İnşallah canım umut oldun içimeBu arada benim de ikinci transferimde oldu ve seninle aynı duyguları yaşamışız her ikisinde de , pozitif olsun inş
Çok çok iyikaçıncı gün embriyosuydu canım senin ? Benim testim ilki 170 çıktı bugün verdim 2 gün sonra 380 civarı. Güzel dedi doktor ama embriyo gününe göre değişiyor sanırım
Canım geçmiş olsun inşaallah hemen iyilesirsinArkadaşlar ben sonuç öğrendiğim gece çok hastalandım. Bugün 2. Testi vermeye gittim ayakta duramıyordum eklem ve kas ağrılardan. Covid olabilirsin dediler test de yaptırıcam ama ilaç de kullanamıyorum… ateş hep 37.9 larda.. dualarınıza beni de eklersiniz seviniriminanılmaz endişeliyim belim kopacak gibi ağrıyor tüm kemiklerim. Mutluluğumuz ilk günden hastalıkla gölgelendi. Pozitif düşünmeye devam ediyorum.. bu da gelip geçsin… sağlıkçı arkadaşlar var mı ? Öksürük de başladı özel tarif vs boğaz için varsa alırım
Erken degilmi benimde 7 günüm bugün yapmaya korkuyorumKızlar sizce koyulaşıyor mu silikleşiyor mu transferin 5. günü ve 6. günü testlerimEki Görüntüle 3167914
Canım en garantili kan testi verKızlar sizce koyulaşıyor mu silikleşiyor mu transferin 5. günü ve 6. günü testlerimEki Görüntüle 3167914
Bence koyulaşıyor hafifKızlar sizce koyulaşıyor mu silikleşiyor mu transferin 5. günü ve 6. günü testlerimEki Görüntüle 3167914
Ben negatifi göze alarak yaptım erken görünmez diye ama dayanamadimErken degilmi benimde 7 günüm bugün yapmaya korkuyorum
Çarşamba ya da perşembe vermeyi düşünüyorum garanti olsun diyeCanım en garantili kan testi ver
Evdeki testler yanlış sonuçta verebiliyormusBen negatifi göze alarak yaptım erken görünmez diye ama dayanamadim
Eşim de öyle söyledi ama bana aynı gibi geliyor çok heyecanlıyım inşallah bu sefer tutunmuştur bebeğimBence koyulaşıyor hafif
Bende Perşembe günü vercem kanÇarşamba ya da perşembe vermeyi düşünüyorum garanti olsun diye
Yarın sabah tekrar yapacağım 3 testte yanlış sonucu vermez herhalde bilmiyorum kiEvdeki testler yanlış sonuçta verebiliyormus
İnşallah pozitif sonuç alırsın ve güzel bir hamilelik geçirirsinBende Perşembe günü vercem kan
Sonucunuz ne olduBen negatifi göze alarak yaptım erken görünmez diye ama dayanamadim
Fotoğraflar işte sonucumSonucunuz ne oldu
Evett daha koyu.Testin markası nedir ? ben de test arayışındayımKızlar sizce koyulaşıyor mu silikleşiyor mu transferin 5. günü ve 6. günü testlerimEki Görüntüle 3167914
Freely canım ucuz bir testEvett daha koyu.Testin markası nedir ? ben de test arayışındayım
Benimkide ilk denemem olmadı ben yurtdışında yaşıyorum yazın Türkiyede Ankara'da denedim ama olmadı biraz rahim dinlendirip birde burda denedim bukez çok farklı Türkiyedekiyle alakası yok orda hiç biryerim ağrımıyordu sadece şişlik vardı bukez kasıklarım. Belim ağrıyo kramplar oluyo Allahım bilir hayırlısını versin ama çok değişik hissediyorum kendimi Allahım inşallah bukez yüzümüze bakarBenim de ikinci denemem canım ilkinde içsel olarak hissettim tutmadığını çok olumsuz hissediyordum bir de psikolojik olarak neyin içindeyim ben modu vardı kabullenemiyordum vs ama bir yandan da denemek istiyordum. Hayatımda ilk kez içimde milyonlarca benin farklı tartışmalarını duyuyordum sanki içsel çatışmanın çok yoğun halini yaşadım. Ki negatif oldu kaydı gitti elimden Ağustosuminşallah kardeşi gelecek
Benim fitil attığım için fitilden 15-20 dakika sonra oluyo fazlağı çıkıyormuş fitilinKızlar sizin akıntınız oluyor mu transferin 6. günündeyim bugün hep beyaz akıntım oldu