗
@Mrvnrtmrc2714.05.20221.
@Atalanteda2513.05.20222.5+4
@Okyanus_xx2813.05.20221.
@Neess2704.05.20221.6+16+1 💗
@Ygttt2815.05.20222.
hemsireanne_16 hemsireanne_16 2407.05.20221.5+0
@ilaydaylm22625.05.20221
senistiyorruj senistiyorruj 3005.05.20221.6+0
@Bir Kelebegin Ruyasi2810.05.20221.5+3
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@

Kızlar doktorun yanından çıktım şimdi kalp atışını duyduk çok şükür 6+3 de 😍

Kızlar doktorun yanından çıktım şimdi kalp atışını duyduk çok şükür 6+3 de 😍
Maşallah canım hayırlı olsun. Bende doktordan geldim hala önde gidiyoruz o yüzden takvimi değiştirdim artık erken döllenme olduğu kesinleşti gibi 🙂9+3 gözüküyoruz. Tahlillerim yapıldı sonuçlar bi kaç güne çıkar inşallah

Maşallah canım hayırlı olsun. Bende doktordan geldim hala önde gidiyoruz o yüzden takvimi değiştirdim artık erken döllenme olduğu kesinleşti gibi 🙂9+3 gözüküyoruz. Tahlillerim yapıldı sonuçlar bi kaç güne çıkar inşallah
Maşallah 😍😍 ben de bugün kan tahlili yaptırdım Bi tane test bir hafta sonra çıkacakmış diğerleri bugün çıkar dedi

Kızlar selam, benim de 4. Transferim oldu, bir önceki gebeliğim 6+2 de kalp atışı duyamadan gelişim durdu ve kürtaj oldum. Bu transferimde şükür 12. Gün değerim 927 çıktı, 16. Gün ise 3216 çıktı. Değerim tam 4 katı katlamamış. Bugün de sabah yatakta dönerken bıçak sokması gibi ağrı girdi rahime. Kendimi çok suçladım karnımın üstünde dönmemeliydim.
Ben de döndüğüm zamanlarda kramp hissediyorum böyle suçlama kendini sağlıklı bir gebelikse zaten ne yapar eder seninle olur 😍 yoğun bakımda çalışıyorum ve gerçekten ağır işler yapıyorum dikkat ediyorum elimden geldiğince ama yine de daha nice zor şartlar altında gebelik geçirenler vardır 🙂 stres olma o gibi ufak ağrı durumlarında

Kızlar bugün iğneme rapor çıkarmak için de bir hastanesine gittim. Akşam da kendi doktorumda randevumuz var. Oradaki doktor ultrasondan vakti 6 hafta ile uyumlu kese var ama bebek yok 2 hafta sonra gel dedi. Geçen hafta kendi doktorum yolk kesesi de var demişti ultrasondan ultrasona fark eder mi sizce

Fatos3458 Fatos3458 hemsireanne_16 hemsireanne_16 çok sevindim güzel haberlerinizeee🥰❤️
D Dh120910 henüz çok erken dönemlerde olduğumuz için sanırım her doktor farklı yorumluyo ultrason görüntülerini. İçini ferah tut canım bi sonraki kontrolde hepsi görünür inşallah.
Kabızlık için kefire kivi doğrayıp blenderdan çekip içebilirsin diyetisyenim tavsiye etmişti bende işe yarıyo

Ben de döndüğüm zamanlarda kramp hissediyorum böyle suçlama kendini sağlıklı bir gebelikse zaten ne yapar eder seninle olur 😍 yoğun bakımda çalışıyorum ve gerçekten ağır işler yapıyorum dikkat ediyorum elimden geldiğince ama yine de daha nice zor şartlar altında gebelik geçirenler vardır 🙂 stres olma o gibi ufak ağrı durumlarında
Canım çok çok teşekkür ederim, bir önceki düşük olunca ben de diken üstündeyim sanırım. Desteğin için çok teşekkür ederim🙏💐İşinde de kolaylıklar diliyorum💕

Fatos3458 Fatos3458 hemsireanne_16 hemsireanne_16 çok sevindim güzel haberlerinizeee🥰❤️
D Dh120910 henüz çok erken dönemlerde olduğumuz için sanırım her doktor farklı yorumluyo ultrason görüntülerini. İçini ferah tut canım bi sonraki kontrolde hepsi görünür inşallah.
Kabızlık için kefire kivi doğrayıp blenderdan çekip içebilirsin diyetisyenim tavsiye etmişti bende işe yarıyo
Deneyim çok teşekkür ederim canım .

Merhaba çiçekler, ya bir şey soracağım.
6.09.2021 beta 117.
10.09.2021 beta 1133.
Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi . Ama ben beklemek istemiyorum diye yarına farklı bir doktora randevu aldım. Sizce kalp atışlarını duyar mıyız yoksa yalnızca kese mi gözükür 🙁
Adetlerim düzensizdi pko var bende doktorum geç döllenme olduğunu söyledi, en azından kaç haftalık olduğunu öğrenmek istiyorum:KK43::110:

Merhaba çiçekler, ya bir şey soracağım.
6.09.2021 beta 117.
10.09.2021 beta 1133.
Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi . Ama ben beklemek istemiyorum diye yarına farklı bir doktora randevu aldım. Sizce kalp atışlarını duyar mıyız yoksa yalnızca kese mi gözükür 🙁
Adetlerim düzensizdi pko var bende doktorum geç döllenme olduğunu söyledi, en azından kaç haftalık olduğunu öğrenmek istiyorum:KK43::110:
Ben 2029la gitmiştim sadece kese göründü o da karından değil vajinal ultrasonda. 15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı için yani 8 haftaya yakın olucam. Kese ve kalp atışı sanırım gebeden gebeye göre değişiyor. 5-6 haftalıkken kalp atışı duyan da var. Sabır isteyen işler bunlar. Doktora gitmişsiniz herhangi bir konrol yapmadı mı?

Kızlar merhaba 🙋🏼‍♀️
09.09/ 21 beta hcg
13.09/ 277 beta hcg
Tahmini doğum tarihi 25 mayıs
Şu an 4+1'im
Yumurta rezervim azdı iki doktor tüp bebek dedi ben en sonunda doktorumu buldum o umut verdi bana, kendiliğinden olur dedi ve bunu demesinin üzerinden 1 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. Hem şaşkınlık hem mutluluk hem de önceki doktorların gebe kalamazsın demelerinin getirdiği psikolojik düşünceler; ya düşük yaparsam ya bir şeyler ters giderse diye bu liste uzaaar gider böyle... Şu an regl haftamın içindeyim 3 gün gecikme ile. Regl sancılarım var, korkmadan yapamıyorum var mı böyle sancı yaşayanlarınız. Bugün ilk defa doktora görüneceğim. Burdaki bütün anne adaylarını da tebrik ediyorum, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız😊🙏🏻

Ben 2029la gitmiştim sadece kese göründü o da karından değil vajinal ultrasonda. 15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı için yani 8 haftaya yakın olucam. Kese ve kalp atışı sanırım gebeden gebeye göre değişiyor. 5-6 haftalıkken kalp atışı duyan da var. Sabır isteyen işler bunlar. Doktora gitmişsiniz herhangi bir konrol yapmadı mı?
İnsaAllah duyarsınız kalp atışlarını..
Ultrason baktı ama göremedik henüz çok küçük dedi ilaç yazdı 15 gün sonra gel dedi. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, keseyi de görmedim

Kızlar merhaba 🙋🏼‍♀️
09.09/ 21 beta hcg
13.09/ 277 beta hcg
Tahmini doğum tarihi 25 mayıs
Şu an 4+1'im
Yumurta rezervim azdı iki doktor tüp bebek dedi ben en sonunda doktorumu buldum o umut verdi bana, kendiliğinden olur dedi ve bunu demesinin üzerinden 1 ay sonra kendiliğimden gebe kaldım. Hem şaşkınlık hem mutluluk hem de önceki doktorların gebe kalamazsın demelerinin getirdiği psikolojik düşünceler; ya düşük yaparsam ya bir şeyler ters giderse diye bu liste uzaaar gider böyle... Şu an regl haftamın içindeyim 3 gün gecikme ile. Regl sancılarım var, korkmadan yapamıyorum var mı böyle sancı yaşayanlarınız. Bugün ilk defa doktora görüneceğim. Burdaki bütün anne adaylarını da tebrik ediyorum, inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız😊🙏🏻
Hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alırsınız insaAllah😊 o ağrılardan bende de oluyor ilk haftalarda olması normal diyorlar

Yaa kızlar demişsiniz ya ağrı olması bebeğin daha da yerleştiğini gösteriyor diye ben de bayadır ağrı yok günde 1 kere batma oluyor o da geçiyor pazartesi ilk ultrasona gidicem biraz endişelendim böyle ağrı sancısı olmayan da var mı 🤔

X