2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Canım çok sevindim transfer ne zaman? Embriyo kalitelerine ne dedi doktor

Ayyy ne güzel maşallah darısı bize olsun lütfen banada dua edemriisn bu akşama kadar netleşecek artık herşey agzım yuregimde çok duygusal olmuşum aglıyorum
Beklemek zor seni çok iyi anlıyoruz canım özellikle de bende pgtli dondurulmuş embriyo transferi olmuş birisi olarak çok iyi anlıyorum seni ama sabır.. elimizden gelen bol dua etmek, sakin kalabilmek ( marifet burada evet ) ve hep iyi düşünmek … Allahım hayırlısı ile hepimizin gönlündekini nasip etsin

Kizlar maglesef ben olumsuz sonucumu aldim 1.20 cikti degerim hersey muhtesemken.. Nasipten öte yol yok maglesef..
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum burası öyle bir ortamki pozitif olunca ortak seviniyorsak negatif olunca da kendimiz o haberi almış kadar üzülüyoruz ben de daha önce iki negatif aldım çok iyi anlıyorum belli bir zaman sonra kendimi toparlayıp tekrar tedaviye başladım. Allahım inşallah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin canım benim inşallah güçlü bir şekilde tekrar yoluna devam edeceksin bizim de bu dünya daki imtihanımız buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…