Artis Var sizde ne dedi doktorunuz??Arkadaşlar benimde 7.gun sonucum 18 9. gün sonucum 33 sizce umut varmı şuan çok kötü durumdayim Allah'ım yardımcımız olsun hepimizde zor günler geciriyoruz
Unut var tabi neden olmasın tam 2 katına cıkmadiysa da %60 artış var.Arkadaşlar benimde 7.gun sonucum 18 9. gün sonucum 33 sizce umut varmı şuan çok kötü durumdayim Allah'ım yardımcımız olsun hepimizde zor günler geciriyoruz
Size Bahsettiğim Arkadaşımız bu arkadaşımızdı işteGercektenmi benimde 10.cu gun 1.20 cikti doktorum birakma ilaclari 2 gun sonra bida ver bakalim dedi. Umudum yoktu yukselmez die ama Yaziniz birazda olsa umud oldu bana
Pazartesi bida vericem bakalimSize Bahsettiğim Arkadaşımız bu arkadaşımızdı işte
Bu ay gördük canim 5+3 hamileyim. Ancak bu yol çok uzun ve zorlu. 2 gün önce kanamam oldu ve şimdi onun için istirahatteyim iş pozitif görmekle bitmiyor, dünyaya gözlerini açana kadar hep bir engel olabilir.Canım sonra pozitifi gördün mü yoksa hala çabalıyor musun benim gibi
CanımSonuçları negatif çıkan arkadaşlar çok üzgünüm ama üzülmeyin falan diyemeyeceğim ne desek de uzuleceksiniz.ama doğru zaman değil demek ki Allah en kısa zamanda sonuca ulaştıracak pozitifler görmeyi nasip eylesin.
İnanın daha önce olumsuz tecrubeleri olanlar testte pozitif görse de sevinemiyor. Hep akılda bir acaba oluyor.
Hep dua ettim Allah sonuna kadar benimle olmayacak evlatlar vermeyecekse teste de pozitifi göstermesin
En ufak bir sancı da acaba birşey mi olacak, yada acaba çocuk doğru yerde değil mi? Kese oluştu mu ? Kalp atışını duyabileceği miyiz soruları aklımızda sürekli.
Yani bazen o ilk pozitifi görsem yeter rahatlayacagim demekle olmuyor.
Birsürü yumurta takibi 1 iğneli aşila yaptırdım negatif i gördüm hep idrar testinde pozitif nasıl çıkar onu görmek nasıl bir duygu merak ederdim. Evliliğimin 5.yili.kendiligunden hamile kaldım. Dış gebelik oldu inanın bana 2.5 ay boyunca 2 günde bir kan testi yaptırdım değeri görmek için defalarca evde idrar testi yaptım. Ve dua eder oldum artık pozitif girmeyeyim diye.
Demek doğru vakit değilmiş. Yada yalnız dua etmişim.
Şimdi hepimiz için tek duam. Pozitif test görüp sonuna kadar bizimle ilerleyecek bir ömür nutlu sağlıklı akıllı uslu evlatların haberiniz tez zamanda alalım.
Artış güzel bence zamanla daha da yükselebilir.Arkadaşlar benimde 7.gun sonucum 18 9. gün sonucum 33 sizce umut varmı şuan çok kötü durumdayim Allah'ım yardımcımız olsun hepimizde zor günler geciriyoruz
Amin inşallah , Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasınHayırlısı olsun kuzum Rabbimin vardır bir bildiği ,Rabbim kucağını boş bırakmasın en kısa surede ayın bile gecmeden Rabbim kucağını doldursun cifter cifter nasip etsin amin
Öyle düşünme inşallah pozitif çıkar , güzel haberlerini bekliyoruz. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki çok zorlu bir süreç ve büyük bir umutla sonucu bekliyoruz ama negatif çıkınca büyük bir hayal kırıklığı oluyor , üzülmemek elde değil yaniCanım hayırlısı olsun inşallah üzülme bidaha denersiniz en doğru zamanda nasip olurBen de kan verdim muhtemelen negatif bakalım hayırlısı.. sen hangi şehirdeydin bu arada doktorun kim?
Sonucum <0,1 çıktı. Yani bir değer bile yazmıyordu. İnşallah toparlanacağım ama çok büyük bir hayal kırıklığıymış bu , o kadar uğraşın hepsi boş.Kac cikti sonucun canim??
Uzulme diyemicem dun bende yasadim aksama kadar agladim bugun rahatladim sende ole yap ama sonra dustugun yerden kalk geri
Amin inşallah , Allah hepimize evlat nasip etsin.Ne denir bilmiyorum uzülme demek yersiz ama insan yeniden kalkiyor toparlaniyor ve ici umut ile doluyor bunu biliyorum. Allah en kısa zamanda sagllikli hahirki evlatlarla kucaginizi doldursun cnm. Tum isteyenlerin insallah
Gerçekten çok zor süreçlerden geçmişsiniz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Negatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif gördüğüm gün kendi sürecimi buraya uzun uzadıya yazmıştım. Kısaca
1. ilacla tedavi covit oldum (nasip olmadi)
2. Ilacla tedavi hiçbir sorun yaşamadım (nasip olmadi)
3. Ilacla tedavi 60 gün arayla tekrar covit oldum (nasip olmadi)
4. Aşılama günü kanamam oldu işlem iptal oldu (nasip olmadı)
5. Memede kitle saptandı 8 Ay bu sürece girdik ameliyat biyopsi vs sonuç temiz ama bebek (nasip olmadi)
6. Tedavisiz gebelik oluştu yaşamadı (nasip olmadi)
2 yildan fazla süredir uğraşıyoruz ve imkansızlıklar peşimizi bırakmadı. Hepimizin bir zamanı var... bırakın negatif görmeyi ben 3 4 kere işlem yaptıramadim o kadar ümitsizdi bebek sahibi olmam. İçinizi çürütmeyin nasibiyle bir gün gelecek diyin. Dualarımız sizinle...
Al benden de o kadar. Negatifi gördük bugün 11. Günüm. Ama hala içimde bir umut. Açıp açıp bu mesajı okuyorum senin gibi.Durmadan açıp açıp bu yazınızı okuyorum. Okadar üzgünümki bende böyle bir mucize yaşarmıyım diye dua ediyorum
Doktor testi tekrar et dediArtis Var sizde ne dedi doktorunuz??
Sizce normal mi kendimi çok strese soktum çok üzüldümUnut var tabi neden olmasın tam 2 katına cıkmadiysa da %60 artış var.
Öncelikle stres yapma biliyorsun stres yasakSizce normal mi kendimi çok strese soktum çok üzüldüm
Allah büyüktür canım ümidini kesme zaten güzel mucizelerle karşılaştırsın inşallahAmin inşallah , Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Öyle düşünme inşallah pozitif çıkar , güzel haberlerini bekliyoruz. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki çok zorlu bir süreç ve büyük bir umutla sonucu bekliyoruz ama negatif çıkınca büyük bir hayal kırıklığı oluyor , üzülmemek elde değil yani
Sonucum <0,1 çıktı. Yani bir değer bile yazmıyordu. İnşallah toparlanacağım ama çok büyük bir hayal kırıklığıymış bu , o kadar uğraşın hepsi boş.
Amin inşallah , Allah hepimize evlat nasip etsin.
Gerçekten çok zor süreçlerden geçmişsiniz. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Al benden de o kadar. Negatifi gördük bugün 11. Günüm. Ama hala içimde bir umut. Açıp açıp bu mesajı okuyorum senin gibi.
Bu arada kızlar tranfer sonraki günden beri adet olakmisim gibi sancım oluyor bel ağrısı zaten geçmiyor normalde kızlarAllah büyüktür canım ümidini kesme zaten güzel mucizelerle karşılaştırsın inşallah
Bu arada kızlar tranfer sonraki günden beri adet olakmisim gibi sancım oluyor bel ağrısı zaten geçmiyor normalde kızlar
Kaç olduğunu bile bilmiyorum ne yazık ki. Eşim almaya gitti sonucu doktor bey kötüydü zaten biliyosunuz minvalinde şeyler söylemiş sağolsun epey destekleyici ve moral verici davranmış.Kac cikti canimm
Kaç olduğunu bile bilmiyorum ne yazık ki. Eşim almaya gitti sonucu doktor bey kötüydü zaten biliyosunuz minvalinde şeyler söylemiş sağolsun epey destekleyici ve moral verici davranmış.
Yumurtam yok baştan başlayacağım her şeye. Başka bir doktorla görüşeceğim zaten hayırlısı olsunCanim eğer dondurulmuşun yoksa ve sıfırdan başlayacaksan doktorunu değisebilirsin. Değişiklik iyi gelir bazen. Bu işte başarı Allahın takdiri ancak doktor motivasyonu çok önemli.
Yumurtam yok baştan başlayacağım her şeye. Başka bir doktorla görüşeceğim zaten hayırlısı olsun