Var gibi tatlım durdukça rengi belirginleşir ve iki gün sonra tekrar yap artış olacak mı diye bakarsın yada istersen direk kan ver ama düşük çıkar baştaEki Görüntüle 2913744
teşekkür ederim bat bugün olması lazım çok silik değil mi korkuyorumnormal mi sizce böyle silik çıkması ilk idrarla yapamadım çünkü öğleden sonra yapayım dedim
Çok güzel bir duygu canım bende Çarşamba günü duydum videoya aldım birdeKızlar yarın öğleden sonra randevum var kalp atışını duymak için o kadar heyecanlıyım ki bu gece nasıl uyuyacağım inanın bilmiyorum..benim için dua eder misiniz güzel haberler verebileyim sizlere.. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Ne güzel hepimize nasip olur inşallahÇok güzel bir duygu canım bende Çarşamba günü duydum videoya aldım birde
Benim 321 beta ile bile silik çıkmıştı silik çıkmasının pek bir önemi yok bu gebelik var demek hayırlı olsun şimdidenEki Görüntüle 2913744
teşekkür ederim bat bugün olması lazım çok silik değil mi korkuyorumnormal mi sizce böyle silik çıkması ilk idrarla yapamadım çünkü öğleden sonra yapayım dedim
Allahım ya o kadar büyük mucizeki 7 aydır bekliyorum sanki hiç inanamıyorum hala teşekkür ederimBenim 321 beta ile bile silik çıkmıştı silik çıkmasının pek bir önemi yok bu gebelik var demek hayırlı olsun şimdiden
Var cnm beta ver ben hastaneyi aradım muayne olmadan beta verebilir miyim diye o şekilde verdim kan verKızlar merhaba gebelik var mı sizce lütfen yardım edin yeni yaptım bat günüm bugündü sizce var mıdır ağlıyorum heyecandan
Evet ben de sizi hatırladım. Yeni bebiş sağlıkla gelsinSiz de 2019 eylül annelerinde miydiniz. Sanki hatırlar gibi oldum. Benm kızım da 2 yaşında
Ben lokman hekimde olcturuyorum 105 tl orda. 1.5 2 saate cikiyo. Daha uygunu varsa soyleyinKizlar ankarada beta hcgyi duzenli ve hesapli olarak nerede olcturebilirim? Yuzyil hastanesine gittim, 150 lira aldilar ve duzgun bir degere gelene kadar birkac kere olcturmem gerekecek gibi. Ankarali gebeler, beta hcglerinizi nerede olcturdunuz?
Belin tutulmuş numarası, yapKizlar bi sey soracagim sizlere. Ailelerinize soylediniz mi hamileliginizi ya da herhangi birine?
Ben simdi 1 sene once bi kurtaj oldum 6 haftalik bebek gelismedigi icin. O zaman herkes ogrenmisti. Sonrasinda bide herkes gecmis olsun diye aradi falan hos olmadi tabi..
Simdi o yuzden kimseye soylemek istemiyoruz esimle iyice her sey netlesmeden. Ama mesela bu seferde bazi seylerden kacamiyorum.
Mesela gecen pazar annemlerde kislik melemen yaptik butun gun ayaktaydim. Bu pazarda kayinvalidemde yapacagiz kislik melemen.. e ben ne yapacagim bu durumdasiz olsaniz napardiniz
Bana da yapılmıştı, hiç sorun yaşamadım. Öyle bir şey olmaz boşuna üzmeyin kendinizi.Acilde beta HCG bakmıyorlar kanama ağrı vs yoksa eğer onlar var dersen de vajinal ultrason yapıyorlar ben bilemedim 2 ay önce vajinal ultrason yaptırdım öyle sonra kimyasal gebelik dediler ama etrafımdaki herkes vajinal ultrasondan dolayı düştü vs dedi ben çok üzülmüştüm ya benim hatamsa diye
Ayyy hayırlı olsun çok sevindimMerhaba kızlar benimde transferin 5. Günü bugün bitmek üzere hatta bir adet 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu
Hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset test sizce bakar mısınız
Var dimi inşallahAyyy hayırlı olsun çok sevindimSağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Yarın Dr a gideceğim de vajinal ultrason derse yaptırmalı mıyım yani daha çok erken beta HCG Max. 2000 civarında olacakBana da yapılmıştı, hiç sorun yaşamadım. Öyle bir şey olmaz boşuna üzmeyin kendinizi.
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah tekrar tebrik ederimAllahım ya o kadar büyük mucizeki 7 aydır bekliyorum sanki hiç inanamıyorum hala teşekkür ederim
Ben Pursaklar duru tıp merkezinde baktırdım 2 3 gün 50 TL tıp merkezleriyle görüşmeni tavsiye ederimKizlar ankarada beta hcgyi duzenli ve hesapli olarak nerede olcturebilirim? Yuzyil hastanesine gittim, 150 lira aldilar ve duzgun bir degere gelene kadar birkac kere olcturmem gerekecek gibi. Ankarali gebeler, beta hcglerinizi nerede olcturdunuz?
Pursaklara o kadar uzakta oturuyor ve calisiyorum ki sanirim arabayla gelsem benzinle ayni paraya gelirBen Pursaklar duru tıp merkezinde baktırdım 2 3 gün 50 TL tıp merkezleriyle görüşmeni tavsiye ederim
Kızılay da özkayalar tıp merkezi var birde orayla görüş derim tandoğanda magnet var oraylada görülebilirsinPursaklara o kadar uzakta oturuyor ve calisiyorum ki sanirim arabayla gelsem benzinle ayni paraya gelir
Kizlarrrr kizilaya falan yakin yok mu soyle uygun fiyatli laboratuvar yahut tip merkezi vs.
Ve ben bunu duyunca bi kat daha sevindim sağlıcakla inşallahKızlar hastaneden ciktik
Iki tane kese görüldüçok şükür 20 eylul kalpatışını duymak için cagirdi