Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Hepimiz bu yolda yoruluyoruz, yeri geliyor umut, yeri geliyor üzüntü, yeri geliyor heyecan her duyguyu yaşatıyor bu süreç. Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah. Çok şükür ki kabullenmiyoruz, çare arıyoruz, kapılar çalıyoruz. Derdi veren Allah dermanı da verir. Allah o dermanı bulmamızı nasip etsin. Bu yolda yürüyen, yorulan göz yaşı döken her kadının hayırlı, sağlıklı bir evladı olur inşallahYaaa allahım yüzümüze gülsün inşallah umarım dediğiniz gibidir
ÂminAllah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Hepimiz bu yolda yoruluyoruz, yeri geliyor umut, yeri geliyor üzüntü, yeri geliyor heyecan her duyguyu yaşatıyor bu süreç. Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah. Çok şükür ki kabullenmiyoruz, çare arıyoruz, kapılar çalıyoruz. Derdi veren Allah dermanı da verir. Allah o dermanı bulmamızı nasip etsin. Bu yolda yürüyen, yorulan göz yaşı döken her kadının hayırlı, sağlıklı bir evladı olur inşallah
İyi bence benden 11 yumurta toplanmıştı 4 tanesi döllenmişti şok olmuştumKızlar hastahaneden aradılar 6 tanesi döllenmiş iyi mi sizce
Merhaba bende 24 kasımda dondurulmuş 5.gün transferi oldumMerhaba herkese benimde 24 kasımda dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı beklemedeyim
Bizler de beklemedeyiz, benim 22 Kasımda transferim oldu. İnşallah pozitif sonuç alırızMerhaba herkese benimde 24 kasımda dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı beklemedeyim
Gayet güzel bir artış sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar ilk değerim 363 ikinci değerim 773 çıkmış bu değerim normal mi ?
Değerin gayet iyi kuzu ne güzel artmışKizlar ilk değerim 363 ikinci değerim 773 çıkmış bu değerim normal mi ?
Gayet güzel bir artış sağlıkla ilerlesin inşallah
Sağolun kizlar darısı sizlere insaallah Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin hepimize O kadar heyecanlıydim ki değerin iki katı hesap edemedim bileDeğerin gayet iyi kuzu ne güzel artmış
16 kasim da dondurulmuş cift embriyoydu canim benim 8.gunu test yaptım orada çıktı 9.gunu kan da ogrendim canim.hic belirti de olmayabilir ki forum da belirtisi olmayıp da pozitifi goren çok kişi var o yüzden sadece dua et bol bolCanım bende de hiç öyle belirti yok sadece sanki reglim sökülecekmiş gibi birseyler oluyor arada gurul gurul o kadar başka hiç belirtim olmuyor sadece çok su ictigimden tuvalete cok çıkıyorum , karnim değil de midem de ağrı oluyor sen simdi kaçıncı gününde verdin kuzum test , çok soru sordum ama kusura bakma kuzum
Ben varım canim.Kızlar aranızda daha önce normal yolla düşük yaşamış olan var mı
Canım bende de hiç öyle belirti yok sadece sanki reglim sökülecekmiş gibi birseyler oluyor arada gurul gurul o kadar başka hiç belirtim olmuyor sadece çok su ictigimden tuvalete cok çıkıyorum , karnim değil de midem de ağrı oluyor sen simdi kaçıncı gününde verdin kuzum test , çok soru sordum ama kusura bakma kuzum