2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Sizinde hayırlı olsun inşallah güzel olumlu sonuçlar almayı nasip etsin Rabbim

Aa demekki protein ağırlıklı yemekle geçecek bu durum. Benim su toplamış epey kimi yuurtam birbirine yapışmış transferi 2 ay ertelediler. Transferden sonra böyle olması daha normal karşılanıyormuş. Öyle söylendi. Çok zor bi süreçmiş. Yaşadıkça daha iyi anladım Rabbim herkese kolaylıkla sağlıklı hayırlı rvlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlarım. Benimde 23 kasımda transferim gerçekleşti. 5. Gün embriyosu. Şimdi beklemedeyim. Stres yapmamaya çalışıyorum fakat bazen elimde olmuyor. Hepinize allahtan yardım şifa diliyorum

Teşekkür ederim
Bende öyle çok idrar olmuyor.nirmalde de ödem tutan bir vücudum olduğundan sıvıyı çok atamadım. Umarım sizin de sonuç pozitif gelirsislik kısmına gelince transfer sonrası hiç bir pantolonum olmuyor.sadece beli lastiklikeri giyebiliyorum.

Benim transfer öncesi ağrı vardı ama çok yemek yersinde şişkinlik olur ya öyle gibiydi.transfer sonrası hakim gibi olsa belki bana da yapmazlardi
Ki iyi ki de yapmışlar 17 yumurta toplandı ama hiç donmuş yumurta yok donabilecek seviyeye gelmediler. sadece transfere uygun 2 tane kaldı. Belki de onları da dondurmak isteseler donmayacak kalitedeydi

Hayırlı olsun. Evet değerleriniz biraz yüksek ilerlemiş
Bende çift embiryo transferi sonrası araştırdığım kadarıyla değer bir anda yükselince ikiz olabiliyormuş. Ama kesin sonuç için kese muaynesinde karar veriliyormuş. Hatta bazılarında ilk kese muaynesinde tek görüp sinra çift bile görülme olabiliyormuş.
Sizin muayne gününüz ne zaman yaklaşmış olması lazım

Evet bende giyemedim pantolonu, inşallah teşekkür ederim ohss olup sizin pozitif olduğunuzu görünce içime bir umut doldu. Tabi herşey allahtan da. Ben çok tereddütte kalıp onaylamıştım transferi. Birde bu süreçte şunu yaptım faydasını gördüm dediginiz şey var mı :)

Bence tek gbi gözüküyor. Tabi herşeyi rabbimden. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin :)

Çok teşekkür ederim 3 Aralıkta gideceğim inşallah :) hepimiz çok çok güzel haberler alalım yavrularımıza dağlıkla kavuşalım inşallah

Ben ilk 1 hafta yattım çünkü kalkacak gibi değildim sadece iğne yaptırdım eve geldim. Birde grip oldum. Yani benim ilk günler örnek verebilecek bir durumum söz konusu değil

Ben hâlâ yumurtlamaya devam ediyorum korkumda ondan umarım bu yumurtlama mevcut bebeğe zarar vermez.

Bayağı yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali var hayırlısı olsun

Ne güzel hayırlı olsun inş benim transferimin 4. Günü belirti var mıydı siz de ben de belirti yok şuan

Aaa benimde öyle yanlış anlamadıysam 7 8 mm overlerin var dedi bu over dediği kist mi yoksa yumurta mı anlamadım. Üniversite hastanesi oldugu için pekde bilgi vermediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…