Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferin 6. günü
Ben de bahçecideyim. Eğer ki yumurta sayınız fazlaysa topladıkları ay yapmıyorlar. Rahim dinlendirme yapıyorlar. Ben taze transfer için uygundum ama yumurtalar büyüdükçe sayıları daha çok belli oldu ve 17 yumurta toplandı. O yüzden o ay transfer olmadı ki iyi ki olmadı o kadar ağrım vardı ki... Bu arada toplamadan sonraki süreç çok heyecanlı 1, 3 ve 5. gün arıyorlar. Embriyoların kalitesini ve ne kadarının devam ettiğini söylüyorlar. Her gün merak ediyorsun. Bahçeci genelde 5. gün embriyosunu tercih ediyor o yüzden genelde 5. günü bekliyorlar. Bazı klinikler 3.gun donduruyormerhaba arkadaşlar bende bahçecide 13 kasım tüp bebeğe başladım yarın inaşşalah yumurta toplama olucak dualarınız eksik etmeyin sorum olacaktı yarın yumurta toplama olucak nezaman transfer olur bilginiz varmı yada toplamadan sonra embriyo kaçgğnde oluşuyor
Öncesinde çatlatma iğnesi falan yoksa hayırlı olsunTransferin 6. günü
maşallaah canım, dondurulmus trasnfer mı oldun ?Transferin 6. günü
Hemen toplayıp o gün döllendiriyorlar ertesi gün bebek oluşumu hakkında bilgi veriyorlar 3 ya da 5. Güne gidenlerin bilgisini veriyorlar daha sonraçok teşekkür ederim inallah allah hayırlı haberler almayı nasip eder peki döllenme kaç gün sürüyor
Evet dondurulmuş ama 11 gün önce ovitrelle iğne vuruldum onun etkisi kalmış mıdır bilmiyorum yarın tekrar yapacağımmaşallaah canım, dondurulmus trasnfer mı oldun ?
11 gün önce vuruldum etkisi kalmış mıdırÖncesinde çatlatma iğnesi falan yoksa hayırlı olsun
sanmam canım, 11 gun olmus ..Evet dondurulmuş ama 11 gün önce ovitrelle iğne vuruldum onun etkisi kalmış mıdır bilmiyorum yarın tekrar yapacağım
Çok teşekkür ederim, inşallah çok heyecanlıyımsanmam canım, 11 gun olmus ..
ınsallah saglıkla gelsın yavrun
Hayırlı olsun güzel değerler görürsünüz inşalalh:) bu arada gögüs hassasiyetiniz var mı acabaÇok teşekkür ederim, inşallah çok heyecanlıyım
Ben de şuan 3 tane çikolata kisti var ama doktorlar çikolata kistinin hamile kalmaya engel olmadığını söylüyor sadece boyutları büyükse yumurtalık rezervini etkilermiş o kadarCanim sana özel mesaj atayım buradaki konuyu dağıtmayalım
bence artık etkisi kalmamıştır ovitrellenin. Dün de resim atmıştın değil mi? Bugün daha koyulaşmış sankiEvet dondurulmuş ama 11 gün önce ovitrelle iğne vuruldum onun etkisi kalmış mıdır bilmiyorum yarın tekrar yapacağım
Merhaba ben keseyi gördüm cuma günü 4 kasim transferim. Ama şu an sedece kese görünür sizin de tahminim erken cunkü dahaGünaydın arkadaşlar, kalp atışı duyan veya kese görenlerimiz var mı :)
12 kasımda transfer olmuşum 5. gün embriyosu acaba bugün gözükür mü diye düşünüyorum da
29 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum 3 Kasım'da transfer oldum 9 Kasım'da erken gebelikte pozitif'i gördüm en de iğne etkisi değildi İnşallah sende de öyledir11 gün önce vuruldum etkisi kalmış mıdır
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahKızlar sonucum negatif