2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar ya bebişler gece uyanmıyor mu??? Benim kız hala yenidoğan gibi uyanıyo 2 saate bilemedin 3 saate bazen saat başı uyandığıda oluyor

Kızlar ya bebişler gece uyanmıyor mu??? Benim kız hala yenidoğan gibi uyanıyo 2 saate bilemedin 3 saate bazen saat başı uyandığıda oluyor
BEnimkii uyaniyor hem de ne uyanmakk. Aksam 9 da uyuyor ilk uyanisi uc saat sonra oluyor genelde 12 falan yani , bu uyanmadan sonra sen de 1 saat ben diyim 1bucuk saatte bir. Sabah 6 da komple uyaniyor zaten . Gece 12 ve sabah 6 arasi 4 5 kere uyaniyor valla ataktan disten diye diye 1 yasina geldi. Simdii azı dislerinin yerleri de nasil sismisss parmak parmak ondan mi acaba diyorum ama bilemiyorum

Aynen bizimkide öyle. Bizde her şeyini dişe bağlıyoruz. Ama bizim daha ilk dişi alttan yeni patladı

Aynen bizimkide öyle. Bizde her şeyini dişe bağlıyoruz. Ama bizim daha ilk dişi alttan yeni patladı
baglamassak cıldırırdık sanirim bu zamana kadar , gececk diye direnip duruyoruz bi umutla. Valla söyle bi 6 7 saat kesintisiz uyusam 1 senenin yorgunlugu cikacak sanki. Uyumayi unutturdu bebegim bana bu kadar az uyuyan ve sık uyanan bir bebek nasıl oluyor anlamiyorum. Yeni favorim tek uykuya dusunce duzelir belki

Çok sağolun kızlar kafamda az çok belirdi saatler uyku aralarını biraz uzun tutuyorum sanırım bizimki gece 7.8 saat uyudugu icin bence duzenimiz kaciyor daha kisa tutacagim uyku aralarini belki bi duzelmeye gideriz

Bzmkininde ense ve üst kısmında bir tutam saçı var o kadar komikki keltoş reis ama bende öyleymişim çocuğum genlerden çekiyor iki yaşından önce şöyle toka takacak saçı olacağnı sanmıyorum.

Bu arada hanımlae bizimkide 7-8 arası kalkıyor 10:30 ilk uykusu 15:00 civarı ikinci uykusu ilk uykusunu uzun yada uyuduysa ikinci uykusu biraz değişkenlik gösteriyor. Gündüz min 1 max 2 saat uyuyor. Gecede 21:00 gibi uyumuş oluyor. Yarım saat öncesi ve sonrası olabiliyor yine son uykusundan kalkış saatine göre.

Ayyy evet ya bi bitmediler. Benimkide sarışın ve saçı çok döküldü daha hiç kesmedik ama önler uzamış bayağı topluyorum çok tatlı oluyor valla kesmeye kıyamadım. Birazda inat ettim

Benimkisi 15 20 dkda bir uyanıyor. O kadar uykusuzum ki anlatamam. Çok nadir 2 saat falan uyanmadigi oluyor. İnşallah gece emzirmeyi kestiğimde düzelir tek umudum o. Bide bu yorgunlukla ne cesaretse ikinci bebeği düşünüyorum

Bu arada sanırım benimkisi gece yatamadığı için (20 dkda bir kalkiyor)sabah 11 gibi kalkıyor. Sizinkiler çok erken kalkiyormus. Birde gece 11 gibi yatıyor. Ramazanda uyku düzenimiz mahfoldu gece 2lerde yatiyordu şimdi yeni yeni 10.30a çektim. Yazık ya o kadar sık kalkıyor ki bazen nasıl dayanıyor anlamıyorum.

Kuzucum ben gece açık büfeyim ne zaman emiyo napıyor uyku sersemi sayamıyorm ama bazen sayamayacağmdan çok emiyor bknz: dün gece. ben yatarak emziriyorum uyumaya devam ediyorum. Her seferinde uyansam ertesi gün işe falan gidemem sanrm gece beslenmesni kesmek için 15. Ay diyordm ama dişlermiz 10. Ayda çıktı henüz iki tane var. Biraz geç kaldı. Diş dönemi dahada artıyor emme isteği. Geçen gece uyandı geri zor uyuttuk ben wc ye gitmek için kalktm eşimin kucağında arkamdan memmeeem memmmemmm diye bir ağlayışı var apartmanı inletti sanırım bende 18. Aydan önce gece beslenmesni kesemeyeceğim gibi görünüyor. kesince bir nebze rahatlarız.

Benim kızımda gece kalkıyor emmeye 1 2 defa çok nadir 3 oluyor uykumuz bozuk olduğu zamanlarda .. annem sürekli pirinç unu ver bak uyur falan diyordu karşı değilim ama vermiyordum hiç neyse yaptım dün yarı süt yarı su ile içine biraz muz koydum birazda pekmez attım doğduğundan beri bir ilk gerçekleşti sabaha kadar hiç uyanmadı bukadar tesadüfmü bilmiyorum 1 kere bile uyanmadı acaba diyorum açlıktanmı uyanıyor ama daha da beni yesin yani kafam allak bullak korktum pirinc unundan ben vallahi yedirip yatirsam uyanmazsa emmezse sütüm gider korkusundan yediremem bidaha

1 2 defa uyaniyor emmeye 1 ay öncesine kadar uyanip 2 saat oturuyordu o suan yok dün annemin israrina dayanamarak pirinc unu yaptm sutle karisik sabaha kadar uyanmadi soklardayim acikiyo bizim obur heralde ama daha vermem vallahi emmezse gece sütüm kesilir korkusundan

Bzm uyku öncesi rutinimizde mama var ama yinede emmek için uyanıyor. Bilemiyorum bana açlıktan uyanıyormuş gibi gelmiyor sanki daha çok annem ordamı memem ordamı falan yoklamak için uyanıyormuş gibi geliyor bazı doktorlar iice doyurup uyutun derken bazı doktorlar uyku öncesi ağır besinlerin verilmemesi gerektiğini sölüyor. Bence en doğrusu bebeğinizi gözlemlemeniz. Uyku kaliteside önemli.

Daha once sut verdiniz mi bilmiyorum ama süt agır gelip uyutmus olabilir mi
ben de acliktan uyandiklarini sanmiyorum bizimki cok sık uyanıyor ama iki cekip bırakıyor mesela

Benim bebegimde sık kalkıyor. Bebeginizin diş durumu nedir ben dise bagliyorum bu kadar sık kalkmalarını ama bu kadar da olmamali

Daha once sut verdiniz mi bilmiyorum ama süt agır gelip uyutmus olabilir mi
ben de acliktan uyandiklarini sanmiyorum bizimki cok sık uyanıyor ama iki cekip bırakıyor mesela
Muhallebi vs yaparken kullandım daha önce 10 gündur falan sulandırarak ekliyorum daha 4. Falan oldu sanırım doktorumz ekleme yapablirsn artk dedi ama ben yinede az miktarlarda sulandirip veriyorum yogurt yogurtlu corbalar vs hicbirturlusuni agzina surmuyor vereym az az dedim iste bilemiyorm ki bir sikinti gözlemlemedim süt ile ilgili belkide denk geldi

Benim bebegimde sık kalkıyor. Bebeginizin diş durumu nedir ben dise bagliyorum bu kadar sık kalkmalarını ama bu kadar da olmamali
Daha hiç dişi çıkmadı. Benimki ilk günden beri böyleydi. İlk 1 hafta sariliktan dolayı uyuyodu o kadar. 1 senedir zombi gibiyim

Yaaa benm kızımda yoğurtlu çorba hastası nerdeyse bütün çorbalarını yoğurt terbiyeli yapıyoruz. Bunların zevkine kimse karışamaz

Kızım her saniye koltuga cikiyor. Arkamizi dönüp bir saniye birakamiyoruz. Bu ayri mesele. Biz de koltukta oturamıyoruz. Yanimiza gelip uzerimize tirmaniyor. Resmen 1 haftadir koltukta oturamiyoruz. Yerde sürünüyoruz. Yine de gidip cikiyor. Gunumuzun yarisi tutup koltuktan indirmekle geciyor. Baya esim de ben de depresyona girdik ağlıyoruz sinirden artik. Bu kadar israrci olmasina gercekten inanamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…