2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar yok mu gelişme ben daha keseyi göremedim salı tekrar gideceğim beta 1393 çıktı bakalım inş 🤲🏻 Sizde haberler yok mu

Herkese merhaba,Benimde Sat 21 temmuzdu.Regl gecikince hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmayı hep erteledim.Cunku 5 defa başarısız tüp bebek hikayem var.Yasimizdan ve değerlerimizden dolayı normal yolla olmayacagi 3 doktor tarafından da söylenmişti..Ve adet gecikmesinin 9.gunu mucize yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim.Hem de normal yolla🥰 Değerim 9.gun gecikmesi için 102 düşük gibiydi ama doktor iki kat artık yeterli geç döllenme olabilir dedi.27 Ağustos ta (2 gün arayla) sonucun 216 çıktı yani ikiye katlamış.. Umarım yeniden 2 gün sonrada ikiye katlar.Allah isteyen herkese nasip etsin.hepimiz Nisan-Mayis gibi cennet kokularini içimize çekeriz inşallah❤️🧿

Herkese merhaba,Benimde Sat 21 temmuzdu.Regl gecikince hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmayı hep erteledim.Cunku 5 defa başarısız tüp bebek hikayem var.Yasimizdan ve değerlerimizden dolayı normal yolla olmayacagi 3 doktor tarafından da söylenmişti..Ve adet gecikmesinin 9.gunu mucize yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim.Hem de normal yolla🥰 Değerim 9.gun gecikmesi için 102 düşük gibiydi ama doktor iki kat artık yeterli geç döllenme olabilir dedi.27 Ağustos ta (2 gün arayla) sonucun 216 çıktı yani ikiye katlamış.. Umarım yeniden 2 gün sonrada ikiye katlar.Allah isteyen herkese nasip etsin.hepimiz Nisan-Mayis gibi cennet kokularini içimize çekeriz inşallah❤️🧿
Ay cok sevındım saglıkla gelsin inş. Benim de tüp bebek kızım var , bu ay kendılıgınden 2. Ye hamıle oldugumu ögrendin soktayım hala ınanamıyorum. Sat 24 temmuz, betahcg 490 cıktı dün fakat ıkı gundur lekelenme seklınde kanamam gelıyor, cok tedirginim...

Herkese merhabalar. sanırım bende mayıs annesi olacağım.evde test yaptım silik ikinci çizgi gördüm. Salı günü kan vereceğim. O zaman daha da netleşir bat 31 ağustos. Yani mayıs annesi olma ihtimalim çok yüksek gibi bakalım.

Ay cok sevındım saglıkla gelsin inş. Benim de tüp bebek kızım var , bu ay kendılıgınden 2. Ye hamıle oldugumu ögrendin soktayım hala ınanamıyorum. Sat 24 temmuz, betahcg 490 cıktı dün fakat ıkı gundur lekelenme seklınde kanamam gelıyor, cok tedirgim
Lekelenme şimdilik endiselendirmesin içini ferah tut, güzel düşün güzel olsun herşey...Benimde 21 temmuz Sat a göre düşük değerim ama aklıma olumsuzluk getirmiyorum 😊

Herkese merhabalar. sanırım bende mayıs annesi olacağım.evde test yaptım silik ikinci çizgi gördüm. Salı günü kan vereceğim. O zaman daha da netleşir bat 31 ağustos. Yani mayıs annesi olma ihtimalim çok yüksek gibi bakalım.
Salı günü de tescillenmiş güzel haberi alırsın umarım

Lekelenme şimdilik endiselendirmesin içini ferah tut, güzel düşün güzel olsun herşey...Benimde 21 temmuz Sat a göre düşük değerim ama aklıma olumsuzluk getirmiyorum 😊
İnsallah canım saglıklı hayırlı sekılde devamı gelsın ınss hepımıze ,senınkı de gec dollenme olabılır ondan dusuktur beta hcg , gusel dusunelım🙏🙏🤗🤗🤗

Merhaba sanırım ben de mayıs annesi olacağım 🥰 ayın 25inde erken gebelik testi yaptım daha döllenmenin 11.gününde, silik pozitif geldi. Beta hcg baktırdım 32 çıktı. Dün yani üç gün sonra yeniden beta hcg baktırdım 106 çıktı 🥰 güzel artışa benziyor bakalım hayırlısı 🌸

Kızlar herkese selam 🙋🏻‍♀️
inşallah ben de mayıs annesi olucam 🙏🏼 Bata 6 kala çok silik bi çizgi ve 6,79 la öğrendim. 2 gün sonra değerim 69,07 olmuştu. Yarın tekrar kan günüm bakalım güzel bir artış olmuştur umarım bata 2 kalmış oluyor 😊

Merhaba geçen yıl dış gebelik sebebiyle sağ tüpüm alındı. Şimdi yine hamile olduğumu öğrendim.
28 ağustosta reglime 5-6 gün varken test yaptım silik çıktı. Hemen kan verdim betam 30 çıktı. Ama dış gebelik tekrarlama korkusu beni benden alıyor. Bugün yani 2 gün sonra yine baktırdım 89,20 çıktı. Bu sefer 2 katdan fazla artmış. Geçen dış gebelikte hiç 2 katı artmamıştı. Çarşamba yine tekrarlayacağım. Son regl tarihim 3 ağustos. Dua edin bu sefer sağlık gebelik olsun 🥺

Merhaba geçen yıl dış gebelik sebebiyle sağ tüpüm alındı. Şimdi yine hamile olduğumu öğrendim.
28 ağustosta reglime 5-6 gün varken test yaptım silik çıktı. Hemen kan verdim betam 30 çıktı. Ama dış gebelik tekrarlama korkusu beni benden alıyor. Bugün yani 2 gün sonra yine baktırdım 89,20 çıktı. Bu sefer 2 katdan fazla artmış. Geçen dış gebelikte hiç 2 katı artmamıştı. Çarşamba yine tekrarlayacağım. Son regl tarihim 3 ağustos. Dua edin bu sefer sağlık gebelik olsun 🥺
Canım lütfen olumsuz düşünüp kendini strese sokma. Bir kez olumsuz yaşadın diye hepsi olumsuz olucak değil, iyi düşünmeye çalış 😍 benim de son regl tarihim 4 ağustos bir gidicez gibi 🙏🏼

X