Verdim canım iki saate çıkar dediler
Hadi güzel haberler verirsin sende bize inşallahBen de bugün kan testi vereceğim (9.gunum bugün )
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımVerdim canım iki saate çıkar dediler
Valla bende 8.gün yaptım Malesef tek çizgi bu yuzden bugun cesaret edemedim ama yarın artık mutlaka kan vereceğim yani 11.gün az da olsa cıkar diye düşünüyorum eğer olduysa inşallahHayırlı güzel sonuçlar alalım sabret yapma ben o hataya düştüm geçen sefer bin pişman oldum az kaldı dayan
Hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBenim transfer öncesi ağrı vardı ama çok yemek yersinde şişkinlik olur ya öyle gibiydi.transfer sonrası hakim gibi olsa belki bana da yapmazlardi
Ki iyi ki de yapmışlar 17 yumurta toplandı ama hiç donmuş yumurta yok donabilecek seviyeye gelmediler. sadece transfere uygun 2 tane kaldı. Belki de onları da dondurmak isteseler donmayacak kalitedeydi
Bende öyleyim… Bi yandan saatler geçmiyor bir yandan yarın test saatinin gelmesini istemiyorum. Benim de 2. Denemem, ilkinin hayal kırıklığı o güzel heyecanı da kesiyor.Ya bence gerginlik vs süreçten ve sonuç ne çıkacak kaygısından canim ama baş ağrısına bişey bulamadım bende pcos var ilave tiroit ve insülin ilacıda kullanıyorum ama yazmadım bunları nasip artik son bir gün ama ne heyecan ne bişey var bende donukluk hakim insAllah tutar bebenim ikinci denemem bu arada
Evet canım benim de yarın test… günleri saya saya sona geldik. Yüzümüz gülsün artık hepimizinOlabiliyormus canım tutmadıgında vucut olmaya calsırmıs Benim Dondurulmus oldu ama östrojende alıyorum Divina tablet kullanıyorum gunde 6 tane beyazından belkide on yüzden oluyor bugunde aşırı halsizlik var üstümde gözlerimin içi yanıyor bolca uyudum aslnda ama hiç uyumamıs gibiyimYarın kan testi vericem bende inşallah güzel sonuclar alabiliriz sende yarın yaptrcaksn test dimi
Amin insaalahHayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Amin canım aminn İnşallahEvet canım benim de yarın test… günleri saya saya sona geldik. Yüzümüz gülsün artık hepimizinkullandığın ilacı hiç bilmiyorum, tedavin gereği östrojen verdiler muhtemelen o yüzden göğüs hassasiyetin fazla olur diye düşünüyorum.
Kesinlikle haklısın o yıkılışı yaşamayan bilmez o yüzden daha bir sabırliyim bu sefer Rabbim hepimizi sevindir diye dua ediyorum hepimize insAllah bu topic pozitiflerle yıkılırBende öyleyim… Bi yandan saatler geçmiyor bir yandan yarın test saatinin gelmesini istemiyorum. Benim de 2. Denemem, ilkinin hayal kırıklığı o güzel heyecanı da kesiyor.
Ayy çok sevindim hayırla kucağına almak nasip olsun insAllah canım benim darısı bize dua etKizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm
Allah razı olsun canim benim etmezmiyim ben bu duyguyu tattım ya Rabbim sizlerde nasip etsin inşallahAyy çok sevindim hayırla kucağına almak nasip olsun insAllah canım benim darısı bize dua et
Ya çok sevindim canımKizlarrrrrrrr hamileyimmmmmm
hayırlı olsun canımmm,Merhaba kızlar yarın sabah nasipse yumurta toplama işlemim olacak dualarınıza talibim inşallah hayırlı olur transver heralde önümüzdeki hafta içi olur diye düşünüyorum nasip
Teşekkür ederim canim benim 360 çıktı degerim kızlar sizce nasılYa çok sevindim canımhayırlı olsun değerin kaç cikti
Maşallah çok iyi canım :) bende kan verdim ama henüz çıkmadı,su anda belirtilen var mıTeşekkür ederim canim benim 360 çıktı degerim kızlar sizce nasıl
Çok güzel maşallahTeşekkür ederim canim benim 360 çıktı degerim kızlar sizce nasıl