Sizinde hayırlı olsun inşallah güzel olumlu sonuçlar almayı nasip etsin RabbimMerhabalar öncelikle hayırlı olsun. Benimde bugun transferim oldu 3. Gün 1. Kalite dendi 2 tanede donduruldu agrılarım var diyince ohss den şüphelendiler. Ama orta derece dendi ve testlerim temiz çıkınca transferi onayladım transferim yapıldı. İnşallah bende ve bizde hayırlısıyla hamile kalırız. Balon gbi şişiyor karnım hatta transferde su içmeme bile gerek kalmadı sürekli idrarım geliyor Çünkü
Aa demekki protein ağırlıklı yemekle geçecek bu durum. Benim su toplamış epey kimi yuurtam birbirine yapışmış transferi 2 ay ertelediler. Transferden sonra böyle olması daha normal karşılanıyormuş. Öyle söylendi. Çok zor bi süreçmiş. Yaşadıkça daha iyi anladım Rabbim herkese kolaylıkla sağlıklı hayırlı rvlatlar nasip etsinBen varım ama hastanede yatma boyutunda değildim yada ağrılar arttığında gitmediginden yatış yapılmadı bana bol bol yumurta ve tavuk göğsü yemeni söylemişlerdi. Birde yoğurt süt ayran kefir falan ama benim bazen laktoz a karşı direncin olduğundan ayran yoğurt hepten kötü yaptı beni.
Ne zaman geçti dersen ben opudan 3 gün sonra transfer oldum benim asıl ağrılar transfer gecesi başladı. hâlâ bel sırt ciğer ağrım var ama çok çok daha hafif.
Kasık ağrım ve batma da var ama o transferden sonra başladı mi bilmiyorum çünkü ciğer ağrısından başka yerleri hissedemiyirdum.
Sonucum pozitif.artik kasık abrisi neden bebekten diye düşünmek istiyorum
Kontrole gittiğimde yumurtalıklarda hâlâ çok sayıda yumurta olduğu söylendi ama kan değerlerim iyi vücuttan su almayı gerektirmez dediler
Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
@venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
O o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif M MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
@MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
A Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@hemsirehanimmml5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun5. gün 9 kasım
Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
2 embriyo12 kasım
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun5. gün 9 kasım
Merhaba arkadaşlarım. Benimde 23 kasımda transferim gerçekleşti. 5. Gün embriyosu. Şimdi beklemedeyim. Stres yapmamaya çalışıyorum fakat bazen elimde olmuyor. Hepinize allahtan yardım şifa diliyorumMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
2 embriyo12 kasım
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
@umutolsun5. gün 9 kasım
Teşekkür ederimMerhabalar öncelikle hayırlı olsun. Benimde bugun transferim oldu 3. Gün 1. Kalite dendi 2 tanede donduruldu agrılarım var diyince ohss den şüphelendiler. Ama orta derece dendi ve testlerim temiz çıkınca transferi onayladım transferim yapıldı. İnşallah bende ve bizde hayırlısıyla hamile kalırız. Balon gbi şişiyor karnım hatta transferde su içmeme bile gerek kalmadı sürekli idrarım geliyor Çünkü
Benim transfer öncesi ağrı vardı ama çok yemek yersinde şişkinlik olur ya öyle gibiydi.transfer sonrası hakim gibi olsa belki bana da yapmazlardiAa demekki protein ağırlıklı yemekle geçecek bu durum. Benim su toplamış epey kimi yuurtam birbirine yapışmış transferi 2 ay ertelediler. Transferden sonra böyle olması daha normal karşılanıyormuş. Öyle söylendi. Çok zor bi süreçmiş. Yaşadıkça daha iyi anladım Rabbim herkese kolaylıkla sağlıklı hayırlı rvlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun. Evet değerleriniz biraz yüksek ilerlemişHanımlar günaydın :)
Öncelikle rabbim inşallah hepimizin gönlündeki muradı hayırlısıyla nasip etsin...
12 kasımda çift embriyo transferi yapılmıştı, ikiz olma ihtimali aklımdan çıkmıyor :) sizcee;
Değerlerim;
7. Gün = 206
9. Gün = 562
12. Gün = 1.728
Evet bende giyemedim pantolonu, inşallah teşekkür ederimTeşekkür ederim
Bende öyle çok idrar olmuyor.nirmalde de ödem tutan bir vücudum olduğundan sıvıyı çok atamadım. Umarım sizin de sonuç pozitif gelirsislik kısmına gelince transfer sonrası hiç bir pantolonum olmuyor.sadece beli lastiklikeri giyebiliyorum.
Bence tek gbi gözüküyor. Tabi herşeyi rabbimden. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin :)Hanımlar günaydın :)
Öncelikle rabbim inşallah hepimizin gönlündeki muradı hayırlısıyla nasip etsin...
12 kasımda çift embriyo transferi yapılmıştı, ikiz olma ihtimali aklımdan çıkmıyor :) sizcee;
Değerlerim;
7. Gün = 206
9. Gün = 562
12. Gün = 1.728
Çok teşekkür ederim 3 Aralıkta gideceğim inşallah :) hepimiz çok çok güzel haberler alalım yavrularımıza dağlıkla kavuşalım inşallahHayırlı olsun. Evet değerleriniz biraz yüksek ilerlemiş
Bende çift embiryo transferi sonrası araştırdığım kadarıyla değer bir anda yükselince ikiz olabiliyormuş. Ama kesin sonuç için kese muaynesinde karar veriliyormuş. Hatta bazılarında ilk kese muaynesinde tek görüp sinra çift bile görülme olabiliyormuş.
Sizin muayne gününüz ne zaman yaklaşmış olması lazım
yaa :) olsun her türlüsü kabulümüz Rabbim sağlıkla nasip etsin de inşallah :)Bence tek gbi gözüküyor. Tabi herşeyi rabbimden. Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin :)
Ben ilk 1 hafta yattım çünkü kalkacak gibi değildim sadece iğne yaptırdım eve geldim. Birde grip oldum. Yani benim ilk günler örnek verebilecek bir durumum söz konusu değilEvet bende giyemedim pantolonu, inşallah teşekkür ederimohss olup sizin pozitif olduğunuzu görünce içime bir umut doldu. Tabi herşey allahtan da. Ben çok tereddütte kalıp onaylamıştım transferi. Birde bu süreçte şunu yaptım faydasını gördüm dediginiz şey var mı :)
Bayağı yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali var hayırlısı olsunHanımlar günaydın :)
Değerlerim;
7. Gün = 206
9. Gün = 562
12. Gün = 1.728
çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. :)Bayağı yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali var hayırlısı olsun
Ne güzel hayırlı olsun inşHanımlar günaydın :)
Değerlerim;
7. Gün = 206
9. Gün = 562
12. Gün = 1.728
Valla sağlıkla gelsinde eskiden çok düşünürdüm İkiz yapamam diye ama şimdi sağlıkla gelsinde ikiz üçüz hç farketmez durumundayım :)) allah isteyen herkese nasip etsinnnn.yaa :) olsun her türlüsü kabulümüz Rabbim sağlıkla nasip etsin de inşallah :)
ınsallaahh hayırlısı ıle gebelık haberı alalım canım, Allahım yardımcın olsunGünaydın kizlar öğleden sonra kan vercem bol bol dua edin lütfen
Aaa benimde öyle yanlış anlamadıysam 7 8 mm overlerin var dedi bu over dediği kist mi yoksa yumurta mı anlamadım. Üniversite hastanesi oldugu için pekde bilgi vermediler.Ben ilk 1 hafta yattım çünkü kalkacak gibi değildim sadece iğne yaptırdım eve geldim. Birde grip oldum. Yani benim ilk günler örnek verebilecek bir durumum söz konusu değil
Ben hâlâ yumurtlamaya devam ediyorum korkumda ondan umarım bu yumurtlama mevcut bebeğe zarar vermez.