2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yok yarin 11.ci gunum 2 gun daha birakma dedi doktorum bakalim sonra sonuca gore biraktiracakmis Bakalim her şerde var bi hayir canim RABBIM ol dediyse ötesi berisi yok zaten her halimize binlerce kez sukur. Sabah biraz isyan ettim gibi sehtana uyup tövbe Haşa Rabbim icimi ferahlatti ama suan iyim cok Şükür

Arkadaşlar bugün 8. Günüm kan testim negatif çıktı ilaçlarımı bıraktım kasım adetimde tekrar transfer olma şansım var mı yoksa ara vermek zorunda mıyım
Bunu ben de merak ediyorum, benim küçük yumurtalarım vardı onları büyütüp yeni yumurtalar edinebilir miyim şansım artar mı yumurta konusunda diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Yarın kan vericem negatif olursa (ki negatif bence) doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, hemen sürece devam etmek istiyorum mümkünse ya

Benim 10.cu gundu canim 2gun daha devam dedi doktorum sonra kesicez 1.20 cok dusuk cikti yukselmesi mucize olur gerci ama bidakine nasip bakalimm
Allah'tan ümit kesilmez kızlar herşeyde vardır bi hayır ve daha gününüz de bitmedi Allah'ın mucizeleri çoktur olumlu veya olumsuz Allah'a siginin herşeyin en iyisini en hayırlısını O bilir

Hangi doktora gidiyordunuz siz

Nerede yaptirmistiniz tup bebek tedavisini

Valla canım Adet öncesi Belirtilerin Hepsini yaşıyorum bugun gögüslerimde şişlik hassasiyet de var Kasıklarımda ara batmalar oluyor Bazen böyle atar gibi oluyor sağ tarafımda Sen nasılsın bugun peki
Aynı durum bende de var göğüslerim şiş ve ağrıyor belim zaten karnım da aynı şekilde vala bilmiyorum inşallah bunlar güzel haberlerin belirtisi olur

Aynı durum bende de var göğüslerim şiş ve ağrıyor belim zaten karnım da aynı şekilde vala bilmiyorum inşallah bunlar güzel haberlerin belirtisi olur
Seninle herşeyimiz paralel gidiyor inşallah güzel seylerin habercisidir Yalnız benim adet öncesi hep sol yumurtalık hissederdim sancı vs olurdu kendimi bildim bileli sağda olmazdı bugun hep sag tarafımda batma sancı çekilme hissediyorum .Benim normalde cok belim agrır ama transferimle birlikte bel agrım kesildi yada iğne yerlerimin acısından belimi hissetmiyorum

Aynen vala canım bakalım benim de transferden sonraki günden beridir bel ağrım var hafif karın ağrım oluyor sanki adet olacakmisim gibi yani bilmiyorum artık son durum ne olur bakalım erken test dahi yapmak istemiyorum bazen yapsam mı acaba diyorum 7. Gün yada 8 . Gün sonra kendini tutarsın diyorum

Ben daha bir iğne oldum üstüne oturamıyorum napıcaz böyle

Bide bugun insallah kan sonucunda guzel haberleri alirsin canim umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…