2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

29 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum 3 Kasım'da transfer oldum 9 Kasım'da erken gebelikte pozitif'i gördüm en de iğne etkisi değildi İnşallah sende de öyledir
İnşallah canım ya sevindim böyle deyince birden. Tam seninde 11. gün testin pozitifmiş. İnşallah bir kaç gün sonra kan testi vereceğim bakalım. Değerimi buraya yazarım. Senin de hafif alt karın ağrın oldu mu peki 3. günden beri ara ara alt karın ağrım oluyor. Bir artıyor bir azalıyor

Sonucu pozitif çıkanlarda ağız kuruluğu yaşayan var mıydı acaba? Dünden beri ağzımda yoğun kuruluk var. Gerçi Progestan dex kaynaklı da olabilir.
Benim pozitif mi emin değilim ama bende öyle bir şey olmadı ama o dediğin ilacı kullanmıyorum bir de sanırım okuduğum kadarıyla herkesin belirtisi farklı oluyor belki de senin belirtin budur

Benim pozitif mi emin değilim ama bende öyle bir şey olmadı ama o dediğin ilacı kullanmıyorum bir de sanırım okuduğum kadarıyla herkesin belirtisi farklı oluyor belki de senin belirtin budur
Aslında belirti aramak istemiyorum, zaten kayda değer bir belirtim de yok. Test yapsam da çıkar mı bilmiyorum. Beklemek zor

ben de sabırsızlanmaya başladım. Kan gününe kadar test yapmayacağım diyordum ama şeytan dürtmeye başladı. Yarın hafta olacak benim de
Ben asla dayanamıyorum sonuç ne olursa olsun hemen öğrenmek istiyorum çok sabırsız bir insanım valla bu huyumu sevmiyorum ama bence 8. günü yap. Anladığım kadarıyla hassas bir yapın var gibi hissettim. bazen hamile olduğu halde negatif gören çok oluyor ve fazla etkileniyorlar. Ben negatif de görsem diğer ay devam edeceğim zaten mantığında olduğum için biraz rahat davranıyorum

Benimde yarın 1 hafta oluyor dün test aldırdım eşime oda saklamış işe giderken gününe kadar yapmak yok diyo

Bu kez üzülmeyeceğim gerçekten. Olmazsa yaza iyi bir merkeze gitmeyi planlıyorum. Transferde de sonrasında da çok rahattım. Hiç kendimi dinlemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…