- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
BEnimkii uyaniyor hem de ne uyanmakk. Aksam 9 da uyuyor ilk uyanisi uc saat sonra oluyor genelde 12 falan yani , bu uyanmadan sonra sen de 1 saat ben diyim 1bucuk saatte bir. Sabah 6 da komple uyaniyor zaten . Gece 12 ve sabah 6 arasi 4 5 kere uyaniyorKızlar ya bebişler gece uyanmıyor mu??? Benim kız hala yenidoğan gibi uyanıyo 2 saate bilemedin 3 saatebazen saat başı uyandığıda oluyor
Aynen bizimkide öyle. Bizde her şeyini dişe bağlıyoruz. Ama bizim daha ilk dişi alttan yeni patladıBEnimkii uyaniyor hem de ne uyanmakk. Aksam 9 da uyuyor ilk uyanisi uc saat sonra oluyor genelde 12 falan yani , bu uyanmadan sonra sen de 1 saat ben diyim 1bucuk saatte bir. Sabah 6 da komple uyaniyor zaten . Gece 12 ve sabah 6 arasi 4 5 kere uyaniyorvalla ataktan disten diye diye 1 yasina geldi. Simdii azı dislerinin yerleri de nasil sismisss parmak parmak ondan mi acaba diyorum ama bilemiyorum
Aynen bizimkide öyle. Bizde her şeyini dişe bağlıyoruz. Ama bizim daha ilk dişi alttan yeni patladı
Bzmkininde ense ve üst kısmında bir tutam saçı var o kadar komikki keltoş reis ama bende öyleymişim çocuğum genlerden çekiyorayy maşallah herkese doğum günü kutlamaları başlamış. bizimde pazar günü. cumada eve döneceğiz. evde kutlamayız sanırım, bir padta keseriz anane dedeyle. maşalllah bebişlerin saçlarda uzamış. benim kız hala kel. yanlar ve ense kısmında az saç var orta kel resmen
Deneyip öğreniyorlar demekki canım böyle böyle öğreneceklerBenimkide genel olarak vuruyo sürekli cırmalıyo fln. Normal bence ya. Daha çok küçükler anlamıyolar ki.
Ayyy evet ya bi bitmediler. Benimkide sarışın ve saçı çok döküldü daha hiç kesmedik ama önler uzamış bayağı topluyorum çok tatlı oluyor valla kesmeye kıyamadım. Birazda inat ettimakşam 9.30 da yatıyor, sabah 7 de kalkıyoruz. sonra 12 de tekrar yatıyor 12.40 ta kalkıyor. 2. uykuda 5 te yatıp 5.40 ta kalkıyor. toplam 9.5 saat gece uykusu, 1 saat 20 dakika da gündüz uykumuz var.
benim kızım doğduğunda saçlar kapkaraydı. eşimde bende sarışınız anaaa kara kızımız oldu dedik. karayken saçlar seyrekti ama siyah olduğundan bayağı fazla görünüyordu. zamanla sarardı saçlar ortalarda döküldü. kel kaldık. çevremdede herles bebeklik saçını sıfıra vurmadın ondan kel diyor ne alakaysa.
Benimkisi 15 20 dkda bir uyanıyor. O kadar uykusuzum ki anlatamam. Çok nadir 2 saat falan uyanmadigi oluyor. İnşallah gece emzirmeyi kestiğimde düzelir tek umudum o. Bide bu yorgunlukla ne cesaretse ikinci bebeği düşünüyorumKızlar ya bebişler gece uyanmıyor mu??? Benim kız hala yenidoğan gibi uyanıyo 2 saate bilemedin 3 saatebazen saat başı uyandığıda oluyor
Kuzucum ben gece açık büfeyim ne zaman emiyo napıyor uyku sersemi sayamıyorm ama bazen sayamayacağmdan çok emiyorKızlar ya bebişler gece uyanmıyor mu??? Benim kız hala yenidoğan gibi uyanıyo 2 saate bilemedin 3 saatebazen saat başı uyandığıda oluyor
Benim kızımda gece kalkıyor emmeye 1 2 defa çok nadir 3 oluyor uykumuz bozuk olduğu zamanlarda .. annem sürekli pirinç unu ver bak uyur falan diyordu karşı değilim ama vermiyordum hiç neyse yaptım dün yarı süt yarı su ile içine biraz muz koydum birazda pekmez attım doğduğundan beri bir ilk gerçekleşti sabaha kadar hiç uyanmadı bukadar tesadüfmü bilmiyorum 1 kere bile uyanmadı acaba diyorum açlıktanmı uyanıyor ama daha da beni yesin yani kafam allak bullakKuzucum ben gece açık büfeyim ne zaman emiyo napıyor uyku sersemi sayamıyorm ama bazen sayamayacağmdan çok emiyorbknz: dün gece. ben yatarak emziriyorum uyumaya devam ediyorum. Her seferinde uyansam ertesi gün işe falan gidemem sanrm gece beslenmesni kesmek için 15. Ay diyordm ama dişlermiz 10. Ayda çıktı henüz iki tane var. Biraz geç kaldı. Diş dönemi dahada artıyor emme isteği. Geçen gece uyandı geri zor uyuttuk ben wc ye gitmek için kalktm eşimin kucağında arkamdan memmeeem memmmemmm diye bir ağlayışı var apartmanı inletti sanırım bende 18. Aydan önce gece beslenmesni kesemeyeceğim gibi görünüyor. kesince bir nebze rahatlarız.
1 2 defa uyaniyor emmeye 1 ay öncesine kadar uyanip 2 saat oturuyordu o suan yok dün annemin israrina dayanamarak pirinc unu yaptm sutle karisik sabaha kadar uyanmadi soklardayim acikiyo bizim obur heralde ama daha vermem vallahi emmezse gece sütüm kesilir korkusundanKızlar ya bebişler gece uyanmıyor mu??? Benim kız hala yenidoğan gibi uyanıyo 2 saate bilemedin 3 saatebazen saat başı uyandığıda oluyor
Bzm uyku öncesi rutinimizde mama var ama yinede emmek için uyanıyor. Bilemiyorum bana açlıktan uyanıyormuş gibi gelmiyor sanki daha çok annem ordamı memem ordamı falan yoklamak için uyanıyormuş gibi geliyorBenim kızımda gece kalkıyor emmeye 1 2 defa çok nadir 3 oluyor uykumuz bozuk olduğu zamanlarda .. annem sürekli pirinç unu ver bak uyur falan diyordu karşı değilim ama vermiyordum hiç neyse yaptım dün yarı süt yarı su ile içine biraz muz koydum birazda pekmez attım doğduğundan beri bir ilk gerçekleşti sabaha kadar hiç uyanmadı bukadar tesadüfmü bilmiyorum 1 kere bile uyanmadı acaba diyorum açlıktanmı uyanıyor ama daha da beni yesin yani kafam allak bullakkorktum pirinc unundan ben vallahi yedirip yatirsam uyanmazsa emmezse sütüm gider korkusundan yediremem bidaha
Daha once sut verdiniz mi bilmiyorum ama süt agır gelip uyutmus olabilir mi1 2 defa uyaniyor emmeye 1 ay öncesine kadar uyanip 2 saat oturuyordu o suan yok dün annemin israrina dayanamarak pirinc unu yaptm sutle karisik sabaha kadar uyanmadi soklardayim acikiyo bizim obur heralde ama daha vermem vallahi emmezse gece sütüm kesilir korkusundan
Benim bebegimde sık kalkıyor. Bebeginizin diş durumu nedir ben dise bagliyorum bu kadar sık kalkmalarını ama bu kadar da olmamaliBenimkisi 15 20 dkda bir uyanıyor. O kadar uykusuzum ki anlatamam. Çok nadir 2 saat falan uyanmadigi oluyor. İnşallah gece emzirmeyi kestiğimde düzelir tek umudum o. Bide bu yorgunlukla ne cesaretse ikinci bebeği düşünüyorum
Muhallebi vs yaparken kullandım daha önce 10 gündur falan sulandırarak ekliyorum daha 4. Falan oldu sanırım doktorumz ekleme yapablirsn artk dedi ama ben yinede az miktarlarda sulandirip veriyorum yogurt yogurtlu corbalar vs hicbirturlusuni agzina surmuyor vereym az az dedim iste bilemiyorm ki bir sikinti gözlemlemedim süt ile ilgili belkide denk geldiDaha once sut verdiniz mi bilmiyorum ama süt agır gelip uyutmus olabilir mi
ben de acliktan uyandiklarini sanmiyorum bizimki cok sık uyanıyor ama iki cekip bırakıyor mesela
Daha hiç dişi çıkmadı. Benimki ilk günden beri böyleydi. İlk 1 hafta sariliktan dolayı uyuyodu o kadar. 1 senedir zombi gibiyimBenim bebegimde sık kalkıyor. Bebeginizin diş durumu nedir ben dise bagliyorum bu kadar sık kalkmalarını ama bu kadar da olmamali
Yaaa benm kızımda yoğurtlu çorba hastası nerdeyse bütün çorbalarını yoğurt terbiyeli yapıyoruz. Bunların zevkine kimse karışamazMuhallebi vs yaparken kullandım daha önce 10 gündur falan sulandırarak ekliyorum daha 4. Falan oldu sanırım doktorumz ekleme yapablirsn artk dedi ama ben yinede az miktarlarda sulandirip veriyorum yogurt yogurtlu corbalar vs hicbirturlusuni agzina surmuyor vereym az az dedim iste bilemiyorm ki bir sikinti gözlemlemedim süt ile ilgili belkide denk geldi