Ayyyy hayırlı olsun Allahım bizlere nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım hamilesinKızlar ben iki tane erken gebelik testi yaptım negatifti bugün 7. Günüm hadi dedim betahcg baktırayım da doktora söyliyeyim boşuna ilaç içmeyeyim dedim ama sonuç 58,4 çıktı. Ne şimdi bu
Evet hafif bir hassasiyet var dokunduğum zaman acıyor dokunmazsam bir şey yokHayırlı olsun güzel değerler görürsünüz inşalalh:) bu arada gögüs hassasiyetiniz var mı acaba
ayy ne güzel olmuş, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar ben iki tane erken gebelik testi yaptım negatifti bugün 7. Günüm hadi dedim betahcg baktırayım da doktora söyliyeyim boşuna ilaç içmeyeyim dedim ama sonuç 58,4 çıktı. Ne şimdi bu
İnşallah canım ya sevindim böyle deyince birden. Tam seninde 11. gün testin pozitifmiş. İnşallah bir kaç gün sonra kan testi vereceğim bakalım. Değerimi buraya yazarım.29 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum 3 Kasım'da transfer oldum 9 Kasım'da erken gebelikte pozitif'i gördüm en de iğne etkisi değildi İnşallah sende de öyledir
İnşallah canım ya inşallah. Bakalım kan testiyle kesinleştireceğim muhtemelen çarşamba günü akşam kan testi yaptırırım. Hem 8. günü oluyorbence artık etkisi kalmamıştır ovitrellenin. Dün de resim atmıştın değil mi? Bugün daha koyulaşmış sanki
Amin canım inşallah doğrudur bakalım ben de merak ediyorum.Ayyyy hayırlı olsun Allahım bizlere nasip etsin inşallah
ben de sabırsızlanmaya başladım. Kan gününe kadar test yapmayacağım diyordum ama şeytan dürtmeye başladı. Yarın hafta olacak benim deİnşallah canım ya inşallah. Bakalım kan testiyle kesinleştireceğim muhtemelen çarşamba günü akşam kan testi yaptırırım. Hem 8. günü oluyor
Benim pozitif mi emin değilim ama bende öyle bir şey olmadı ama o dediğin ilacı kullanmıyorum bir de sanırım okuduğum kadarıyla herkesin belirtisi farklı oluyor belki de senin belirtin budurSonucu pozitif çıkanlarda ağız kuruluğu yaşayan var mıydı acaba? Dünden beri ağzımda yoğun kuruluk var. Gerçi Progestan dex kaynaklı da olabilir.
Aslında belirti aramak istemiyorum, zaten kayda değer bir belirtim de yok. Test yapsam da çıkar mı bilmiyorum. Beklemek zorBenim pozitif mi emin değilim ama bende öyle bir şey olmadı ama o dediğin ilacı kullanmıyorum bir de sanırım okuduğum kadarıyla herkesin belirtisi farklı oluyor belki de senin belirtin budur
Ben asla dayanamıyorum sonuç ne olursa olsun hemen öğrenmek istiyorum çok sabırsız bir insanım valla bu huyumu sevmiyorum ama bence 8. günü yap. Anladığım kadarıyla hassas bir yapın var gibi hissettim. bazen hamile olduğu halde negatif gören çok oluyor ve fazla etkileniyorlar. Ben negatif de görsem diğer ay devam edeceğim zaten mantığında olduğum için biraz rahat davranıyorumben de sabırsızlanmaya başladım. Kan gününe kadar test yapmayacağım diyordum ama şeytan dürtmeye başladı. Yarın hafta olacak benim de
Evet, beklemek çok zor. Allahım inşallah bu ay sana müjde göndersin. Sağlıkla da kucağına al.Aslında belirti aramak istemiyorum, zaten kayda değer bir belirtim de yok. Test yapsam da çıkar mı bilmiyorum. Beklemek zor
Benimde yarın 1 hafta oluyor dün test aldırdım eşime oda saklamış işe giderken gününe kadar yapmak yok diyoBen asla dayanamıyorum sonuç ne olursa olsun hemen öğrenmek istiyorum çok sabırsız bir insanım valla bu huyumu sevmiyorum ama bence 8. günü yap. Anladığım kadarıyla hassas bir yapın var gibi hissettim. bazen hamile olduğu halde negatif gören çok oluyor ve fazla etkileniyorlar. Ben negatif de görsem diğer ay devam edeceğim zaten mantığında olduğum için biraz rahat davranıyorum
Bu kez üzülmeyeceğim gerçekten. Olmazsa yaza iyi bir merkeze gitmeyi planlıyorum. Transferde de sonrasında da çok rahattım. Hiç kendimi dinlemedim.Ben asla dayanamıyorum sonuç ne olursa olsun hemen öğrenmek istiyorum çok sabırsız bir insanım valla bu huyumu sevmiyorum ama bence 8. günü yap. Anladığım kadarıyla hassas bir yapın var gibi hissettim. bazen hamile olduğu halde negatif gören çok oluyor ve fazla etkileniyorlar. Ben negatif de görsem diğer ay devam edeceğim zaten mantığında olduğum için biraz rahat davranıyorum
Aynı gün transfer olmuşuz o zamanBenimde yarın 1 hafta oluyor dün test aldırdım eşime oda saklamış işe giderken gününe kadar yapmak yok diyo
İnşallah gerek kalmadan güzel haberi alırsın.Bu kez üzülmeyeceğim gerçekten. Olmazsa yaza iyi bir merkeze gitmeyi planlıyorum. Transferde de sonrasında da çok rahattım. Hiç kendimi dinlemedim.
Bulunduğum şehirdeki üniversite hastanesinde. 37 yaşındayım canım.İnşallah gerek kalmadan güzel haberi alırsın.Şu an hangi merkezde tedavi görüyorsun ve yaşın kaçtı
Anladım çok içten istedim anne olmanı Allah'ım sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Bu gruptaki herkes inşallah annelik hayallerine kavuşur.Bulunduğum şehirdeki üniversite hastanesinde. 37 yaşındayım canım.
Allah razı olsun canım benim. Rabbim hepimize hayırlı şekilde anne olmayı nasip eylesin inşallahAnladım çok içten istedim anne olmanı Allah'ım sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Bu gruptaki herkes inşallah annelik hayallerine kavuşur.
AmiinnnAllah razı olsun canım benim. Rabbim hepimize hayırlı şekilde anne olmayı nasip eylesin inşallah