2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

29u salı günü test vereceğim.
Kasıklarım baskı yapmaya başladı çok sık lavabo ihtiyacı ve bugün minik bir lekelenmem oldu yerleşme kanamasına yorumladım bakalım.
Sizin durum nedir ? Test günü ne zaman ? ☺️
[/QUOTE]
Hadi insallah bebisiniz sımsıkı tutunmustur🤲🏽30kasim benim test günüm,ama ben dayanamayıp dun idrar test yaptım cok silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah dogru görmüşümdür 🤲🏽cok fazla bir belirtim yok benim zaman zaman sag kasik agrim var,adet olucakmisim gibi ağrılarım var arada ve çok az göğüs dolgunluğu hissediyorum

29u salı günü test vereceğim.
Kasıklarım baskı yapmaya başladı çok sık lavabo ihtiyacı ve bugün minik bir lekelenmem oldu yerleşme kanamasına yorumladım bakalım.
Sizin durum nedir ? Test günü ne zaman ? ☺️
Hadi insallah bebisiniz sımsıkı tutunmustur🤲🏽30kasim benim test günüm,ama ben dayanamayıp dun idrar test yaptım cok silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah dogru görmüşümdür 🤲🏽cok fazla bir belirtim yok benim zaman zaman sag kasik agrim var,adet olucakmisim gibi ağrılarım var arada ve çok az göğüs dolgunluğu hissediyorum
[/QUOTE]

[/QUOTE]

Bol şanslar 💜
Bende dayanamıyorum aslında ama kendimi tutuyorum.Tek korkum şuanki minik kanamalarımın artması.🤦🏻‍♀️ İlk müjdeyi ben vereceğim sana sonra sen inşallah hayırlısıyla sağlıkla sihatle güzel sonuçlar almaya 🕊

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸

N nibu22
5. Gün8 kasım

@Smileess
5. gün
2 embriyo
11 kasım

V venuskiz
5. Gün 4bb4 kasımPozitif

@Angelbabybey
3.gün
2 embriyo
15 kasım

@o_k_y_n_s
3. gün3 kasımPozitif

@busra1940

5. gün
7 kasım

@mombaby
5. Gün
İyi kalite
9 kasım

@gizemsrkn
5. Gün8 kasım

@Elfinshn
5. Gün1 kasım-

@maliha24
5. gün3 kasımPozitif
@MUTLUGULL5. Gün
2 embriyo
12 kasım

@MyHopee
5. Gün1 kasımPozitif

@anonim899
5aa11 kasım

@mrsokush
5. gün
3bb
12 kasım

@Buyuk_umutlar
4bb31 ekimPozitif

@parpalina053
5. gün
2 embriyo
7 kasım

Kubii38 Kubii38
5. Gün
2 adet
8 kasım

@cagla1508
3.gün11 kasım
@sevdalikus3. Gün
2 embriyo
8 kasım

@Sevde43
3. Gün9 kasım

@esmaasamsun
4. gün6 kasım

@bambuko
5. gün
2 embriyo
5 kasımPozitif

@-Arwen-
3. Gün8 kasım

@Aslikarar
5. Gün15 kasım

@bsradnzli
5. gün
2 embriyo
14 kasım

@Dahiliyeci
3. gün9 kasım

@tubiss1
5. gün9 kasım

@hemsirehanimmml
5. gün11 kasım

@Mucize Olmali
3. gün
2 embriyo
8 kasım

@yaggmuurr
5. gün
2 embriyo
10 kasım
@Cansuyu53473. gün
3 embriyo
11 kasım

@sefocan35
3. gün
2 embriyo
15 kasım

@umutolsun
5. gün9 kasım
Muallime 3553. Gün
2 embriyo
21 Kasım

Çift embriyo transferi mi olmuştun canim? Insallah kalp atışlarınida duymak nasip olur 🤲🏻 Biz hala kanama ve kramplarla mücadele ediyoruz. Her geçen gün daha da artıyor ve artık iyice bebeğimiz bizi bırakacakmiş gibi hissediyorum.😔
Amin amin hepimize insallahhh. Evt cnm cift embriyo transfer edilmisti.
Aaaa cnm lütfen hic mi forumlarda okumadin tüm hamileligi kanamali gecenler var. Hem seninki şu an seninle böyle düşünüp kendini üzme. Sadece Rabbime teslim ol. Inan o zaman rahatlayacaksın. Rabbim sana bagislasin evladını saglıkla ilerlesin insallah.

Hadi bakılım ikizler geliyor inşş 😍😍 çok heyencanlı olmalı 🙏🏼 sizin bu süreçte adet olacak gibi sancınız devam etti mi ? Benim ediyor ve fitil uyguladığımız yerde ani acı iğne batması gibi sızlama olmaya başladı bugün. Çok tedirgin oldum.
Pozitif sonuc aldiktan sonra evt ara ara adet agrilarım oluyordu ama 1 haftadir gecti onlar da.. arada kasiklarima anlık sanci girip cikiyor saniyelik korkutuyor sanirim bunlar olagan seyler.

Pozitif sonuc alan arkadaşlar cok tebrik ederim saglikla artsim degerleiniz. Darisi bekleyenlere insallah.🥰 belirti arayan arkadaslar inanım ayni kisinin farkli denemelerinde bile farkli seyler olabiliyor. Benim 3 ay onceki pozitifimde sag bacagıma agri girmisti kramp tarzi uyusma gibi sonuc pozitifti ama kalp atisi duyulmadı. Bu denemem de hic oyle bisey yasamadim pozitif aldım. Yani lutfen belirti düsünüp kendinizi yıpratmayın. Bu arada ben de 2 kese göründü kızlar henüz kalp atisi almadik doktor erken dedi 1 hafta sonra bi daha gidicegim. Doktor olumlu konustu insallah herkesin yüzü saglikli hayirli evlatlar gülsün.
Ay çok güzel ya 🤩cok sevindim sizin adınıza 😊

22 Kasım akşam saat 6'da transferim oldu, 3. günü karın ağrısı ile uyandım sonra ağrı geçti. Dün de sol tarafımda batmalar oldu sonra o da geçti. Bu 2. transferim bunda çok farklı hissediyorum ve bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve silik çıktı sonradan koyulaşır mı daha 5 gün bile dolmadı. Sabah 7de yaptım testi yani 4buçuk gün sonra

PXL_20221127_044518354.jpg

22 Kasım akşam saat 6'da transferim oldu, 3. günü karın ağrısı ile uyandım sonra ağrı geçti. Dün de sol tarafımda batmalar oldu sonra o da geçti. Bu 2. transferim bunda çok farklı hissediyorum ve bugün dayanamadım idrar testi yaptım ve silik çıktı sonradan koyulaşır mı daha 5 gün bile dolmadı. Sabah 7de yaptım testi yani 4buçuk gün sonra
Taze transfer mi, dondurulmuş mu? Taze ise çatlatma iğnesi etkisi olabilir

Yok onları 4 ay önce yumurta toplama zamanında yapmıştım ama şimdi çatlatma iğnesi deyince kafam karıştı transferden 5 gün önce iğne yapıldı ona baktım da şimdi ovitrelleymiş adı ve onun üzerinden 10 gün geçti o silik çıkarmış olabilir mi

Yok onları 4 ay önce yumurta toplama zamanında yapmıştım ama şimdi çatlatma iğnesi deyince kafam karıştı transferden 5 gün önce iğne yapıldı ona baktım da şimdi ovitrelleymiş adı ve onun üzerinden 10 gün geçti o silik çıkarmış olabilir mi
İnşallah onun etkisi değildir canım. Testini yarın tekrarlarsan daha net belli olur

Inşallah canım çok teşekkür ederim cevabın için. Çok heyecanlı süreçler Allah isteyen herkese nasip etsin, ilkinde çok üzüldüm ama ilk andan itibaren negatif olacağını hissediyordum. Bunda çok farklı hissediyorum o yüzden umutluyum. Vücudumdaki değişimleri hissediyorum sanki. Insanlar söylediğinde çok saçma geliyordu o kadar erken hissedilmez diye ama şimdi anlıyorum gibi ama yine de korku var tabii ki. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

X