Canm 48 saat sonra tekrarla 2 katına çıkmış olursa birdha tekrarlamaya gerek yok diye biliyorum 15 gün gibi bi süre sonraya kese için çağırıyorlar benim ilk gebeliğimde böyle olmuştuÇok cok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayallerimiz yakında gerçek olsun kendimle birlikte herkese de dua ediyorumAllah hayırlısını versin. Hala inanamıyorum şoktayız eşimle. Simdi ne yapmak gerekiyor peki kalakaldık böyle. Her 2 günde bir test mi yapacağız doktora ne zaman gideceğiz bilen var mı?
Bu test sonucunu doktoruna söyle canım o yönlendirecektir seni. Ama hepimiz iki gün sonra yeniden test verdik artışa bakmak için.Çok cok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayallerimiz yakında gerçek olsun kendimle birlikte herkese de dua ediyorumAllah hayırlısını versin. Hala inanamıyorum şoktayız eşimle. Simdi ne yapmak gerekiyor peki kalakaldık böyle. Her 2 günde bir test mi yapacağız doktora ne zaman gideceğiz bilen var mı?
İnşallah katlayarak devam ederiz canm nasıl ilerledi hcg katlayarak mı gitti bianda çok yükselende olabiliyormuşNe güzel katlanmış kuzum önemli olan katlanması zaten. Benim de 7.gün 58 çıkmıştı sonucum.
Canım her saat başı kalkıp bi 5 dakika yürürsen kan akışı güzel olur. Hep oturmak bele de kan akışına da iyi gelmemiştir benim naçizane tavsiyem oKızlar bu başlığa da yazayım 12. Gün bugün şükür pozitifi gördüm ama bugün işe başladım 9 saat oturarak çalışıyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama belimin sol tarafı çok ağrıyor bugün acaba kötü bir şey midir bilemedim yerleşme kanaması da olmadı ben de tedirgin olmalı mıyım bel ağrısından?
Söyledim canım doktor da çok sevindi.Bu test sonucunu doktoruna söyle canım o yönlendirecektir seni. Ama hepimiz iki gün sonra yeniden test verdik artışa bakmak için.
Aynen canım ben de onları içiyorum. Artış için iki gün sonra test ver demedi mi?Söyledim canım doktor da çok sevindi.İlaçları aynen kullanmaya devam dedi ama şu zaman gelin filan demedi belki sonra soyler onları . Siz de ilaclara aynen devam ediyorsunuz değil mi? Estrofem progestoron ve coraspin var benim
9. Gün 172 ye çıkmıştı canım başka teste gerek yok 10 gün sonra kese muayenesine gel dedi ama tabi içimiz hep tedirginİnşallah katlayarak devam ederiz canm nasıl ilerledi hcg katlayarak mı gitti bianda çok yükselende olabiliyormuş
Canım 8. Gün 64 10. Gün 146 çıktı yarın 12. Gün içim rahat etsin diye tekrar test vereceğimBeta hcg kaç çıktı hayırlı olsun sağlıkla devam eetsin inaşallahbenim 8 .günüm pozitif ilk günden itibaren bel agrım var birde her an adet olacakmış hissi bende çok tedirginim
Tedirgin oldum canım ya inşallah bi duygusallık geldi içimeCanım dediğin gibi oturmaktan olmuştur o korkma. Bende de yerleşme kanaması olmadı çoğu kişide olmazmış zaten.
İnşallah güzel haberler alırızBende 28 Kasım Pazartesi transfer oldum. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Artı prolutex, prograf, lutinus ve vitaminler ve 2haftada1 serumum var...evet banada ayni devam 16haftaya kadarSöyledim canım doktor da çok sevindi.İlaçları aynen kullanmaya devam dedi ama şu zaman gelin filan demedi belki sonra soyler onları . Siz de ilaclara aynen devam ediyorsunuz değil mi? Estrofem progestoron ve coraspin var benim
Aynısı bende kullanıyorum ve 2haftada bir serumun var mi?Pozitif sonucu alan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İlaçlar doktordan doktora farklılık gösteriyor sanırım. Lutinus, prolutex, estrofem, coraspin, oksapar, gevitamax benim kullandıklarım
Serum yok bende canım. Sen nerde tedavi görüyorsun? Ben acıbadem maslak transfer olduğum gün herkese hemen hemen neredeyse aynı reçete verildi. Odaya almadılar perdeli bölmeler vardı koğuş gibi ordan sırayla aldılarAynısı bende kullanıyorum ve 2haftada bir serumun var mi?
Canım neden verdiler serumu kafama takıldı bana bahsetmedi bile doktorumAynısı bende kullanıyorum ve 2haftada bir serumun var mi?
Benimde aynı. Arada bel ve kasık ağrısı. Nedense tutmamış gibi geliyor.İnşallah güzel haberler alırızöyle arada adet sancısı gbi olup geçiyo benm başka bi şeyim yok şimdilik, sizin nasıl gidiyo?
Öyle düşünmeyelim ya inşallah tutmuştur, sizin kaçıncı gündü kaç embriyoyduBenimde aynı. Arada bel ve kasık ağrısı. Nedense tutmamış gibi geliyor.
Bende maslak acıbadem de oldum dediğin gibi aynı ilaçları kullanıyorum herkese aynı veriyorlar neye göre anlamıyorumSerum yok bende canım. Sen nerde tedavi görüyorsun? Ben acıbadem maslak transfer olduğum gün herkese hemen hemen neredeyse aynı reçete verildi. Odaya almadılar perdeli bölmeler vardı koğuş gibi ordan sırayla aldılar
Tek embriyomuydu canım rabbim tez zamanda nasip olsun inşallah umudunu kaybetme Allah büyüktürHayırlı olsun canım beniminşallah bebeklerin seninle olur. Benim negatif oldu