- 8 Aralık 2016
- 182
- 253
- 30
Valla Ben 2 gündür Ağlaya Ağlaya YaptırıyorumBen daha bir iğne oldum üstüne oturamıyorum napıcaz böyle
Benim sonucum kesin negatif
Ne zaman cıkacak sonuç ? Kötü düşünmeInsallah pozitif olur canım kötü düşünme , Rabbim büyük bebegin insallah seninledir
Hayırlısı olsun kuzum Rabbimin vardır bir bildiği ,Rabbim kucağını boş bırakmasın en kısa surede ayın bile gecmeden Rabbim kucağını doldursun cifter cifter nasip etsin aminSonucum çıktı , negatif
Canım hayırlısı olsun inşallah üzülme bidaha denersiniz en doğru zamanda nasip olurSonucum çıktı , negatif
Ben izmirdeyim , Erdal aktan doktorum. Siz neredesiniz ?Canım hayırlısı olsun inşallah üzülme bidaha denersiniz en doğru zamanda nasip olurBen de kan verdim muhtemelen negatif bakalım hayırlısı.. sen hangi şehirdeydin bu arada doktorun kim?
Kac cikti sonucun canim??Benim sonucum kesin negatif
Ne denir bilmiyorum uzülme demek yersiz ama insan yeniden kalkiyor toparlaniyor ve ici umut ile doluyor bunu biliyorum. Allah en kısa zamanda sagllikli hahirki evlatlarla kucaginizi doldursun cnm. Tum isteyenlerin insallahSonucum çıktı , negatif
Ankaradayım ben, sonucum negatif olursa Tolga Ecemiş beye gitmeyi düşünüyorum.. hayırlısı olsun inşallah ben hazırladım kendimi olumsuz sonuca..Ben izmirdeyim , Erdal aktan doktorum. Siz neredesiniz ?
Ah canim Yaaa.. neler yasamisssinNegatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif gördüğüm gün kendi sürecimi buraya uzun uzadıya yazmıştım. Kısaca
1. ilacla tedavi covit oldum (nasip olmadi)
2. Ilacla tedavi hiçbir sorun yaşamadım (nasip olmadi)
3. Ilacla tedavi 60 gün arayla tekrar covit oldum (nasip olmadi)
4. Aşılama günü kanamam oldu işlem iptal oldu (nasip olmadı)
5. Memede kitle saptandı 8 Ay bu sürece girdik ameliyat biyopsi vs sonuç temiz ama bebek (nasip olmadi)
6. Tedavisiz gebelik oluştu yaşamadı (nasip olmadi)
2 yildan fazla süredir uğraşıyoruz ve imkansızlıklar peşimizi bırakmadı. Hepimizin bir zamanı var... bırakın negatif görmeyi ben 3 4 kere işlem yaptıramadim o kadar ümitsizdi bebek sahibi olmam. İçinizi çürütmeyin nasibiyle bir gün gelecek diyin. Dualarımız sizinle...
Durmadan açıp açıp bu yazınızı okuyorum. Okadar üzgünümki bende böyle bir mucize yaşarmıyım diye dua ediyorumMerhaba arkadaşlar O o_k_y_n_s etiketlemiş simdi gördüm lütfen umutsuz olmayın benim 5. Gün 5 7. Gün 0.1 9. Gün 0.2 beta hcg değerim vardi ve ilaçları doktorum biraktirdi 11. Gün tesadüfen evde yaptığım bir idrar testi silik çizgi göründü 12. Gün koşa koşa kan verdim 47 çıktı oyle şaşkındık ki sevindik mi üzüldük mü bilmiyoruz. Şuan hamileligim devam ediyor beta artislarim az ama istikrarlı cumartesi günü kontrolüm var. O yüzden son güne kadar pes etmeyin bekleyin.
Canım sonra pozitifi gördün mü yoksa hala çabalıyor musun benim gibiNegatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif gördüğüm gün kendi sürecimi buraya uzun uzadıya yazmıştım. Kısaca
1. ilacla tedavi covit oldum (nasip olmadi)
2. Ilacla tedavi hiçbir sorun yaşamadım (nasip olmadi)
3. Ilacla tedavi 60 gün arayla tekrar covit oldum (nasip olmadi)
4. Aşılama günü kanamam oldu işlem iptal oldu (nasip olmadı)
5. Memede kitle saptandı 8 Ay bu sürece girdik ameliyat biyopsi vs sonuç temiz ama bebek (nasip olmadi)
6. Tedavisiz gebelik oluştu yaşamadı (nasip olmadi)
2 yildan fazla süredir uğraşıyoruz ve imkansızlıklar peşimizi bırakmadı. Hepimizin bir zamanı var... bırakın negatif görmeyi ben 3 4 kere işlem yaptıramadim o kadar ümitsizdi bebek sahibi olmam. İçinizi çürütmeyin nasibiyle bir gün gelecek diyin. Dualarımız sizinle...
Gercektenmi benimde 10.cu gun 1.20 cikti doktorum birakma ilaclari 2 gun sonra bida ver bakalim dedi. Umudum yoktu yukselmez die ama Yaziniz birazda olsa umud oldu banaMerhaba arkadaşlar O o_k_y_n_s etiketlemiş simdi gördüm lütfen umutsuz olmayın benim 5. Gün 5 7. Gün 0.1 9. Gün 0.2 beta hcg değerim vardi ve ilaçları doktorum biraktirdi 11. Gün tesadüfen evde yaptığım bir idrar testi silik çizgi göründü 12. Gün koşa koşa kan verdim 47 çıktı oyle şaşkındık ki sevindik mi üzüldük mü bilmiyoruz. Şuan hamileligim devam ediyor beta artislarim az ama istikrarlı cumartesi günü kontrolüm var. O yüzden son güne kadar pes etmeyin bekleyin.