Yok yarin 11.ci gunum 2 gun daha birakma dedi doktorum bakalim sonra sonuca gore biraktiracakmis Bakalim her şerde var bi hayir canim RABBIM ol dediyse ötesi berisi yok zatenBiliyorum canım benim bak burada bir arkadasımızda yanlıs hatırlamıyorsam 12.gün testinde Negatif görmüş dr bırak ilacları demiş 2 gün sonra evde kaset test yapms Çift çizgi görüp ertesi günü yine kan vermiş ve beta yükselmiş yani demek istediğim aslında hemen pes edilmemesi6.gün 8.gün test yaptırıp negatif görüp karaları baglamamak .Bende muhtemelen ayın 28 ini bekleyemeyeceğim hiçbirimiz sabredemiyoruz ama ben negatif cıkarsada o an üzülmücem pozitif çıkarsa sevinmek için bunu yapacagım psikolojik olarak kendimi bunu hazırlayarak yapacağım yani negatif cıkınca 2 gündür Aglayarak Yaptırdıgım iğnelerimi bile bırakmayacağım son ana kadar devam edeceğim
Bunu ben de merak ediyorum, benim küçük yumurtalarım vardı onları büyütüp yeni yumurtalar edinebilir miyim şansım artar mı yumurta konusunda diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Yarın kan vericem negatif olursa (ki negatif bence) doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, hemen sürece devam etmek istiyorum mümkünse yaArkadaşlar bugün 8. Günüm kan testim negatif çıktı ilaçlarımı bıraktım kasım adetimde tekrar transfer olma şansım var mı yoksa ara vermek zorunda mıyım
Allah'tan ümit kesilmez kızlar herşeyde vardır bi hayır ve daha gününüz de bitmedi Allah'ın mucizeleri çoktur olumlu veya olumsuz Allah'a siginin herşeyin en iyisini en hayırlısını O bilirBenim 10.cu gundu canim 2gun daha devam dedi doktorum sonra kesicez 1.20 cok dusuk cikti yukselmesi mucize olur gerci amabidakine nasip bakalimm
Sen ne durumdasın canım ?İşte bende tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum
Hangi doktora gidiyordunuz sizBunu ben de merak ediyorum, benim küçük yumurtalarım vardı onları büyütüp yeni yumurtalar edinebilir miyim şansım artar mı yumurta konusunda diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Yarın kan vericem negatif olursa (ki negatif bence) doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, hemen sürece devam etmek istiyorum mümkünse ya
Yaaaa inşallah hayırlısı ile tutar bebeğin seninle olur ,benimde yarın çok heyecanlıyım anlatamamBenim 21. Günde olucak transferim ayın 21 inde hatta :)
Nerede yaptirmistiniz tup bebek tedavisiniBunu ben de merak ediyorum, benim küçük yumurtalarım vardı onları büyütüp yeni yumurtalar edinebilir miyim şansım artar mı yumurta konusunda diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Yarın kan vericem negatif olursa (ki negatif bence) doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, hemen sürece devam etmek istiyorum mümkünse ya
Valla canım Adet öncesi Belirtilerin Hepsini yaşıyorum bugun gögüslerimde şişlik hassasiyet de var Kasıklarımda ara batmalar oluyor Bazen böyle atar gibi oluyor sağ tarafımdaSen ne durumdasın canım ?
Aynı durum bende de var göğüslerim şiş ve ağrıyor belim zaten karnım da aynı şekilde vala bilmiyorum inşallah bunlar güzel haberlerin belirtisi olurValla canım Adet öncesi Belirtilerin Hepsini yaşıyorum bugun gögüslerimde şişlik hassasiyet de var Kasıklarımda ara batmalar oluyor Bazen böyle atar gibi oluyor sağ tarafımdaSen nasılsın bugun peki
Seninle herşeyimiz paralel gidiyor inşallah güzel seylerin habercisidirAynı durum bende de var göğüslerim şiş ve ağrıyor belim zaten karnım da aynı şekilde vala bilmiyorum inşallah bunlar güzel haberlerin belirtisi olur
Kubilay vicdan hocaya gidiyorumHangi doktora gidiyordunuz siz
Ankara tüp bebek merkeziNerede yaptirmistiniz tup bebek tedavisini
Aynen vala canım bakalım benim de transferden sonraki günden beridir bel ağrım var hafif karın ağrım oluyor sanki adet olacakmisim gibi yani bilmiyorum artık son durum ne olur bakalım erken test dahi yapmak istemiyorum bazen yapsam mı acaba diyorum 7. Gün yada 8 . Gün sonra kendini tutarsın diyorumSeninle herşeyimiz paralel gidiyor inşallah güzel seylerin habercisidirYalnız benim adet öncesi hep sol yumurtalık hissederdim sancı vs olurdu kendimi bildim bileli sağda olmazdı bugun hep sag tarafımda batma sancı çekilme hissediyorum .Benim normalde cok belim agrır ama transferimle birlikte bel agrım kesildi yada iğne yerlerimin acısından belimi hissetmiyorum
Hadi güzel haberler ver bize inşallah kuzumHayırlı olsun pozitif gören herkese. Benimde 8 inde transfer olmuştu , test günüm bugün şimdi yoldayız. Bakalım ne olacak sonuç , çok gerginim
Guzel haberlerle dön canim benimmHayırlı olsun pozitif gören herkese. Benimde 8 inde transfer olmuştu , test günüm bugün şimdi yoldayız. Bakalım ne olacak sonuç , çok gerginim
Ben daha bir iğne oldum üstüne oturamıyorum napıcaz böyleSeninle herşeyimiz paralel gidiyor inşallah güzel seylerin habercisidirYalnız benim adet öncesi hep sol yumurtalık hissederdim sancı vs olurdu kendimi bildim bileli sağda olmazdı bugun hep sag tarafımda batma sancı çekilme hissediyorum .Benim normalde cok belim agrır ama transferimle birlikte bel agrım kesildi yada iğne yerlerimin acısından belimi hissetmiyorum
Ilk igneler her zaman daga cok agri hissi verir zamanla alısıyorsunuzBen daha bir iğne oldum üstüne oturamıyorum napıcaz böyle
Anladim cnm.baska yerde denemekte tabi fayda var her doktor farkli yol izliyoKubilay vicdan hocaya gidiyorum
Ankara tüp bebek merkezi
Bide bugun insallah kan sonucunda guzel haberleri alirsin canim umudunu kaybetmeBunu ben de merak ediyorum, benim küçük yumurtalarım vardı onları büyütüp yeni yumurtalar edinebilir miyim şansım artar mı yumurta konusunda diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Yarın kan vericem negatif olursa (ki negatif bence) doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, hemen sürece devam etmek istiyorum mümkünse ya