Aman salla ya Milletin lafina bakacak olsak bu hayati yasayamayiz cidden.. benim kizim da 6 aylik gosteriyor Ki cidden 6-7 ayliktan beri kilo almadi. Ama saglikli cok sukur
Ben de kendi kucuklugumdeki usul nostaljik "fotocu pozu" cektirecektim Aklimdan uçup gitmis Bu yorumu gorunce aklima geldi Onu da halledeyim bu haftasonu
Bizim kiz bir ara gece uykusuna gec yatiyordu 12-1 gibi. Oyle de gec kalkiyordu, 8 bucuk gibi. O vakitler saat sabah 10 daki gunduz uykusunu atliyordu haliyle, oglen gibi yatip uzun tek uyku yapiyorduk. Sonra aksamlari geri erken yatirmaya sabah erken kalkmaya baslayinca gunduz de 2 uykuya döndük gerim gittigi yere kadar 2 uykuyla gitsin diye ugrasicam valla. Ben cok rahat ediyorum boyle.
Benim kizim da 1-2 ay once asiri sinirli, ofkeliydi. Ama korkunctu. Surekli kafasina elleriyle vuruyordu. Istedigi bir sey olmayinca gidip yere kafayi vuruyordu. Korkunctu gercetken cunku com sert vuruyordu kafasi kizariyor morariyordu. Insternette araştırdım yapma demeyin, dikkatini dagitin vs diye. Biraz cabaladik oyle duzelsin diye. Bir de dogdugundan beri dokunulmayi sevmiyor, bize yaklasmiyor. Sarilma kucak vs hic sevmiyor. Bakiyorum cocuga zeka gelisimi cok guzel, el becerisi motor gelisimi vs cok iyi, fiziksel gelisimi iyi, ama bi gariplik var. Cidden bi tuhafti. Duyusal bütünleme bozuklugunu duydum araştırdım. Ozellikle de cok fazla insan gormeyen yalniz buyuyen bebeklerde oldugunu vs okudum. Sorun bu olabilir gibi geldi bana. Annemlere gittim 10 gun. Orda 2 teyze 2 dayi var evde , annem babam , benim teyzelerim, ellerine biraktim cocugu
bol bol mıncırın şunu alissin dedim. Hic bilimsel bi yontem olmasa da
ilk olarak bunu denemek istedim. Ve ise yaradi gibi. Eve dondugumuzden berj daha uysal. Daha sakin. Hırçınliklari, hiperaktif gibi asiri ve anlamsiz hareketleri cok azaldi. Korkuyordum bir sorunu varsa diye. Annem teyzem falan ciddi ciddi bu cocugu doktora gotur falan diyorlardi