2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Çok çok iyi 🧿 kaçıncı gün embriyosuydu canım senin ? Benim testim ilki 170 çıktı bugün verdim 2 gün sonra 380 civarı. Güzel dedi doktor ama embriyo gününe göre değişiyor sanırım

Arkadaşlar ben sonuç öğrendiğim gece çok hastalandım. Bugün 2. Testi vermeye gittim ayakta duramıyordum eklem ve kas ağrılardan. Covid olabilirsin dediler test de yaptırıcam ama ilaç de kullanamıyorum… ateş hep 37.9 larda.. dualarınıza beni de eklersiniz sevinirim 😔 inanılmaz endişeliyim belim kopacak gibi ağrıyor tüm kemiklerim. Mutluluğumuz ilk günden hastalıkla gölgelendi. Pozitif düşünmeye devam ediyorum.. bu da gelip geçsin… sağlıkçı arkadaşlar var mı ? Öksürük de başladı özel tarif vs boğaz için varsa alırım
Canım geçmiş olsun inşaallah hemen iyilesirsin 🤲 benim beşinci günü çift embriyo idi canım doktor güzel cuma günü ultrason için çağırdı

Kızlar sizce koyulaşıyor mu silikleşiyor mu transferin 5. günü ve 6. günü testlerim
PXL_20221128_160217924.jpg

Kızlar sizin akıntınız oluyor mu transferin 6. günündeyim bugün hep beyaz akıntım oldu

Benim de ikinci denemem canım ilkinde içsel olarak hissettim tutmadığını çok olumsuz hissediyordum bir de psikolojik olarak neyin içindeyim ben modu vardı kabullenemiyordum vs ama bir yandan da denemek istiyordum. Hayatımda ilk kez içimde milyonlarca benin farklı tartışmalarını duyuyordum sanki içsel çatışmanın çok yoğun halini yaşadım. Ki negatif oldu kaydı gitti elimden Ağustosum❤️ inşallah kardeşi gelecek
Benimkide ilk denemem olmadı ben yurtdışında yaşıyorum yazın Türkiyede Ankara'da denedim ama olmadı biraz rahim dinlendirip birde burda denedim bukez çok farklı Türkiyedekiyle alakası yok orda hiç biryerim ağrımıyordu sadece şişlik vardı bukez kasıklarım. Belim ağrıyo kramplar oluyo Allahım bilir hayırlısını versin ama çok değişik hissediyorum kendimi Allahım inşallah bukez yüzümüze bakar 🤲🤲🤲🤲

X