2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Ben de bahçecideyim. Eğer ki yumurta sayınız fazlaysa topladıkları ay yapmıyorlar. Rahim dinlendirme yapıyorlar. Ben taze transfer için uygundum ama yumurtalar büyüdükçe sayıları daha çok belli oldu ve 17 yumurta toplandı. O yüzden o ay transfer olmadı ki iyi ki olmadı o kadar ağrım vardı ki... Bu arada toplamadan sonraki süreç çok heyecanlı 1, 3 ve 5. gün arıyorlar. Embriyoların kalitesini ve ne kadarının devam ettiğini söylüyorlar. Her gün merak ediyorsun. Bahçeci genelde 5. gün embriyosunu tercih ediyor o yüzden genelde 5. günü bekliyorlar. Bazı klinikler 3.gun donduruyor

Günaydın arkadaşlar, kalp atışı duyan veya kese görenlerimiz var mı :)
12 kasımda transfer olmuşum 5. gün embriyosu acaba bugün gözükür mü diye düşünüyorum da

Günaydın arkadaşlar, kalp atışı duyan veya kese görenlerimiz var mı :)
12 kasımda transfer olmuşum 5. gün embriyosu acaba bugün gözükür mü diye düşünüyorum da
Merhaba ben keseyi gördüm cuma günü 4 kasim transferim. Ama şu an sedece kese görünür sizin de tahminim erken cunkü daha

Sonucu pozitif çıkanlarda ağız kuruluğu yaşayan var mıydı acaba? Dünden beri ağzımda yoğun kuruluk var. Gerçi Progestan dex kaynaklı da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…