2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar birsey sorucam benim yarim saat önce transferim yapildi ama idrara çok sıkışık oldugum icin sürgü verdiler odaya gecince hemen yaptım sıkıntı olur mu

Ben daha bir iğne oldum üstüne oturamıyorum napıcaz böyle 🫢😂
Valla Ben 2 gündür Ağlaya Ağlaya Yaptırıyorum :KK43: Oturamıyorum kalkamıyorum Yürüyemiyorum göbeğimde çok fena 😤 Biran önce kurtulmak istiyorum bu iğnelerden valla hast arayıp bunun hapla yolu yokmu diye sormak istiyorum

Negatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif gördüğüm gün kendi sürecimi buraya uzun uzadıya yazmıştım. Kısaca

1. ilacla tedavi covit oldum (nasip olmadi)
2. Ilacla tedavi hiçbir sorun yaşamadım (nasip olmadi)
3. Ilacla tedavi 60 gün arayla tekrar covit oldum (nasip olmadi)
4. Aşılama günü kanamam oldu işlem iptal oldu (nasip olmadı)
5. Memede kitle saptandı 8 Ay bu sürece girdik ameliyat biyopsi vs sonuç temiz ama bebek (nasip olmadi)
6. Tedavisiz gebelik oluştu yaşamadı (nasip olmadi)

2 yildan fazla süredir uğraşıyoruz ve imkansızlıklar peşimizi bırakmadı. Hepimizin bir zamanı var... bırakın negatif görmeyi ben 3 4 kere işlem yaptıramadim o kadar ümitsizdi bebek sahibi olmam. İçinizi çürütmeyin nasibiyle bir gün gelecek diyin. Dualarımız sizinle...🤲🏻

Negatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif gördüğüm gün kendi sürecimi buraya uzun uzadıya yazmıştım. Kısaca

5. Memede kitle saptandı 8 Ay bu sürece girdik ameliyat biyopsi vs sonuç temiz ama bebek (nasip olmadi)

2 yildan fazla süredir uğraşıyoruz ve imkansızlıklar peşimizi bırakmadı. Hepimizin bir zamanı var... bırakın negatif görmeyi ben 3 4 kere işlem yaptıramadim o kadar ümitsizdi bebek sahibi olmam. İçinizi çürütmeyin nasibiyle bir gün gelecek diyin. Dualarımız sizinle...🤲🏻
Ah canim Yaaa.. neler yasamisssin🥺💔
Rabbim yar ve yardimcin olsun gonlune gore versin canim benim okadar cok uzuldumki ne dicemide bilemiyorum.. okadar zor seyler yasamissinkii.. yasayamayan bilemiyor gercekten

Merhaba arkadaşlar O o_k_y_n_s etiketlemiş simdi gördüm lütfen umutsuz olmayın benim 5. Gün 5 7. Gün 0.1 9. Gün 0.2 beta hcg değerim vardi ve ilaçları doktorum biraktirdi 11. Gün tesadüfen evde yaptığım bir idrar testi silik çizgi göründü 12. Gün koşa koşa kan verdim 47 çıktı oyle şaşkındık ki sevindik mi üzüldük mü bilmiyoruz. Şuan hamileligim devam ediyor beta artislarim az ama istikrarlı cumartesi günü kontrolüm var. O yüzden son güne kadar pes etmeyin bekleyin.
Durmadan açıp açıp bu yazınızı okuyorum. Okadar üzgünümki bende böyle bir mucize yaşarmıyım diye dua ediyorum

Canım sonra pozitifi gördün mü yoksa hala çabalıyor musun benim gibi

Benimde 16 Kasım'da transferim gerçeklesti 5.gunu dondurulmuş embriyo ( 2asilama basarız 2 kimyasal gebelik polip ameliyatı ardından 2 tüp bebek süreci yine basarız 3. Tüp bebek sürecindeyiz )

Merhaba arkadaşlar O o_k_y_n_s etiketlemiş simdi gördüm lütfen umutsuz olmayın benim 5. Gün 5 7. Gün 0.1 9. Gün 0.2 beta hcg değerim vardi ve ilaçları doktorum biraktirdi 11. Gün tesadüfen evde yaptığım bir idrar testi silik çizgi göründü 12. Gün koşa koşa kan verdim 47 çıktı oyle şaşkındık ki sevindik mi üzüldük mü bilmiyoruz. Şuan hamileligim devam ediyor beta artislarim az ama istikrarlı cumartesi günü kontrolüm var. O yüzden son güne kadar pes etmeyin bekleyin.
Gercektenmi benimde 10.cu gun 1.20 cikti doktorum birakma ilaclari 2 gun sonra bida ver bakalim dedi. Umudum yoktu yukselmez die ama Yaziniz birazda olsa umud oldu bana💔🥺🤲🏻

Sonuçları negatif çıkan arkadaşlar çok üzgünüm ama üzülmeyin falan diyemeyeceğim ne desek de uzuleceksiniz.ama doğru zaman değil demek ki Allah en kısa zamanda sonuca ulaştıracak pozitifler görmeyi nasip eylesin.

İnanın daha önce olumsuz tecrubeleri olanlar testte pozitif görse de sevinemiyor. Hep akılda bir acaba oluyor.

Hep dua ettim Allah sonuna kadar benimle olmayacak evlatlar vermeyecekse teste de pozitifi göstermesin

En ufak bir sancı da acaba birşey mi olacak, yada acaba çocuk doğru yerde değil mi? Kese oluştu mu ? Kalp atışını duyabileceği miyiz soruları aklımızda sürekli.
Yani bazen o ilk pozitifi görsem yeter rahatlayacagim demekle olmuyor.
Birsürü yumurta takibi 1 iğneli aşila yaptırdım negatif i gördüm hep idrar testinde pozitif nasıl çıkar onu görmek nasıl bir duygu merak ederdim. Evliliğimin 5.yili.kendiligunden hamile kaldım. Dış gebelik oldu inanın bana 2.5 ay boyunca 2 günde bir kan testi yaptırdım değeri görmek için defalarca evde idrar testi yaptım. Ve dua eder oldum artık pozitif girmeyeyim diye.
Demek doğru vakit değilmiş. Yada yalnız dua etmişim.
Şimdi hepimiz için tek duam. Pozitif test görüp sonuna kadar bizimle ilerleyecek bir ömür nutlu sağlıklı akıllı uslu evlatların haberiniz tez zamanda alalım.

Arkadaşlar benimde 7.gun sonucum 18 9. gün sonucum 33 sizce umut varmı şuan çok kötü durumdayim Allah'ım yardımcımız olsun hepimizde zor günler geciriyoruz

X