2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Arkadaşlar 8 inci günü 9 uncu günü test verip negatif görüp ilaçları neden bırakıyorsunuz Neden bize 10.gün 12 ci gün diye gün veriliyor Ypmayın mutlaka dr unuza danısın o şekilde hareket edin bence Belki Artacak burada bir çok arkadasımızın da öyle oldu hatta bu topiktede bir arkadasımızın öyle olmuş Bu kadar sabrettik biraz daha sabredebiliriz
Benim 10.cu gundu canim 2gun daha devam dedi doktorum sonra kesicez 1.20 cok dusuk cikti yukselmesi mucize olur gerci ama 💔🥺 bidakine nasip bakalimm

İnşallah herşey yolundadır. Regl oldum Dr natürel dedi. Beni aydınlatırmısnz acaba nasıl ilerliyor. Siz hangi aşamadasınız?
BenIm bu ay ıptal oldu
İnşallah herşey yolundadır. Regl oldum Dr natürel dedi. Beni aydınlatırmısnz acaba nasıl ilerliyor. Siz hangi aşamadasınız?
benım bu ay ıptal oldu adet olunca tekrar baslayacaz.doğal transferde hıc ılac kullanılmıyor veya yumurta büyümenizde sıkıntı varsa yumurta büyütülerek rahım kalınlastırılmaya çalışılıyor.büyüyen yumurta östrojen hormonu salgılıyor o da rahmı kalınlaştırıyor estrofem kullanılmıyor yanı.ben kendıgınden adet olan bırı degılım bı ılacla yumurta büyütülecekti ama benım yumurtam yanıt vermedı o ılaca ıptal oldu adetle bırlıkte farlklı ılac kullanacakmışım.

BenIm bu ay ıptal oldu

benım bu ay ıptal oldu adet olunca tekrar baslayacaz.doğal transferde hıc ılac kullanılmıyor veya yumurta büyümenizde sıkıntı varsa yumurta büyütülerek rahım kalınlastırılmaya çalışılıyor.büyüyen yumurta östrojen hormonu salgılıyor o da rahmı kalınlaştırıyor estrofem kullanılmıyor yanı.ben kendıgınden adet olan bırı degılım bı ılacla yumurta büyütülecekti ama benım yumurtam yanıt vermedı o ılaca ıptal oldu adetle bırlıkte farlklı ılac kullanacakmışım.
Yumurta takıbı yapılacak daha sık gıdılıyor bu yüzden kontrole yumurta büyüdüğü zaman sanırım catlatma ıgnesı yapılıyor o ıgneden 4-5 gun sonra transfer oluyor hersey yolunda gıderse yanı bu da adetın 19-21.günlere denk gelıyor

Yok kendim bıraktım artık çıkmazki 😢

Doktorunuz testi kaçıncı gün yaptırmanızı söylemişti? Bu aşamaya kadar her şeyi doktorunuza danışarak yapmışsınızdır, en kritik kararı neden kendiniz alıyorsunuz oraya anlam veremiyorum 🤷🏼‍♀️ Belki haddim değil ama açıkçası kızıyorumda böyle yapanlara. Bebeğinizin ne zaman size tutunmaya başlayacağını siz değil doktorlar bile tahmin edemiyor. Belki ilk Gün tutunmaya başlar belki ileri ki günlerde. O yüzden en erken 12. Gün test yapın diyorlar. Bu gibi hatalara düşmememiz içinde erken test yapmayın diyorlar. Umarım doktorunuzu arar danışır ilaçlarınıza devam edersiniz.

Doktorunuz testi kaçıncı gün yaptırmanızı söylemişti? Bu aşamaya kadar her şeyi doktorunuza danışarak yapmışsınızdır, en kritik kararı neden kendiniz alıyorsunuz oraya anlam veremiyorum 🤷🏼‍♀️ Belki haddim değil ama açıkçası kızıyorumda böyle yapanlara. Bebeğinizin ne zaman size tutunmaya başlayacağını siz değil doktorlar bile tahmin edemiyor. Belki ilk Gün tutunmaya başlar belki ileri ki günlerde. O yüzden en erken 12. Gün test yapın diyorlar. Bu gibi hatalara düşmememiz içinde erken test yapmayın diyorlar. Umarım doktorunuzu arar danışır ilaçlarınıza devam edersiniz.
Haklısınız vallahi psikolojim hiç iyi değil artık yanlış yapıyorum ama boşuna çabalıyormuşum gibi geliyo artık😢

Benim 10.cu gundu canim 2gun daha devam dedi doktorum sonra kesicez 1.20 cok dusuk cikti yukselmesi mucize olur gerci ama 💔🥺 bidakine nasip bakalimm
Biliyorum canım benim bak burada bir arkadasımızda yanlıs hatırlamıyorsam 12.gün testinde Negatif görmüş dr bırak ilacları demiş 2 gün sonra evde kaset test yapms Çift çizgi görüp ertesi günü yine kan vermiş ve beta yükselmiş yani demek istediğim aslında hemen pes edilmemesi 🙏6.gün 8.gün test yaptırıp negatif görüp karaları baglamamak .Bende muhtemelen ayın 28 ini bekleyemeyeceğim hiçbirimiz sabredemiyoruz ama ben negatif cıkarsada o an üzülmücem pozitif çıkarsa sevinmek için bunu yapacagım psikolojik olarak kendimi bunu hazırlayarak yapacağım yani negatif cıkınca 2 gündür Aglayarak Yaptırdıgım iğnelerimi bile bırakmayacağım son ana kadar devam edeceğim

Çok güzel moral vermişsiniz Allah razı olsun ..teşekkür ederiz. Tabiki hemen pes etmek olmaz bu durumda. Benimde 9.gun negatifti. Yarın 13.gun olacak test vereceğim yeniden.devam ettim ilaçlara yani o günden beri. Doktorum o şekilde söyleyince. Bakalım çok umut etmiyorum ama Allah bilir. Prosedür uygulayacağız gibi birşey olacak hani kesinleştirmek gibi belki. Allah herkesi hayırlısıyla sevindirsin inşallah 🤲
Sizdende Allah Razı Olsun İnşallah yarın çok güzel sonuçlarla bize yazarsınız herkese de umut olur 🙏Umut Her Zaman Var Nefes Aldığımız Sürece Hep Var Umudunuzu Kaybetmeyin

Haklısınız vallahi psikolojim hiç iyi değil artık yanlış yapıyorum ama boşuna çabalıyormuşum gibi geliyo artık😢
Çok ağır süreçlerden geçiyoruz Ağır İlaçlar Alıyoruz Zaten Onlar bile başlı başına bizi bu psikolojiye itiyor Her düştüğümüzde bunlar kullandığım ilaçların etkisi diye düşünün olur mu gerçekten insana iyi geliyor :KK43:

İşte bende tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum 🤷🏻‍♀️👏

Arkadaşlar bugün 8. Günüm kan testim negatif çıktı ilaçlarımı bıraktım kasım adetimde tekrar transfer olma şansım var mı yoksa ara vermek zorunda mıyım
Üzüldüm cnm ama pes etmek yok insallah Rabbim en kısa zamanda sevindirsin bugün negatif haberleri ardi ardına geldi ama bunda da bizim bilmedigimiz hayirlar vardir. Ve tekrardan ara vermeden traansfer sürecine baslayabilirsin.

Üzüldüm cnm ama pes etmek yok insallah Rabbim en kısa zamanda sevindirsin bugün negatif haberleri ardi ardına geldi ama bunda da bizim bilmedigimiz hayirlar vardir. Ve tekrardan ara vermeden traansfer sürecine baslayabilirsin.
Ara vermeden tekrar sonraki ay transfer oluyomu canım

BenIm bu ay ıptal oldu

Benim 2 tane dondurulmuş embriyo var. Anlam veremediğim tekrardan mi yumurta toplanacak ilaçsız yoksa donlar mı transfer edilecek valla hakkımızda hayırlısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Benim 2 tane dondurulmuş embriyo var. Anlam veremediğim tekrardan mi yumurta toplanacak ilaçsız yoksa donlar mı transfer edilecek valla hakkımızda hayırlısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş
Benim 2 tane dondurulmuş embriyo var. Anlam veremediğim tekrardan mi yumurta toplanacak ilaçsız yoksa donlar mı transfer edilecek valla hakkımızda hayırlısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hayır embrıyonuz varmış zaten neden yumurta Toplansın ☺️Benımde dondurulmuş 2 tane embrıyo transferı olacak.Canım eğer kendıgınden adet oluyosan bı tane yumurtanın buyımesını takıp edecek doktor ılac kullandırır veya kullandırmaz bılmıyorım yumurtan büyüdüğü zaman rahım kalınlığı da uygun olursa transferın olur

Boşuna olur mu? Yeni tedavinizi kendiniz planlayamazsiniz yine doktorunuz planlayacak. Ilaclari erken bırakınca süreci hızlandırmış olmayacaksınız. Belki yeni tedaviniz için şuan kullandiginiz ve ara vermeden devam edeceğiniz ilaçlarınız olacak. Bence kaldığınız yerden devam edip yarin erkenden doktorunuza durumunuzu bildirin. 😇

Bugün aldığımız negatif haberler hep erken yapılan testler inşallah test günlerinde pozitifi görenler olur dualarimizdasiniz 🤲🏻

X