2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

inşallah tutunma belirtileridir canım 🥰🥰 benim de transfer sonrası 1 gece sabaha kadar bel agrısı cekmiştim 1 gece de sabaha kadar kasılma yaşamıştım 1 gece de adet sancısı sonra da hafif batmalar ondan sonra bütün sancılar agrılar geçti 🤦‍♀️
Amin inşallah canım haftaya cumartesi test günü bu 2. Benim ilki tek transferdi bunda 2 inşallah kimsenin umudu boşa çıkmaz

Sonucum 50 çıkmış arkadaşlar 2 günde 16 dan 5o olmuş güzel katlamış ama bana düşük geliyor 8.güne göre çok tedirginim 🥹
Bence gayet güzel daha yeni tutunmustur,boşuna demiyorlar 12gununde test yapın,ozaman ancak yükselişe geciyor 😉hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin 🤲🏻👼

Yaaa ❤️❤️çok sevindim gözünüz aydın saglıkla devam etsin inşallah 😍
Çok sevindim canım hayırlı olsun 🙏🥰
Çok cok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayallerimiz yakında gerçek olsun kendimle birlikte herkese de dua ediyorum🤲 Allah hayırlısını versin. Hala inanamıyorum şoktayız eşimle. Simdi ne yapmak gerekiyor peki kalakaldık böyle. Her 2 günde bir test mi yapacağız doktora ne zaman gideceğiz bilen var mı?

Sonucum 50 çıkmış arkadaşlar 2 günde 16 dan 5o olmuş güzel katlamış ama bana düşük geliyor 8.güne göre çok tedirginim 🥹
Önemli olan 2 katına çıkması diye biliyorum bir de 9.gun çok çıkıyormuş demişlerdi hep burda. Seninki 10.gun fırlayacak bir anda😊ki şu an da istenen artış olmuş. Allahım pozitif alan tüm arkadaşlara sağlıkla devamını nasip etsin. Negatif alanlar da hayırlısıyla en kısa zamanda mutlu haberi alsın ınşallah

Kızlar bu başlığa da yazayım 12. Gün bugün şükür pozitifi gördüm ama bugün işe başladım 9 saat oturarak çalışıyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama belimin sol tarafı çok ağrıyor bugün acaba kötü bir şey midir bilemedim yerleşme kanaması da olmadı ben de tedirgin olmalı mıyım bel ağrısından?

Kızlar bu başlığa da yazayım 12. Gün bugün şükür pozitifi gördüm ama bugün işe başladım 9 saat oturarak çalışıyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama belimin sol tarafı çok ağrıyor bugün acaba kötü bir şey midir bilemedim yerleşme kanaması da olmadı ben de tedirgin olmalı mıyım bel ağrısından?
Beta hcg kaç çıktı hayırlı olsun sağlıkla devam eetsin inaşallah ❤️benim 8 .günüm pozitif ilk günden itibaren bel agrım var birde her an adet olacakmış hissi bende çok tedirginim

Canım dediğin gibi oturmaktan olmuştur o korkma. Bende de yerleşme kanaması olmadı çoğu kişide olmazmış zaten.

X