2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Haklısın doğru söylüyosun valla sende yarın kan verecektin dimi İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse olsun Allah korusun canım inşallah öyle bişey değildir Akıntı vs yok dmi

Arkadaşlar transferiniz adetin kaçıncı gününde yapıldı ben ilk tedavime göre geç yapıldıgını düşünüyorum daha transferden sonra 1.gün adet ağrısı başkadı tüm umudum bitti

3 gün uzandım bol bol su içtiğim için zaten 10 dkda bir hareket ediyordum tuvaletten yatağa 4. Gün mutfağı turlamaya başladım bana annem ve ablam bakıyor öyle iş falan yapmıyorum yemeği onlar yapıyor bende getir götür yapıyorum asla eğilme çökme yavaş hareketlerle yürü Rabbim herkesin bebişinin sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşaallah

Doktorun tekrar isteyebilir canım test uzulme sen
Doktorunla bir konuş canım bakalım ne dicek
Görüştüm canım şimdi malesef gebelik olmuşmamış ilaçları bırakmamı istediler 10 gün içinde adet olunca arıcam tekrar işte 3.4 gune randevu Ama bir iki ay ara veririm yüksek ihtimal Hayırlısı Böyleymiş yapcak bişey yok

Olanda hayır vardır canim benim sağlıklı olsalardı tutacakti diye düşün için ferahlasin demek ki daha vakti var .. kabullenme aşaması biraz uzsede tevekkül et olacak Allah'ın izniyle elbet..

Olanda hayır vardır canim benim sağlıklı olsalardı tutacakti diye düşün için ferahlasin demek ki daha vakti var .. kabullenme aşaması biraz uzsede tevekkül et olacak Allah'ın izniyle elbet..
Kesinlikle demekki vakti var ben kendimi zaten olumsuza hazırlamıstım tabiki çok üzüldüm Ama kader diye bişey var Allah büyüktür Bu Aşamaya gelmek bile bişeydi bizim için daha çok başındayız Hakkımızda Hayırlısı olsun Sizin güzel haberlerinizi duyabilmek için geleceğim buraya sık sık İnşallah sizden duyabiliriz güzel haberleri

Aynen öyle canım.. insAllah bende pazartesi vereceğim bakalım nasibûke yusîbûke velev Kane tahde cebel nasibimiz her nerde olursa olsun bizi bulacaktir

Arkadaşlar transferiniz adetin kaçıncı gününde yapıldı ben ilk tedavime göre geç yapıldıgını düşünüyorum daha transferden sonra 1.gün adet ağrısı başkadı tüm umudum bitti
Benim de 2. Gün transfer olalı adet agrısı başladı hayırlısı olsun inşallah

Test sonucumu bekliyorum bende.. karmaşık durumdayım.. korkuyorum doktoruma gitmeye, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun A Angelbabybey
İnşallah senden güzel haberler duyarız canım Zaten Gerçekten psikojik olarak bu sürece hazır olmadıgımı anladım Çünkü Doğal diye başladık bir dünya iğne ilaç neye ugradıgımı sasırdım hiç bilmediğim süreçlerdi Ne yaşayacagımı bilmiyordum Karmakarışıktım ama olumsuza kendimi hazırlamıstım burada da yazmıstım zaten Öyle Hissediyorum Diye Hakkımızda Hayırlısı Böylemiş Doğru Zaman Değilmiş demekki şimdi tecrübe ettim Daha da bilinçlendim Tabiki Maddi Manevi Yıpratıcı bir süreç Çok hemde Allah büyüktür Alnımıza yazıldıysa Olur Elbet İçini Ferah Tut İnşalalh güzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…