- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Amin inşallah canım haftaya cumartesi test günü bu 2. Benim ilki tek transferdi bunda 2 inşallah kimsenin umudu boşa çıkmazinşallah tutunma belirtileridir canımbenim de transfer sonrası 1 gece sabaha kadar bel agrısı cekmiştim 1 gece de sabaha kadar kasılma yaşamıştım 1 gece de adet sancısı sonra da hafif batmalar ondan sonra bütün sancılar agrılar geçti
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahVerdim canım saat 6da. 2bucuk saat sonra çıkıyormuş 8 buçuğa kadar nasıl dayanacagiz bakalım
İnşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım sen ne zaman verdin seninki de 8 gibi mi çıkacak?Kızlar bugün testimi tekrarlıcam umarım artış olmuştur6.gün 16.2 çıkmıştı bugün 8.günüm
Canım nerde verdin kanı merkezde mi?Verdim canım saat 6da. 2bucuk saat sonra çıkıyormuş 8 buçuğa kadar nasıl dayanacagiz bakalım
Sonucu bekliyorumVerdim canım saat 6da. 2bucuk saat sonra çıkıyormuş 8 buçuğa kadar nasıl dayanacagiz bakalım
Yok canım dışarıda özel bir hastanede verdim. Bu arada kızlar sonucum çıktı. 205 beta hcg pozitif Allaha şükürCanım nerde verdin kanı merkezde mi?
Yarım saate çıkar diye düşünüyorum canm bendeCanım sen ne zaman verdin seninki de 8 gibi mi çıkacak?Çok heyecanlıyım ya dayanamıyorum ben dua edin bana da nolur
YaaaYok canım dışarıda özel bir hastanede verdim. Bu arada kızlar sonucum çıktı. 205 beta hcg pozitif Allaha şükür
Çok sevindim canım hayırlı olsunYok canım dışarıda özel bir hastanede verdim. Bu arada kızlar sonucum çıktı. 205 beta hcg pozitif Allaha şükür
Hadi bekliyoruz bir güzel haber dahaYarım saate çıkar diye düşünüyorum canm bende
Hayırlı olsun canım benimBende bu salı transfer oldum canım 8 yumurtadan 5 döllenme oldu 3. Gün 3b çift transfer karın ağrısı öldürüyor şu an beni inşallah bu kez hakkımızda hayırlısı olur
Bence gayet güzel daha yeni tutunmustur,boşuna demiyorlar 12gununde test yapın,ozaman ancak yükselişe geciyorSonucum 50 çıkmış arkadaşlar 2 günde 16 dan 5o olmuş güzel katlamış ama bana düşük geliyor 8.güne göre çok tedirginim
Ne güzel katlanmış kuzum önemli olan katlanması zaten. Benim de 7.gün 58 çıkmıştı sonucum.Sonucum 50 çıkmış arkadaşlar 2 günde 16 dan 5o olmuş güzel katlamış ama bana düşük geliyor 8.güne göre çok tedirginim
Yaaaçok sevindim gözünüz aydın saglıkla devam etsin inşallah
Çok cok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayallerimiz yakında gerçek olsun kendimle birlikte herkese de dua ediyorumÇok sevindim canım hayırlı olsun
Önemli olan 2 katına çıkması diye biliyorum bir de 9.gun çok çıkıyormuş demişlerdi hep burda. Seninki 10.gun fırlayacak bir andaSonucum 50 çıkmış arkadaşlar 2 günde 16 dan 5o olmuş güzel katlamış ama bana düşük geliyor 8.güne göre çok tedirginim
Beta hcg kaç çıktı hayırlı olsun sağlıkla devam eetsin inaşallahKızlar bu başlığa da yazayım 12. Gün bugün şükür pozitifi gördüm ama bugün işe başladım 9 saat oturarak çalışıyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama belimin sol tarafı çok ağrıyor bugün acaba kötü bir şey midir bilemedim yerleşme kanaması da olmadı ben de tedirgin olmalı mıyım bel ağrısından?
Canım dediğin gibi oturmaktan olmuştur o korkma. Bende de yerleşme kanaması olmadı çoğu kişide olmazmış zaten.Kızlar bu başlığa da yazayım 12. Gün bugün şükür pozitifi gördüm ama bugün işe başladım 9 saat oturarak çalışıyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama belimin sol tarafı çok ağrıyor bugün acaba kötü bir şey midir bilemedim yerleşme kanaması da olmadı ben de tedirgin olmalı mıyım bel ağrısından?