2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Âmin

Listeye beni de ekleyebilir misiniz?

Kızlar 24 kasım 3.gün embriyo transferi oldum gece rüya gördüm çift çizgi gördüm diye sabah kalkıp erken gebelik test yaptım ilk idrarım ile 8. Günümdü negatifi gördüm moralim çok bozuk

Kızlar 24 kasım 3.gün embriyo transferi oldum gece rüya gördüm çift çizgi gördüm diye sabah kalkıp erken gebelik test yaptım ilk idrarım ile 8. Günümdü negatifi gördüm moralim çok bozuk
Ama moralinizi bozmayın hemen,daha erken belki,belki geç tutunmustur,test gününüz nezaman? Kan verin,bu forumda kac arkadas negatif görüp testlerde,kanda pozitif çıktı

Ben de salı günü transfer oldum. Maalesef orta kaliteydi. 5.gün embriyosu. 3 kez negatif yaşayınca ister istemez umutsuzluk var.
Bende bu salı transfer oldum canım 8 yumurtadan 5 döllenme oldu 3. Gün 3b çift transfer karın ağrısı öldürüyor şu an beni inşallah bu kez hakkımızda hayırlısı olur

sağolun dönüşleriniz için bugün yeni bakabildim. Ağır seyrediyor hastalık doktorum parol verdi sadece çok kullanamadım. Çok şiddetli öksürüğüm var ve kasıkladımda aşırı ağrım başladı. İnş olumsuz şeyler olmaz. 5. Haftada öksürük vs olan var mı bebeğe zarar olur mu bilmiyorum korkmaktan yoruldum

Korkma canım en önemlisi ateş. Ateşin yoksa öksürmekten bir şey olacağını sanmıyorum. Doktorunla iletişimde kal mutlaka. Bak ıhlamur içebilirsin demişti benim doktorum o rahatlatır içini.

Cok geçmiş olsun öksürük için bir kaşık kuru dut bir bardak suyu ile kaynatın suzun,sonra icin 2 3gun hem öksürüğü keser hem bebeğe zarar vermez

Adet sancısı gibi mahvetti beni ya transfer sonrası 3. Gün dün kasik batması bugün adet sancısı proluton iğne vurundum Toto ağrısı bı yandan
inşallah tutunma belirtileridir canım benim de transfer sonrası 1 gece sabaha kadar bel agrısı cekmiştim 1 gece de sabaha kadar kasılma yaşamıştım 1 gece de adet sancısı sonra da hafif batmalar ondan sonra bütün sancılar agrılar geçti

Canım seni Ekim ayından biliyorum ben olmadı sanırım o denemen. Şuan nasılsın ne zaman test günün?

Geçmiş olsun canım bende alerjiden dolayı 22 Kasım da geniz akıntısı sebebiyle öksürük oldu 23 kasımda transferim yapıldı ve çok öksürdüm için çok korkmuştum 8. Gün Test yaptırdım 95.49 çıktı ve çok sevindik şimdi pazartesi kontrol zamanımızı bekliyoruz inşallah senin de tutar ve öksürükten sıkıntı olmaz moralini bozma herşey iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…