2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Ne güzel hayırlı olsun inş benim transferimin 4. Günü belirti var mıydı siz de ben de belirti yok şuan
benim sadece belimde ara ara ağrı vardı hatta 5. gün hiç belirtim yok gibiydi
O yzden 6. gün evde idrar testi yaptım erken gebelik silik çıktı , yani 5. gün yapsam çıkmazmış gibi.
Düşünüyorum5. gün yapsam ve çıkmasa belirtim yok zaten tutmadı kesin diye kendimi yiyip bitirirmişim :)
İnşallah güzel haberler alın

Hepimiz için durum böyle merak etme aynı şeyleri hissediyoruz. Kalp atışını görüncede acaba atmaya devam ediyor mu diye endişeleniyorsun. Maalesef olumsuz tecrübe yaşayan bizler yeni gebeliklerimizde diken üstünde oluyoruz.

İlaç kullandığımız için adet olmamız mümkün değil, ama olacakmış kadar şiddetli ağrı bende oluyor. Senin taze transfer mi canım ? Tazede de östrojen hormonu verildiği için yumurtalık hissetme dediğin o şekilde hisler olabiliyor

Umarım vücudum olmaya çalışmıyordur öyle ağrıyor çünkü

Bizim ilaçlarımız seninle tamamen aynıymış B Beklemekyordu ama bende hiç baş ağrısı yapmadı. sinir gerginliklik ve ileri düzeyde unutkanlık yaptılar
Ya bence gerginlik vs süreçten ve sonuç ne çıkacak kaygısından canim ama baş ağrısına bişey bulamadım bende pcos var ilave tiroit ve insülin ilacıda kullanıyorum ama yazmadım bunları nasip artik son bir gün ama ne heyecan ne bişey var bende donukluk hakim insAllah tutar be benim ikinci denemem bu arada

Gazı progestan fitil yapıyor. O sorun bende de var fazlasıyla Yine kabızlık da büyük problem insan zaten tuvalete çıkınca bile korkuyor istemsizce.
Ayy evet kabızlık kabusunu unutmuşum ona da bir tik.. bende bu göğüs hassasiyeti hiç yok 0 bir öncekinde dokunsam agladigim şey şimdi ilginç hiç yok her deneme ayrı tecrübe sanırım..

Olabiliyormus canım tutmadıgında vucut olmaya calsırmıs Benim Dondurulmus oldu ama östrojende alıyorum Divina tablet kullanıyorum gunde 6 tane beyazından belkide on yüzden oluyor bugunde aşırı halsizlik var üstümde gözlerimin içi yanıyor bolca uyudum aslnda ama hiç uyumamıs gibiyim Yarın kan testi vericem bende inşallah güzel sonuclar alabiliriz sende yarın yaptrcaksn test dimi

Progestanın yan etkilerinde baş agrısıda var galiba bende bu sürecte bazı gunlerde yasadım baş agırısı .Bende de ne heyecan ne bişey kalmadı sadece artık biran önce sonuclansın derdindeyim Sanırım Tuttuguna dair bir inancımda kalmadı Tuhaf .Bir tane daha erken gebelik testim vardı evde bugunde yapacaktım ama bu defa korktum yapmaya belki yarın sabah yine onu önce yapar sonra kana giderim psikolojik olarak kendimi hazırlarım galiba

Hayırlı güzel sonuçlar alalım sabret yapma ben o hataya düştüm geçen sefer bin pişman oldum az kaldı dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…