Teşekkür ederim canım bu ikinci transferimdi test yapıp tek çizgiyi görmeye cesaretim yok tekrar başa sarıyorum sonra. Neyse bekliyim geçen sefer 2. Günde gelmiştiTekrar bir test mi yapsan acaba çünkü 10 gün erken degil mi bazen beta bir anda çıkabiliyor ya ondan dolayi dedim kuzu , Rabbim kucağını doldursun insallah , genellikle bir hafta icerisinde olunuyor galiba
Şimdi tekrardan hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah bende hamile olurumBen varım canim.
Ayni şeyleri olmuştu Bende de hatta ishal oldum sonrasında. Mide ve karın ağrısı, guruldamasi peşine ishal. Aynı bu sıralamayi regl olmadan öncede yaşardım. Şimdi 6+4 hamileyim canım. İlaçları bırakmadan adet olmazsın merak etme. Testimi kan testimi 7. Gün vermiştim.
Beraber güzel sonuçlar alalım inşallah ozamanMerhaba bende 24 kasımda dondurulmuş 5.gün transferi oldum
İnşallahBizler de beklemedeyiz, benim 22 Kasımda transferim oldu. İnşallah pozitif sonuç alırız
Şimdi tekrardan hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah bende hamile olurum
Ben Salı günü ilaçları bıraktım ctesi adet oldumMerhaba kızlar 14 kasımda 5.gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Sonucum 24 kasım da negatif çıktı. Doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Transferden sonra hiç ağrım olmadı. Henüz regli olmadım regli tarihimin üzerinden 6 gün geçti. Sizler ilacı bıraktıktan kaç gün sonra regli oldunuz.
Endometriyosiz problemim yoktu inşallah ta olmaz hsg çekildim kürtaj sonrası doktorum güyya problem yok diyordu ama tüp bebek doktorum hsgyi görür görmez rahmin içinde bozukluk var gibi duruyor dedi şok oldum ultrasondan baktı problem yok dedi ama negatif olursa histeroskopi yaparım dedi. Hem şu an hamilesiniz faydası mutlaka olmuştur ilk hamileliğim histeroskopi sonrasında olmuştu polip vardı ve büyüktü aldırmam lazımdı şimdi tekrar mı histeroskopi diyorum bilmiyorum artık gücüm kalmıyorBundan önce 2 düşüğüm var canım. Düşükten sonra iyi bir doktora muayene olmalısın. Benim şuan yine düşük riskim var. Transfer öncesi histeroskopi operasyonu geçirdim ancak yine faydası olmadı demek ki diyorum. Herşey nasip endometriyozis sorunun olup olmamasına baktir kesinlikle.
Endometriyosiz problemim yoktu inşallah ta olmaz hsg çekildim kürtaj sonrası doktorum güyya problem yok diyordu ama tüp bebek doktorum hsgyi görür görmez rahmin içinde bozukluk var gibi duruyor dedi şok oldum ultrasondan baktı problem yok dedi ama negatif olursa histeroskopi yaparım dedi. Hem şu an hamilesiniz faydası mutlaka olmuştur ilk hamileliğim histeroskopi sonrasında olmuştu polip vardı ve büyüktü aldırmam lazımdı şimdi tekrar mı histeroskopi diyorum bilmiyorum artık gücüm kalmıyor
Evet çizik atma işlemi sanırım onuda yaptırmıştım cok şükür tutunmuştu ondan sonra doğal nedenlerden dolayı kaybettimHisteroskopi sırasında scratch işlemi yapiyorlar tutunmaya faydası olduğu söyleniyor. Siz olumsuz düşünmeyin inşallah gebeliğiniz oluşur ve kucağınıza almak nasip olur. Alacak nefesleri varsa doğacaklar öyle düşünelim.
Doğal nedenler derken canim?Evet çizik atma işlemi sanırım onuda yaptırmıştım cok şükür tutunmuştu ondan sonra doğal nedenlerden dolayı kaybettim
Kanama alanım vardı ama kanamam yoktu bilmeyen saçma sapan bi doktora gittim bana her şeyi bıraktırdı bebek sağlıklıysa zaten düşmez dedi progestan kan sulandırcı her şeyi ve bebeğimin kalbi durdu kanama alanımın büyümesine göze alarak yaptı bunları genetiğe gönderdiğimizde bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendik üstelik 4 genimde heterozigotuk yani pıhtılaşma çıktı ondan dolayı böyle oldu işteDoğal nedenler derken canim?
Kanama alanım vardı ama kanamam yoktu bilmeyen saçma sapan bi doktora gittim bana her şeyi bıraktırdı bebek sağlıklıysa zaten düşmez dedi progestan kan sulandırcı her şeyi ve bebeğimin kalbi durdu kanama alanımın büyümesine göze alarak yaptı bunları genetiğe gönderdiğimizde bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendik üstelik 4 genimde heterozigotuk yani pıhtılaşma çıktı ondan dolayı böyle oldu işte
Evet resmen tınlamadı beni terbiyesiz bi doktor öyle bir ahımı aldı ki insanların emeklerini çabalarını hiçe sayan biri doktor olmamalı Rabbim e havale ettim ne diyeyimŞuan bende kanama alanı sorunu yaşıyorum işte. Kanama dışarı çıktığı sürece sorun yok dedi doktorum. Keseden uzak icerde birikmesi keseyi tehlikeye sokar dedi ama bende kan sulandiricilari bıraktım bu yüzden kalbinin durmasından korkuyorum. Doktoruma çok güveniyorum. Mesela bana sürekli yatma dedi, kanaman fazla kan sulandirici kullanamayiz surekli yatarsan dolaşım sorunu olur o yüzden evde sürekli yavaş yavaş yürüyorum. Kanama alanı olup doğum yapan çok kişi var aslında neden progestanlari kesmiş doktorun ona şaşırdım ve üzüldüm senin için inşallah tekrar hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canim.
Endometriyozis çikolata kisti değil mi İstanbul sonomedde hsg çekildim ardından histeroskopi oldum öyle bir şey olsa çıkardı değil mi görünürdü 10 tane doktora gitmişimdir tüp bebek doktorum cok şüpheci kürtajımın iyi yapılmadığını düşünüyorBundan önce 2 düşüğüm var canım. Düşükten sonra iyi bir doktora muayene olmalısın. Benim şuan yine düşük riskim var. Transfer öncesi histeroskopi operasyonu geçirdim ancak yine faydası olmadı demek ki diyorum. Herşey nasip endometriyozis sorunun olup olmamasına baktir kesinlikle.
Endometriyozis çikolata kisti değil mi İstanbul sonomedde hsg çekildim ardından histeroskopi oldum öyle bir şey olsa çıkardı değil mi görünürdü 10 tane doktora gitmişimdir tüp bebek doktorum cok şüpheci kürtajımın iyi yapılmadığını düşünüyor
Hayırlı olsun tedavin canım. Toplamadan bir gün sonra arayıp yumurtalar hakkında bilgi veriyorlar inşallah güzel bir şekilde toplanır güzel bir şekilde döllenirmerhaba arkadaşlar bende bahçecide 13 kasım tüp bebeğe başladım yarın inaşşalah yumurta toplama olucak dualarınız eksik etmeyinsorum olacaktı yarın yumurta toplama olucak nezaman transfer olur bilginiz varmı yada toplamadan sonra embriyo kaçgğnde oluşuyor
çok teşekkür ederim inallah allah hayırlı haberler almayı nasip ederHayırlı olsun tedavin canım. Toplamadan bir gün sonra arayıp yumurtalar hakkında bilgi veriyorlar inşallah güzel bir şekilde toplanır güzel bir şekilde döllenir
Kendimden bilgi vereyim ben topladığım günün ertesi gününden konuştuğumda döllendi demişlerdi ertesi günde ne kaldığını hangileri yaşadığını ve ertesi günde kalitesini söylüyorlardı.çok teşekkür ederim inallah allah hayırlı haberler almayı nasip ederpeki döllenme kaç gün sürüyor