Ben 2 tüp bebeğimde de 6 gün yaptım çıkıyor yine öyle yapacağım 11 gün kesin cikarİnşallah canım bakalım Pazar günüde tüm labaratuvarlar Kapalıymıs Kan Testi İçin.Cumartesi Transfer günü hariç 11. Gün oluyor Acaba Çıkmaz Mı ? Ona göre biten ilaçlarım olacak
3.gün embriyosu benim ama umarım çıkarBen 2 tüp bebeğimde de 6 gün yaptım çıkıyor yine öyle yapacağım 11 gün kesin cikar
Çıkar canım 11 de3.gün embriyosu benim ama umarım çıkar
İnşallah Canımm Güzel Sonuçlar çıkar inşallahÇıkar canım 11 de
Bana doktor 1 hafta 10 güne kadar olursun dedi dün leke gibi kanamam olducşimdi bir damladan az tam olarak adet mi anlayamadım.Olumsuz sonuç alan arkadaşlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet görmeye başladınız acaba. Kaç gün içinde görmemiz gerekiyor hala olamadım 8kasımda transfer olmuştu negatif pazar günü kestik ilaçları
Transferden 18 gün sonra kese yi gördük ama içinde birşey var mi soruma cevap vermediler haftasıyla uyumlu dediler. Siz kese de bebeği ne zaman gordunuz
Canim pazar günü laboratuvarlar kapalı demişsin herhangi bir hastanenin acilinde test verebilirsin. Ben devlette vermiştimİnşallah canım benim pek umudum yok gibi nedense içime doğmuyor hiç yani olumsuz oldu gibi geliyor hayal edemiyorum yani hatta 2.deneme için nasıl yaparız diye ne zaman yaparız diye eşimle konsmaya onuda psikoljk olarak hazırlamaya calsıyorm Çünkü sıfırdan başlıcaz dondurulmuşumuz yok elimde degil ne bileym hayırlısı tabi
Cevabin için çok teşekkürler. Haftaya gel dedi doktor ama 10 gün sonra gideceğim hem progestan ignem bitecek hem onu yazdiririm. Daha da netleşmiş olurCanim transferden 22 gün sonra gördük ancak vajinal ultrasonla. Şuan çok erken endişe etme. Kesen haftanla uyumluysa 10 gün sonra embriyo ölçümün yapılmaya başlar. Benin kanamamdan dolayı mecburen vajinal bakıldı. Birde bu erken görebilme durumu doktorunuzun cihazıyla ilgili birazda. Mesela biz kalp atımı duyamadık ancak doktorumuz görüntü olarak kıpırtı gösterdi. Insallah kalp atışını duymakta nasip olur. Yine için rahat etsin diye sana ölçüm degerlerimi yazayım.
Transferden 17 gün sonra kese 5.68 mm
Transferden 22 gün sonra kese 17.6 mm
Bu değerleri aramizda 4 gün varken benim embriyom neden gözükmedi diye telaş etme diye yazdım. 5 günde 3 kattan fazla büyüme oluyor. 10 gün sonra çok net görebilirsin embriyoyu
merhaba geçmiş olsun, eşinizde micro tese ameliyatı ile mi sperm bulundu ve ne miktarda bulundu paylaşırsanız çok sevinirimMerhaba arkadaşlar. Benim eşim azospermi hastası. Genetik problem var. 4 tane embriyomuz var ama kalitesi düşük. 3. Gün embriyosu. Abisi de azospermi eşimin onlar 3 kez denedi tutmadı. Çok korkuyorum ilk kez transfer olacak. Bana da dua edin. Doğal transfer olan arkadaşlar var mı ?
Ben varım ama hastanede yatma boyutunda değildim yada ağrılar arttığında gitmediginden yatış yapılmadı bana bol bol yumurta ve tavuk göğsü yemeni söylemişlerdi. Birde yoğurt süt ayran kefir falan ama benim bazen laktoz a karşı direncin olduğundan ayran yoğurt hepten kötü yaptı beni.merhaba, opu sonrası ohss olan var mı aranızda? Benim ağrılarım şiddetli hastanede 1gece kaldım. Doktor yürüyüş yap protein ağırlıklı beslen adetinle geçer dedi ama adetime 15 gün var bu süreci en hafif nasıl atlattınız acaba. Lütfen yardım edin
Hadi bakalım, hayırlısı olsun şimdiden güzel haberlerini bekleyelim..Ben izmir medical de tedavi oluyorum yarın transfer olucam inşallah
Aynı duyguları yaşıyoruz bizler de seninle.. bool şans güzel haberini bekliyoruzBenimde yarın test günüm kızlar bol bol dua edin bir yanım olumlu bir yanım hüsran sanki
Kızlar benim kasık ağrım ayağa kalkınca oluyor yatınca geçiyor çok ilginç ya, sizde de öyle mi ?Bendede sadece gögüslerde doluluk hissi minik mink yumrtalıklarda batma olur gibi oluyor o kadar
İnşallah canım ya bugün de bitseydi öğleden sonra gelin dediler test içinAynı duyguları yaşıyoruz bizler de seninle.. bool şans güzel haberini bekliyoruz
Evet benimde öyle kaç gündür baş ağrısı yaşıyorum benKızlar benim kasık ağrım ayağa kalkınca oluyor yatınca geçiyor çok ilginç ya, sizde de öyle mi ?
Şu bir iki güç geçse bir an önce de anlam aramaktan delirmesekEvet benimde öyle kaç gündür baş ağrısı yaşıyorum ben
Sormaaa gerçekten aynı şeyi düşünürken bu mesajı gördümŞu bir iki güç geçse bir an önce de anlam aramaktan delirmesek