Amin canim inşallahınsallaahh hayırlısı ıle gebelık haberı alalım canım, Allahım yardımcın olsun
Rabbim hayırlısını nasip etsinGünaydın kizlar öğleden sonra kan vercem bol bol dua edin lütfen
benim sadece belimde ara ara ağrı vardı hatta 5. gün hiç belirtim yok gibiydiNe güzel hayırlı olsun inşbenim transferimin 4. Günü belirti var mıydı siz de ben de belirti yok şuan
Valla benimde bu 3. denemem inan bende o durumdayım :)Valla sağlıkla gelsinde eskiden çok düşünürdüm İkiz yapamam diye ama şimdi sağlıkla gelsinde ikiz üçüz hç farketmez durumundayım :)) allah isteyen herkese nasip etsinnnn.
Ahhhahahha aynen vallaValla benimde bu 3. denemem inan bende o durumdayım :)
Hepimiz için durum böyle merak etme aynı şeyleri hissediyoruz. Kalp atışını görüncede acaba atmaya devam ediyor mu diye endişeleniyorsun. Maalesef olumsuz tecrübe yaşayan bizler yeni gebeliklerimizde diken üstünde oluyoruz.Cevabin için çok teşekkürler. Haftaya gel dedi doktor ama 10 gün sonra gideceğim hem progestan ignem bitecek hem onu yazdiririm. Daha da netleşmiş olur
Birde ben idrar testi yapmaya d akan testi yapmaya da erken başladım haliyle şimdi zaman kavramim kalmadı.
Değerler attı mi artacak mı kese var mi doğru yerinde mi derken istemsizce erken olduğunu bilsemde endişe etmeden yapamıyorum
İlaç kullandığımız için adet olmamız mümkün değil, ama olacakmış kadar şiddetli ağrı bende oluyor. Senin taze transfer mi canım ? Tazede de östrojen hormonu verildiği için yumurtalık hissetme dediğin o şekilde hisler olabiliyorBenim öyle değildi canım gerçi agrıda kalmadı bende Adet olmuşum rahatlığı devam ediyor bende Böyle hafif hafif yumurtalıklarımı hissediyorum gibi öyle bugunde adet günümdü zaten ödüm kopuyr yarın kalktıgımda adet oldugumu göreceğim diye
Gazı progestan fitil yapıyor. O sorun bende de var fazlasıylaBirde iğnelerden olduğunu sanıyorum bir gaz problemidir devam ediyor..
Umarım vücudum olmaya çalışmıyordur öyle ağrıyor çünküHalla halla evet yaa sabah olsaydı bari müsaitlik durumlarımı öyle nerede yaptıracaksınki
Yok kuzum Tutmayanlar Adet günündede olabiliyormuş vucut olmaya calısırmış akıntı vs şeklinde kendini gösterebilirmiş tabii herkeste böyle diye bişey yok Ama bazı kişilerde böylede olabilirmiş gerçi o kadar iğne ilaç alıyorum ki yani olmam mümkün degil gibi
Bizim ilaçlarımız seninle tamamen aynıymış B Beklemekyordu ama bende hiç baş ağrısı yapmadı. sinir gerginliklik ve ileri düzeyde unutkanlık yaptılarBir önceki denemede de aynı ilaclari kullandım fakat etkiler böylesi değildi oksapar estrofem prednol prolutex ve progestan fitil sen neler kullanıyorsun canim..
Ya bence gerginlik vs süreçten ve sonuç ne çıkacak kaygısından canim ama baş ağrısına bişey bulamadım bende pcos var ilave tiroit ve insülin ilacıda kullanıyorum ama yazmadım bunları nasip artik son bir gün ama ne heyecan ne bişey var bende donukluk hakim insAllah tutar beBizim ilaçlarımız seninle tamamen aynıymış B Beklemekyordu ama bende hiç baş ağrısı yapmadı. sinir gerginliklik ve ileri düzeyde unutkanlık yaptılar
Ayy evet kabızlık kabusunu unutmuşum ona da bir tik.. bende bu göğüs hassasiyeti hiç yok 0 bir öncekinde dokunsam agladigim şey şimdi ilginç hiç yok her deneme ayrı tecrübe sanırım..Gazı progestan fitil yapıyor. O sorun bende de var fazlasıylaYine kabızlık da büyük problem insan zaten tuvalete çıkınca bile korkuyor istemsizce.
Olabiliyormus canım tutmadıgında vucut olmaya calsırmıs Benim Dondurulmus oldu ama östrojende alıyorum Divina tablet kullanıyorum gunde 6 tane beyazından belkide on yüzden oluyor bugunde aşırı halsizlik var üstümde gözlerimin içi yanıyor bolca uyudum aslnda ama hiç uyumamıs gibiyimİlaç kullandığımız için adet olmamız mümkün değil, ama olacakmış kadar şiddetli ağrı bende oluyor. Senin taze transfer mi canım ? Tazede de östrojen hormonu verildiği için yumurtalık hissetme dediğin o şekilde hisler olabiliyor
İnşallah canım bugun kasıkta biley yok benim gögüslerim sadece patlayacak gibiler ama bazı adet zamanlarımdada böyle olurdu benimm bi yarın olsaydı yaUmarım vücudum olmaya çalışmıyordur öyle ağrıyor çünkü
Progestanın yan etkilerinde baş agrısıda var galiba bende bu sürecte bazı gunlerde yasadım baş agırısı .Bende de ne heyecan ne bişey kalmadı sadece artık biran önce sonuclansın derdindeyimYa bence gerginlik vs süreçten ve sonuç ne çıkacak kaygısından canim ama baş ağrısına bişey bulamadım bende pcos var ilave tiroit ve insülin ilacıda kullanıyorum ama yazmadım bunları nasip artik son bir gün ama ne heyecan ne bişey var bende donukluk hakim insAllah tutar bebenim ikinci denemem bu arada
Hayırlı güzel sonuçlar alalım sabret yapma ben o hataya düştüm geçen sefer bin pişman oldum az kaldı dayanProgestanın yan etkilerinde baş agrısıda var galiba bende bu sürecte bazı gunlerde yasadım baş agırısı .Bende de ne heyecan ne bişey kalmadı sadece artık biran önce sonuclansın derdindeyimSanırım Tuttuguna dair bir inancımda kalmadı Tuhaf .Bir tane daha erken gebelik testim vardı evde bugunde yapacaktım ama bu defa korktum yapmaya belki yarın sabah yine onu önce yapar sonra kana giderim psikolojik olarak kendimi hazırlarım galiba