2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Çok üzüldüm olumsuz olan arkadaşlar rabbim güç versin bende 4 kere yaşadım olumsuz çok kötü bir yıkım çok iyi bilirim bakalım ben ne göreceğim çok korkuyorum test vermeye
Cok kotu bi duygu
Rabbim gonlune gore versin canim Benim guzel haberler alasin insallah.
Bende 3.cu kez yikildim maglesefkii

Amiin Allah ragzi olsun insallah tez zamanda guzel haberler aliriz canim Benim

Kizlaar Doktorum ilaclarini birakma 2 gun sonra tekrar kan istedi ama 1.20den yukselmesi imkansiz degilmi neden bole bisi isdedi anlamiyorum

Çok zor insan artık kendi üzüntüsünü bırakıp eşinin ailesinin üzüntüsünüde yaşıyor 3yıllık evliyim ilk denememizdi belkide yolun başındayız ama yinede insan kolay toparlanamıyor
Seni cok iyi anlıyorum cnm insanlara karşı ne diyecegini de bilemiyor insan kimseyle gorusmek istemiyor. ilk negatifim geldi aklıma sen boyle diyince. Ama sonra tedavide oldugumu kimseye soylemedim esim biliyor kendi ailem bile arada doktora gidince soyluyorum. Artik sorular beni yoruyordu çünkü. Bu sekilde daha rahat. Rabbim senin de en kısa zamanda kucagini doldursun saglikli hayirlu evlatlarla

Negatif alan arkadaslar cok uzuldum ama yilmak yok yola devam vakti zamani gelince Rabbim ol der ve olur...ben ilk bos gebelik 2. Ikizler 3.5 aylik kayip 3. Kalp atisi durdu ama rabbim 4. Kizimi bana nasip etti evet uzuluyoruz ama kullerimizden cikip yola devam. Ve simdi kizima kardes icin çabalıyorum Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmaz insallah

Ne guzel umud oldun suan bana anlatamam Allah ragzi olsun canim hersry gonlunce olsun

Kızlar bende 9. Günümde kan verdim 3.85 çıktı negatif demi doktor ilaçları bırakma devam et dedi çok erken vermişsin dedi ama hiç sanmıyorum yükselirmi yaa

Kızlar bende 9. Günümde kan verdim 3.85 çıktı negatif demi doktor ilaçları bırakma devam et dedi çok erken vermişsin dedi ama hiç sanmıyorum yükselirmi yaa
Bilmiorumki canim ya bende 10.cu gunum 1.20 cikti genede biraktirmadi 2 gun daha devam et kan ver dedi ama bence olumsuz cok dusuk insallah seninki yukselir amaa

Arkadaşlar bugün 8. Günüm kan testim negatif çıktı ilaçlarımı bıraktım kasım adetimde tekrar transfer olma şansım var mı yoksa ara vermek zorunda mıyım

Arkadaşlar 8 inci günü 9 uncu günü test verip negatif görüp ilaçları neden bırakıyorsunuz Neden bize 10.gün 12 ci gün diye gün veriliyor Ypmayın mutlaka dr unuza danısın o şekilde hareket edin bence Belki Artacak burada bir çok arkadasımızın da öyle oldu hatta bu topiktede bir arkadasımızın öyle olmuş Bu kadar sabrettik biraz daha sabredebiliriz

Transferden 2-3 gün sonra her gün günde 1-2 kez birkaç dakika süren genital ve rektal bölgeye vuran şiddetli kramplarım oluyor. Bir de progesteron sağolsun hemen uykum geliyor:/

Arkadaşlar bugün 8. Günüm kan testim negatif çıktı ilaçlarımı bıraktım kasım adetimde tekrar transfer olma şansım var mı yoksa ara vermek zorunda mıyım
Hayırlısı olsun canim kaç çıktı sonucun idrarda pozitifi görmüştüm değil mi

Çok güzel moral vermişsiniz Allah razı olsun ..teşekkür ederiz. Tabiki hemen pes etmek olmaz bu durumda. Benimde 9.gun negatifti. Yarın 13.gun olacak test vereceğim yeniden.devam ettim ilaçlara yani o günden beri. Doktorum o şekilde söyleyince. Bakalım çok umut etmiyorum ama Allah bilir. Prosedür uygulayacağız gibi birşey olacak hani kesinleştirmek gibi belki. Allah herkesi hayırlısıyla sevindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…