2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Eki Görüntüle 2913744
teşekkür ederim bat bugün olması lazım çok silik değil mi korkuyorum normal mi sizce böyle silik çıkması ilk idrarla yapamadım çünkü öğleden sonra yapayım dedim
Var gibi tatlım durdukça rengi belirginleşir ve iki gün sonra tekrar yap artış olacak mı diye bakarsın yada istersen direk kan ver ama düşük çıkar başta

Çok güzel bir duygu canım bende Çarşamba günü duydum videoya aldım birde

Kizlar ankarada beta hcgyi duzenli ve hesapli olarak nerede olcturebilirim? Yuzyil hastanesine gittim, 150 lira aldilar ve duzgun bir degere gelene kadar birkac kere olcturmem gerekecek gibi. Ankarali gebeler, beta hcglerinizi nerede olcturdunuz?

Kizlar ankarada beta hcgyi duzenli ve hesapli olarak nerede olcturebilirim? Yuzyil hastanesine gittim, 150 lira aldilar ve duzgun bir degere gelene kadar birkac kere olcturmem gerekecek gibi. Ankarali gebeler, beta hcglerinizi nerede olcturdunuz?
Ben lokman hekimde olcturuyorum 105 tl orda. 1.5 2 saate cikiyo. Daha uygunu varsa soyleyin muayne olup ordan tekrar tekrar baktirmak sanki daha mantıklı ama bilemiyorum ugrasmadim ben. Disardan hasta olarak gidip baktiriyorum

Merhaba kızlar benimde transferin 5. Günü bugün bitmek üzere hatta bir adet 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu
Hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test sizce bakar mısınız

Eklentiler

• 5C4150F3-F15A-4F0E-A53D-0847D5A33CA3.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 6FCE5054-2669-4BF2-A80B-519A0D0C19A6.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 40
Belin tutulmuş numarası, yap

Bana da yapılmıştı, hiç sorun yaşamadım. Öyle bir şey olmaz boşuna üzmeyin kendinizi.

Ben Pursaklar duru tıp merkezinde baktırdım 2 3 gün 50 TL tıp merkezleriyle görüşmeni tavsiye ederim

Ben Pursaklar duru tıp merkezinde baktırdım 2 3 gün 50 TL tıp merkezleriyle görüşmeni tavsiye ederim
Pursaklara o kadar uzakta oturuyor ve calisiyorum ki sanirim arabayla gelsem benzinle ayni paraya gelir

Kizlarrrr kizilaya falan yakin yok mu soyle uygun fiyatli laboratuvar yahut tip merkezi vs.

Pursaklara o kadar uzakta oturuyor ve calisiyorum ki sanirim arabayla gelsem benzinle ayni paraya gelir

Kizlarrrr kizilaya falan yakin yok mu soyle uygun fiyatli laboratuvar yahut tip merkezi vs.
Kızılay da özkayalar tıp merkezi var birde orayla görüş derim tandoğanda magnet var oraylada görülebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…