2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bu 3.cuydu daha kacinciya kadar gucum yeter bilmiyorum kizlar cok yorgunum

Benimde transferim 7 kasımdı dün test vermiştim benimde negatif çıkmıştı
Ne desek üzüleceksin canım ama hayırlısı böyleymiş demekki herşey yapılıyor emek veriliyor ama henüz nasip değilmiş demekki çok üzüldüm Allahım tez zaman da hayırlısı ile gönlümüzdeki nasip etsin

Cnm test gününmüydü? Zamanı var inan her seyin her olay gibi o da vaktine esir. Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda.
Anladım Henüz daha vakti var demekki Ne söylenir bilmiyorum Ama zaman herşeyi ilacı en doğru zamanda atacak kalbi sende bebişinin
Allah ragzi olsun kizlar nasipten öte yol yok maglesefki cok cok uzgunum Ben Almanyalardan gelmistim turkiyeye Kac aydir emek veriyoruz.. cok uzuldum 3.cu denememdii

Allah ragzi olsun canim gec olsunda güc olmasin insallah.

Ah canim Yaaaa ne kadar yipratici bi surec dimi.
Çok zor insan artık kendi üzüntüsünü bırakıp eşinin ailesinin üzüntüsünüde yaşıyor 3yıllık evliyim ilk denememizdi belkide yolun başındayız ama yinede insan kolay toparlanamıyor

Çok zor insan artık kendi üzüntüsünü bırakıp eşinin ailesinin üzüntüsünüde yaşıyor 3yıllık evliyim ilk denememizdi belkide yolun başındayız ama yinede insan kolay toparlanamıyor
Demi hepsinin yuku sanki Omuzlarimda Gibi hissediyorum.. cok agir hepsi bi sevinc haber bekliyodu ama nasip tabi Sanada cok gecmis olsun canim Rabbim en kisa zamanda kucagini doldurmayi nasip eylesin insallah. Bende 6 senelik evliyim 3.cu denememdi hepsindede cift embriyo 1bilemi tutunamaz Rabbim diorum seytana uyarak ama cok yiprandim . Yerimi yurdumu birakip Turkiyeye geldim.

Bende evlenip Ukrayna’ya gitmiştim eşim orda çalışıyordu orda tedaviye başlayamadık savaştan dolayı dönünce fırsat bulup başladık ama ilki olmadı kaliteside iyiydi ama rabbimin bildiği var diyip devam edicez elimizden gelen sadece bu

Nasipten öte yol yok kizlar Insallah gucumuzun yettigi yere kadar. Baktik olmuyo oda nasip napalim ne dielim

Nasipten öte yol yok kizlar Insallah gucumuzun yettigi yere kadar. Baktik olmuyo oda nasip napalim ne dielim
Kesinlikle öyle bende dünki iğnelerimden sonra akşam ağlama krizine girdim Canımın Acısından mı Motivasyonumun birden yerle bir olmasından mı bilmiyorum Sanki olmayacak gibi diyorum Eşime hiçbişey hissedemiyorum Ve Dünyanın Sonu Değil Ve sanki transfer olan ben değilmişim gibi saldım kendimi resmen normal yasantıma geri dönmeye itiyor bişeyler beni engel olamıyorum kendime Mesela En çok sevdiğim türk kahvemi yaptım içiyorum ne bileyim eğilip doğruluyorum Günlük rutinime dönmek istiyorum elimde değil O kadar mücadele veriyoruz ki bu uğurda ve daha benim ilk denemem Hep defalarca deneyen arkadaslarımı düşünüyorum Bilmiyorum çok karmaşık duygular içindeyim Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimizin Önce kendi sağlığımızı düşünmek zorundayız Bu kadar yıpranıyoruz Sağlığımızı kaybediyoruz Ruh saglıgımız beden sağlığımız elimizden gidiyor Bu yuzdende hersey Allahtan Olmuyorsa da vardır bir hayrı

Ne guzel duygularini ifade etmisin canim benim ben okadar dagildim karma karisigimki cok umudluydum ama tabi olmayinca olmuyor var bi hayir canim sende uzme canini ne kadar uzulsekte yipratsakta kendimizi bos maglesefki dustugumuz yerden geri kalkmasini bilmemiz lagzimki devam edebilelim. Benim 4.cu olucak sanirim artik ama Kendimi once bi toparlamamam lagzim bi asiri yikildim. RABBIM SABIRLAR VERSIN kizlar cok zor yasadiklarimiz gercektende..

Negatif alan arkadaşlarım Rabbim yardimciniz olsun duygularınızı çok iyi anlıyorum bende kaç defa yikildim geri kalktım vakti zamanı gelmemiş demekki inşallah donmuslariniz vardır daha kolay olur Allah'ım pozitif görmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…