2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yaaa allahım yüzümüze gülsün inşallah umarım dediğiniz gibidir
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Hepimiz bu yolda yoruluyoruz, yeri geliyor umut, yeri geliyor üzüntü, yeri geliyor heyecan her duyguyu yaşatıyor bu süreç. Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah. Çok şükür ki kabullenmiyoruz, çare arıyoruz, kapılar çalıyoruz. Derdi veren Allah dermanı da verir. Allah o dermanı bulmamızı nasip etsin. Bu yolda yürüyen, yorulan göz yaşı döken her kadının hayırlı, sağlıklı bir evladı olur inşallah

Âmin

Amin inşallah kuzum benimde perşembe günüm kan vericem 19unda oldu transferim , inşallah pozitif bir sonuç görmek nasip olur belirtilerin neydi kuzu bu süreçte

İnşaallah canım canım ben ara ara kasık ağrısı ve regli olacak şeklinde karnım ağrıyordu hala ağrım var (ara da sıra da geliyor ) sonra geçiyordu çokta bir belirtim yoktu açıkçası göğüslerimde bile belirti yoktu ( hala çokta yok ) bende çok belirti aradim çok üzüldüm ama siz öyle yapmayın belirti aramayın üzmeyin kendinizi ve yipratmayin

Canım bende de hiç öyle belirti yok sadece sanki reglim sökülecekmiş gibi birseyler oluyor arada gurul gurul o kadar başka hiç belirtim olmuyor sadece çok su ictigimden tuvalete cok çıkıyorum , karnim değil de midem de ağrı oluyor sen simdi kaçıncı gününde verdin kuzum test , çok soru sordum ama kusura bakma kuzum

16 kasim da dondurulmuş cift embriyoydu canim benim 8.gunu test yaptım orada çıktı 9.gunu kan da ogrendim canim.hic belirti de olmayabilir ki forum da belirtisi olmayıp da pozitifi goren çok kişi var o yüzden sadece dua et bol bol

Merhaba kızlar 14 kasımda 5.gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Sonucum 24 kasım da negatif çıktı. Doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Transferden sonra hiç ağrım olmadı. Henüz regli olmadım regli tarihimin üzerinden 6 gün geçti. Sizler ilacı bıraktıktan kaç gün sonra regli oldunuz.

Tekrar bir test mi yapsan acaba çünkü 10 gün erken degil mi bazen beta bir anda çıkabiliyor ya ondan dolayi dedim kuzu , Rabbim kucağını doldursun insallah , genellikle bir hafta icerisinde olunuyor galiba

Kızlar aranızda daha önce normal yolla düşük yaşamış olan var mı
Ben varım canim.
Ayni şeyleri olmuştu Bende de hatta ishal oldum sonrasında. Mide ve karın ağrısı, guruldamasi peşine ishal. Aynı bu sıralamayi regl olmadan öncede yaşardım. Şimdi 6+4 hamileyim canım. İlaçları bırakmadan adet olmazsın merak etme. Testimi kan testimi 7. Gün vermiştim.

Oyyy maşallah Rabbim kucağına sağ salim almanı nasip etsin canım benimde geliyor gidiyor öyle kuzum 1 aralıkta belli olacak bakalım eşime dedim bugün gidelim kan vereyim diye o doktorun söylediği tarihi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…